Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Financiering

Logo Goedhuis

Rabobank helpt je graag!

 

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een Goedhuis? Rabobank kan je helpen met een financiële check nadat je de offerte hebt gemaakt in de configurator!

Rabobank biedt namelijk de mogelijkheid dit geheel vrijblijvend en eenvoudig te regelen. Net zoals je jouw toekomstige Goedhuis woning in de configurator kunt aanpassen tot jouw droomhuis, wil je dat de financiering hiervan toch ook op jou persoonlijk wordt afgestemd?

Hoe werkt het?

De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Anne-marie Tuk en Anoushka Ernest, zijn nauw betrokken bij de projecten en woningen van Goedhuis.

Ze gaan graag met je in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun betrokkenheid en kennis van nieuwbouw bespreken zij de financiële mogelijkheden met je, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken.

Alle informatie over de hypotheken van Rabobank lees je op deze webpagina.

 

 

 

Hypotheekberekening

Via deze link kun je voor jezelf alvast een berekening maken: Hypotheek – Passend bij jouw situatie – Rabobank

Wil je hier een toelichting op, heb je vragen of wil je alvast gebeld worden om een afspraak in te plannen? Klik dan op Plan hier een financiële check en onze financieel adviseurs Nieuwbouw bellen je zo snel mogelijk!

Ontdek de voordelen van de Rabobank hypotheek bij nieuwbouw:

  • De getekende hypotheekofferte is 12 maanden geldig*.
  • De afgesproken rente is tijdens de hele geldigheidsperiode van de offerte gegarandeerd zonder extra kosten. Daalt deze tussentijds? Dan geldt op dat moment de lagere rente*.
  • Heb je een betaalpakket bij Rabobank dan krijg je extra korting op de rente.
  • Als de nieuwbouw voldoet aan onze duurzaamheidseisen, dan geldt er een extra duurzaamheidskorting op de rente.
  • De Groenhypotheek is bij nieuwbouw met een groenverklaring erg interessant**.
  • Je krijgt het bouwdepot in eigen beheer en kunt hieruit zelf de rekeningen betalen.
  • Ben je ondernemer? Dan maken wij gratis een Inkomensverklaring voor je op.
  • Bij Rabobank is het mogelijk om maximaal te overbruggen waarbij tot 100% van de marktwaarde mogelijk is.
  • Maatwerk: Rabobank denkt in alle situaties met je mee. Voor diverse doelgroepen en situaties hebben we uitgebreide oplossingen*.
* Kijk voor de voorwaarden op: Rabobank.nl/nieuwbouw
** Kijk voor de voorwaarden op: Rabobank.nl/hypotheek

Energiezuinig en duurzaam bouwen

 

Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we! Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning van Goedhuis? Dan krijg je een extra duurzaamheidskorting.

Kijk op de website van Rabobank voor de voorwaarden.

Groenverklaring

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland verstrekt een zogenoemde Groenverklaring aan nieuwbouwprojecten die buitengewoon energiezuinig zijn. Rabo Groenhypotheek. Indien je gebruik wilt maken van de extra leencapaciteit en rentekortingen dan wordt er een zogenoemde groenverklaring aangemaakt voor jouw woning van Goedhuis. Zie voor meer informatie: Rabo Groenhypotheek.

 

Neem contact op met één van de adviseurs

Neem contact op met één van de Rabobank adviseurs; Anne-marie Tuk en Anoushka Ernest of stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam. Of vraag hieronder de financiële check direct aan!

 

Ondersteuning op financieel gebied

Allerlei vragen kunnen bij je opkomen als je overweegt om een woning te kopen van Goedhuis: Wat worden mijn maandlasten? Wat brengt de verkoop van mijn huidige woning op? Hoe wend ik mijn overwaarde aan? Goedhuis werkt samen met Rabobank voor financieel advies.