Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Huis bouwen voor nog geen 2,5 ton? Het kan écht: kies voor vrijstaand

Logo Goedhuis

Wil je een huis bouwen voor minder dan 2,5 ton? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het kan écht. Bij Goedhuis ben je aan het juiste adres als je comfortabel en vrijstaand wil wonen en zelf wil bouwen. Zelf het ontwerp kiezen, je eigen beslissingen nemen en uiteindelijk geniet van jouw nieuwe thuis. Dát is je droom. Een plek creëren waar je hart ligt. 

Onze tijdloze woningen zijn ontworpen door erkende Nederlandse architecten. Bovendien maken we gebruik van een unieke bouwmethode, waardoor we sneller en duurzamer kunnen bouwen. Daarnaast geldt: prijs = prijs. Dus, geen meerwerk, trage aannemers en verborgen gebreken. Meer weten? Lees verder en ontdek zelf de mogelijkheden.

Stel jouw droomhuis zelf samen

In onze online configurator kun je zelf jouw unieke en gepersonaliseerde droomwoning samenstellen. Kies uit een van onze cataloguswoningen – die al beschikbaar zijn vanaf een kleine 2 ton – en pas deze helemaal naar wens aan. Tijdens dit proces zie je direct de bijbehorende prijs. Helemaal tevreden? Maak dan een account aan, sla je woning op en download gemakkelijk de vrijblijvende offerte. Is je interesse gewekt? Maak dan direct een afspraak in onze showroom. Met de bouwlocatie, tekeningen en een eventueel kavelpaspoort op zak ter voorbereiding leiden we je graag rond in ons Experience Center. Hier kun je de materialen van je toekomstige woningen zien.

Benieuwd hoe het proces van droom naar sleutel er precies aan toe gaat bij Goedhuis? We hebben het beschreven in 7 overzichtelijke stappen.

Zelf een huis bouwen voor een kleine 2 ton

Eerlijke afspraken. Scherpe prijzen. Vernieuwende technieken. Hoogstaande architectuur. Vrijstaand wonen voor iedere hardwerkende Nederlander. Geen droom, maar de nieuwe werkelijkheid dankzij Goedhuis! Een vrijstaande woning is van velen een droom. En die helpen we graag te verwezenlijken. Daarom hebben we voor ieder wat wils. Een huis bouwen vanaf een kleine 2 ton is nog nooit zo eenvoudig geweest. Zo is het model Alblas al beschikbaar vanaf € 211.500. Deze ruime eengezinswoning is de voordeligste vrijstaande woning op de markt en kan al vanaf drie maanden gebouwd worden. En de innovatieve materialen en systemen maken de woning ook nog eens enorm energiezuinig.

Supersnel bouwen, meer woonoppervlak en energiezuinig

Zodra je jouw droomwoning samengesteld hebt en de voorbereidingen helemaal rond zijn, kunnen we jouw droomhuis razendsnel bouwen. We hebben een korte voorbereidingstijd, zodat je niet lang hoeft te wachten en kunt vaak vanaf drie maanden na de start van de bouw al jouw woning binnenlopen. Reken het verschil maar uit: het bouwen van een nieuwbouwhuis duurt gemiddeld minimaal een jaar! Bovendien zijn de wanden van een Goedhuis woning extra slank en hebben ze een dragende én isolerende functie. Hierdoor houd je per kuub meer woonoppervlak over, gemiddeld zelfs 5-10% meer.

Een huis bouwen voor een kleine 2 ton is bij Goedhuis ook nog eens energiezuinig en comfortabel. We werken met een damp-open constructie, zodat het gebouw natuurlijk ademend is. Je woning verliest nauwelijks warmte, je bespaart flink en draagt bij aan een beter klimaat. Gevel, vloer en dak zijn maar liefst 30 tot 50% beter geïsoleerd dan de bouwregelgeving minimaal vereist. Een woning van Goedhuis is mede hierdoor energiezuinig, duurzaam en circulair!

Start met configureren

Jouw droomwoning samenstellen en een huis bouwen voor een kleine 2 ton? Start met ontwerpen! Kies één van de twaalf samengestelde woningen en pas de binnen- en buitenkant aan. Binnen vijf minuten ontvang je een complete offerte voor jouw geconfigureerde woning.