Jouw visie wordt werkelijkheid

Logo Goedhuis

Liever een maatwerk woning? Goedhuis is onderdeel van Welstand Bouw, een jonge en innovatieve woningbouwer. Met een vooruitstrevend bouwproces, vernieuwende toepassing van traditionele materialen en een vakbekwaam team worden prachtige maatwerk woningen gerealiseerd.

Een schets, een idee of een volledig uitgewerkte tekening. Wat is jouw visie? Deel deze met ons en we ontwerpen en bouwen graag jouw unieke woonvilla.

Een Goedhuis personaliseren

Op Goedhuis start je met één van de vele woningtypes. Vervolgens kun je jouw Goedhuis naar wens personaliseren. Kies een andere gevelbekleding, een dakkapel of een ander dak. Er zijn wel grenzen aan wat je kunt aanpassen. Andere maten, bijzondere materialen, een extra verdieping of een kelder zijn bijvoorbeeld niet mogelijk. Wil je dit wel? Dan kun je kiezen voor een aangepast Goedhuis.

Kies jouw stijl en begin!

Een aangepast Goedhuis

Wil je een Goedhuis, maar heb je specifieke wensen? We kunnen een aangepast Goedhuis bouwen vanuit Welstand Bouw. We gaan uit van het ontwerp op de website en passen deze volledig naar wens aan. Een groter woonoppervlak, een erker, een andere steen, schuur of een extra verdieping? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem contact met ons op

Een unieke maatwerk woning

Ook als je een volledig unieke maatwerk woning wilt, kun je bij Welstand Bouw terecht. Jaarlijks bouwen we vanuit Welstand Bouw tientallen vrijstaande woningen en villa’s in heel Nederland. Iedere woning is een eyecatcher. Bekijk onlangs gerealiseerde woningen op de website van Welstand Bouw en vraag de brochure aan.

Ga naar Welstand Bouw