Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Een vrijstaande woning op een smalle kavel?

Logo Goedhuis

Wil je graag een vrijstaande woning laten bouwen op een smalle kavel? Dat is goed mogelijk met de woningen van Goedhuis. Wij hebben diverse opties waar je uit kunt kiezen. Wil je een prachtige vrijstaande woning met een scherpe prijs? Dan is Goedhuis jouw oplossing.

Goedhuis bouwt jouw woning razendsnel. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jouw woning compleet naar wens te configureren. Kies een standaardvariant om mee te beginnen en wijzig alle onderdelen van de woning die jij anders wilt. Het bouwen van jouw droomhuis op je eigen bouwgrond is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Voor ieder kavel een vrijstaande woning

Het kan lastig zijn om een vrijstaande woning te laten bouwen op een smalle kavel. Vaak is een groot kavel wel nodig, gelukkig is dat bij Goedhuis een ander geval. Wij hebben diverse woningen waar je uit kunt kiezen. Deze verschillen allemaal van grootte. Zo kun je precies zien welke afmetingen je het liefst hebt voor op je smalle kavel. Twijfel je over een woning of wil je meer informatie over de afmetingen van het huis? Neem dan gerust contact op.

Configureer

Wist je ook dat je de vrijstaande woning voor op je kavel compleet kan configureren? Nadat je hebt gekozen uit een van de woningen krijg je de mogelijkheid om allerlei details aan te passen naar jouw unieke stijl. Wil je de kleur van de gevel veranderen? Dat is mogelijk, maar ook het aantal kozijnen kan je wijzigen. Daarnaast kan je eventueel een dakkapel plaatsen op de woning. Met Goedhuis is alles mogelijk.

De voordelen van Goedhuis

Naast het feit dat je je droomhuis creëert heeft het bouwen met Goedhuis nog een aantal voordelen. Bij Goedhuis weet jij bijvoorbeeld precies wanneer jouw woning opgeleverd wordt. Noodweer of een ijskoude winter? Het heeft geen invloed op de realisatie van jouw woning. Alle elementen worden namelijk prefab gemaakt. Dit betekent dat jij alvast afspraken kunt maken met een woonwinkel om je nieuwe meubelen te leveren. En zo zijn er nog vele andere voordelen:

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Meer informatie over jouw vrijstaande woning?

Ben jij klaar om een vrijstaande woning te bouwen op een smalle kavel? Wij ook! We bespreken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Neem contact op voor een afspraak in onze showroom.