Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Supersnel bouwen: het kan echt!

Logo Goedhuis

Wij houden van snelheid. Dit zie je daarom terug in de bouwtijd bij Goedhuis. Vanaf drie maanden kan jouw Goedhuis al sleutelklaar zijn! Ontdek in dit artikel meer over het bouwproces en de voordelen die jij zult ervaren. 

Binnen drie maanden een Goedhuis-inwoner

Zodra je een huis laat bouwen wil je er natuurlijk zo snel mogelijk in. Gemiddeld gezien kan de bouwtijd van een woning wel tot 12 maanden duren. Bij Goedhuis is dit een stuk korter. Vanaf het begin van de bouw tot oplevering kan dit binnen een tijdsbestek van drie maanden!

Deze snelle bouwtijd komt grotendeels door onze bouwmethode. Wij bouwen namelijk prefab. Doordat de bouwelementen vooraf in de fabriek worden gemaakt, scheelt dit veel bouwtijd op locatie. Dit gaan dan om het maken van de (sandwich)panelen, de wanden (eventueel met bekleding) en de raamkozijnen. Deze manier van werken is efficiënter dan het bouwen van een traditionele woning

Dit zie je ook terug in de prijs van een Goedhuis. Er worden namelijk kosten bespaard omdat er minder personeel nodig is op locatie. Ook zijn we niet afhankelijk van weersomstandigheden.

Vergunningsaanvraag: dit kost de meeste tijd

Wist je dat het verkrijgen van een vergunning langer duurt dan de bouw van de Goedhuis woning zelf?  De gemeente moet namelijk binnen acht weken een beslissing nemen over de vergunningaanvraag. Deze beslistermijn kan met zes weken verlengd worden. Daarna kan er zes weken bezwaar worden gemaakt. Als de gemeente groen licht geeft, kunnen wij starten met de bouw van jouw huis.

Alvast oriënteren? Ontwerp je woning in de configurator. Bij vragen kun je contact met ons opnemen.