Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen
€211.500
€ 211.500

Alblas

Logo Goedhuis

Deze ruime eengezinswoning is het instapmodel van Goedhuis. Dit is de voordeligste vrijstaande woning op de markt. Deze kwalitatieve en complete woning kan vanaf drie maanden gebouwd worden, al vanaf € 211.500. Door innovatieve materialen en systemen is de woning enorm energiezuinig.

De gevel van dit instapmodel kun je naar wens aanpassen naar rood gemêleerd metselwerk, wit gekeimd metselwerk of horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout. De gevel van uitvoering “Alblas hout” bestaat uit horizontaal zwart Zweeds rabat hout. Deze eengezinswoning heeft in de basis vier ramen aan de voorzijde, één deur aan de rechter zijgevel, één raam aan de linker zijgevel en één raam en een dubbele deur aan de achterzijde. De kap heeft een helling van 50 graden. 

Start met zelf samenstellen <- Hier staan ook alle technische specificaties

Specificaties

Prijs € 211.500
Aantal slaapkamers 2
Woonoppervlakte 97 m2
Inhoud 350 m3
Goothoogte 3 meter
Nokhoogte 7.5 meter
Alle technische informatie

Maak kennis met Alblas

Alblas is een slimme woning met veel oppervlak in een compact jasje. De hiernaast getoonde plattegrond en onderstaande gegevens zijn gebaseerd op het basismodel Alblas en niet op de door u samengestelde woning. Het gebruiksoppervlak van de het model bestaat uit twee keer (begane grond en eerste verdieping) 6,7 m x 9,1 m. Een ruime 60 vierkante meter per verdieping dus. De woonkamer is 6,3 m x  3,0 m. De keuken is 3,0 m x 3,5 m. In ongeveer dezelfde afmetingen van de keuken bevinden zich een berging, WC, kast, technische kast (incl. meterkast). Op de eerste verdieping zijn standaard twee slaapkamers, een badkamer en bergingsruimte. De nokhoogte van de woning is 7,5 m en de goothoogte is 3 m.

Geen verrekeningen, stelposten en meerwerk: prijs = prijs

Betaal de woning pas bij oplevering. Geen termijnen of bouwdepot.

Tien procent meer woonoppervlak per kuub dan andere nieuwbouwhuizen door slim bouwsysteem.

Enorm goed geïsoleerd, gasloos en prettig binnenklimaat door damp-open constructie.

Extreem korte bouwtijd: vanaf drie maanden van heipaal naar sleuteloverdracht.

Duurzaam en circulair: demontabel bouwen met bouwelementen.

Sterk, slank en extreem geïsoleerd

De wanden van een Goedhuis woning zijn extra dun en van speciaal materiaal. Hierdoor heeft een woning per kuub veel meer inhoud. De zogeheten sandwichpanelen hebben een dragende én isolerende functie. Aangezien het skelet van jouw woning sterk en flinterdun is, blijft er meer vloeroppervlak over. Goedhuis woningen hebben gemiddeld vijf tot tien procent meer woonoppervlak dan traditionele of houtskeletbouw woningen . Een Goedhuis-dak is daarnaast standaard extreem geïsoleerd (RC = 8) ten opzichte van een vereiste isolatiewaarde (RC = 6). Uiteraard zijn er nog meer voordelen.

Slimmer bouwen met Kingspan Tek

Het Kingspan TEK bouwsysteem is één van de meest innovatieve bouwsystemen op de markt. Goedhuis bouwt inmiddels tientallen nieuwe woningen per jaar met dit unieke bouwsysteem. Het bouwsysteem bestaat uit hoogwaardig geïsoleerde sandwichpanelen. Dit worden ook wel Structural Insulated Panels genoemd. De panelen lijken op wafelijsjes: twee vezelplaten met daartussen een isolerende QuadCore-polyurethaankern.

ontdek alle voordelen van Kingspan Tek

Ipad

Verschillende uitvoeringen

Bij Goedhuis hebben we drie uitvoeringen van dit instapmodel van Goedhuis samengesteld.

Alblas hout heeft horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout. De mastgoot is van zink en de kozijnen zijn wit en zonder roedes. De onderste plint is ongeveer 30 centimeter boven peil. Het dak is van golvende antraciet betonpannen.

Alblas keimwerk heeft een fraaie combinatie van horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout en wit gekeimd metselwerk. De plint is van antraciet vezelcementplaat. De kozijnen zijn zwart en met roedes. Het dak is van riet, daarbij zit geen dakgoot.

Alblas steen is de derde uitvoering en bestaat uit horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout, gecombineerd met rood gemêleerd metselwerk. De plint is van rood gemêleerd metselwerk. De mastgoot is standaard van zink, maar is hier als kunststof bakgoot uitgevoerd. De kozijnen zijn wit en met roedes. Het dak is van golvende keramische antraciet betonpannen.

bekijk alle uitvoeringen

Kies jouw droomwoning en ontdek direct jouw prijs!

Filters