Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Supersnel bouwen

Logo Goedhuis

Vanaf drie maanden klaar

Vanaf drie maanden van een leeg kavel naar de sleuteloverdracht. Ja, het kan echt! Dankzij prefabricage worden woningen in een recordtijd gebouwd. Hierdoor weet je ruim van tevoren wat de opleverdatum van je woning is.

Vergunning

Wist je dat het verkrijgen van een vergunning langer duurt dan de bouw van een Goedhuis-woning? De gemeente moet binnen acht weken een beslissing nemen over je vergunningsaanvraag. Deze beslistermijn kan met zes weken verlengd worden. Daarna kan er zes weken bezwaard worden gemaakt. Als de gemeente groen licht geeft, kunnen wij starten met de bouw van jouw huis.

Slimme bouwmethode

Het bouwen van een doorsnee nieuwbouwhuis duurt gemiddeld een jaar of langer. Bij Goedhuis bouwen we razendsnel jouw woning. Daarbij maken we gebruik van sandwichpanelen, die we al op maat hebben gemaakt in onze loods in Hendrik-Ido-Ambacht. De wanden worden compleet met gevelbekleding (indien bekleding gekozen is) en raamkozijnen gefabriceerd. Op jouw kavel monteren we deze panelen aan elkaar. Hierdoor zijn we vaak binnen enkele weken klaar met het casco. De meeste tijd gaat naar de afwerking. Een Goedhuis-woning wordt namelijk compleet opgeleverd met betegelde badkamer.

* Het weergegeven Kingspak paneel wordt niet meer gebruikt. De huidige panelen worden direct op de houten gipsplaat bevestigd voor stevigheid.

Ontdek meer voordelen van een Goedhuis-woning of start direct met het samenstellen van jouw vrijstaande woning.