Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Goed bouwen: dat kunnen wij

Logo Goedhuis

Meer woonoppervlakte door een slim bouwsysteem. Dit klinkt goed toch? Door de efficiënte bouwmethode kunnen we dit realiseren. Ons ‘goed bouwen’ concept is ook gebaseerd op het besparen van bouwkosten. Ontdek hier meer.

Doordacht concept: een slim bouwsysteem

Het komt regelmatig voor dat je, na de aankoop van een woning, de woning kleiner is dan verwacht. Eerst leek het nog zo’n grote ruimte maar na het inrichten kom je toch iets tekort! Bij Goedhuis hebben we een doordacht concept. Dankzij Goedhuis is er namelijk meer woonoppervlakte beschikbaar dan bij vergelijkbare nieuwbouwhuizen. Dit komt voort uit ons slimme bouwsysteem. Onze buitenwanden zijn namelijk, door de efficiënte isolatie, gemiddeld 10 cm ranker waardoor er binnen meer woonoppervlakte wordt gecreëerd. Kortom: meer woonoppervlak voor minder geld!

Prefab bouwmethode

Een ander belangrijk element in onze slimme bouwmethode is prefab bouwen. Goedhuis werkt met de bekende prefab bouwmethode. Dat is een bouwwijze waarbij grote delen van de woning in de fabriek worden vervaardigd. Hierdoor wordt er veel tijd en extra personeel op locatie bespaart. In de fabriek maken ze complete wanden en modules. Deze wandpanelen worden op maat gemaakt, compleet met raam- en deurkozijnen. Je hebt alle flexibiliteit om bij ons je woning naar eigen wensen samen te stellen. Deze onderdelen hoeven uiteindelijk alleen nog op de bouwplaats gemonteerd te worden. Supersnel bouwen dus! Prefabricage zorgt ook voor een hogere bouwkwaliteit, doordat we geen last van weer en wind hebben bij het samenstellen van de wanden. Dit is terug te zien in de goede luchtdichtheid van de woningen.

Extra voordelen

Naast meer woonoppervlakte en de snelheid heeft het Goedhuis personeel veel (bouw)ervaring. Momenteel worden er namelijk zo’n 150 Goedhuizen per jaar gebouwd. Ook wij doen mee aan verduurzaming en de circulaire economie. Wij willen dat het milieu zo min mogelijk belast wordt. Dit zie je terug in onze tijdloze ontwerpen. Al onze huizen zijn namelijk energiezuinig, gasloos en modulair gebouwd. Op naar een betere toekomst! Mogen wij jouw huis ook bouwen?

Contact

Wil jij meer weten over Goedhuis, iets vragen over één of meerdere van onze NOM woningen of bespreken wat de mogelijkheden zijn bij het configureren van jouw droomhuis?

Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze werkwijze, mogelijkheden en woningen.

    Heb je al een offerte? Stel dan hier jouw vraag.