Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Cataloguswoning prijzen

Veel mensen vragen het zich af: hoeveel betaal je voor het laten bouwen van een vrijstaande woning en wat zijn de cataloguswoning prijzen? Als het gaat om de prijzen van woningen ontworpen door een architect liggen de kosten in verhouding met een cataloguswoning al snel hoger. Een eigen woning laten bouwen kan dus een stuk goedkoper.

Logo Goedhuis

Cataloguswoning prijzen

De cataloguswoning prijzen van Goedhuis zijn extreem scherp. Een op maat gemaakte woning hoeft niet veel te kosten. Sterker nog, bij Goedhuis heb je al een cataloguswoning vanaf € 211.500. In het geval van een cataloguswoning wordt dezelfde woning vaak meerdere keren gebouwd. Het bouwproces is tot in de puntjes uitgedacht en alle mogelijke problemen zijn al getackeld. Daarnaast is het bouwproces zeer efficiënt. Op deze manier kunnen we bij Goedhuis jouw vrijstaande droomwoning realiseren tegen een zeer scherpe prijs.

Jouw woning personaliseren

Hoewel de cataloguswoning prijzen scherp zijn, is een huis bouwen écht goedkoop? Dat is voornamelijk afhankelijk van jouw budget en woonwensen. Op Goedhuis.nl kun je starten met een van de verschillende woningtypes. Kies je voor een betaalbare Alblas-woning of wil je een grote Linge-woning? Of misschien val je toch meer voor onze schuurwoning Wiericke. Dankzij onze variatie in woningen heb je een goed beeld van de mogelijkheden met de bijhorende cataloguswoning prijzen. Daarna kun je jouw woning gemakkelijk verder personaliseren. Hierdoor zijn er 100.000+ verschillende uitvoeringen te creëren. Een betaalbare cataloguswoning met de voordelen van maatwerk.

Extra prijsvoordeel

Woningen van Goedhuis hebben veel voordelen. De lage cataloguswoning prijzen zijn één voordeel. En misschien nog belangrijker: door het gestroomlijnde bouwproces is de kwaliteit van de woning beter. Bij Goedhuis krijg je waar voor je geld. Zo zijn de wanden van een Goedhuis woning extra slank en extreem goed geïsoleerd. Hierdoor heeft een woning per kuub veel meer woonoppervlak. Daarbij is de prijs die op de offerte staat aangegeven, de prijs die je daadwerkelijk betaalt. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. De totaalprijs is namelijk vanaf het eerste contact moment bekend en hier komen geen bijkomende kosten bij. Je betaalt dus niet voor de architect, constructieberekeningen, sonderingen en vergunningsaanvragen. Bekijk de mogelijkheden.

Jouw droomhuis configureren

Wil je meer weten over Goedhuis, iets vragen over één of meerdere van onze typen woningen of bespreken wat de mogelijkheden zijn bij het configureren van jouw droomhuis? Neem contact op met een van onze adviseurs. Kom meer te weten over de cataloguswoning prijzen of maak direct een afspraak. Toch liever een betaalbare maatwerk woning? Informeer naar de mogelijkheden!