Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Financiering

Logo Goedhuis

Rabobank helpt je graag!

 

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Hebben jullie interesse in één of meerdere woningen van Goedhuis? Dan helpen we je graag met een financiële check zodra de offerte voor je gemaakt is. Rabobank biedt de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen. Net zoals de woningen van Goedhuis is ook de financiering hiervan maatwerk, wij helpen jullie hier graag mee.

Tot wel € 40.000 meer lenen voor een woning van Goedhuis!

Wil je graag een energiezuinig huis laten bouwen? Bij Goedhuis bouwen wij niet zomaar energiezuinige woningen. Goedhuis woningen worden standaard gebouwd met een energielabel van  A++++ . Vanaf 1 januari 2024 hangt de maximale hypotheek af van het energielabel van de woning. Daarom is het goed om te weten dat je voor de aanschaf van een Goedhuis woning wel   €40.000,-  extra kunt lenen!

Kijk voor meer informatie over onze energiezuinige woningen op: https://goedhuis.nl/energieneutrale-woning/

Hoe werkt het?

De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Inge Hoogendoorn  en Anoushka Ernest, zijn nauw betrokken bij de projecten en woningen van Goedhuis.

Ze gaan graag met je in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun betrokkenheid en kennis van nieuwbouw bespreken zij de financiële mogelijkheden met je, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken.

Alle informatie over de hypotheken van Rabobank lees je op deze webpagina.

 

 

 

Hypotheekberekening


Hypotheek – Passend bij jouw situatie – Rabobank via deze link kun je voor jezelf alvast een berekening maken. Wil je hier een toelichting op, heb je vragen of wil je alvast gebeld worden om een afspraak in te plannen? Klik dan op Plan hier een financiële check en onze financieel adviseurs Nieuwbouw bellen je zo snel mogelijk!

Ontdek de voordelen van de Rabobank hypotheek bij nieuwbouw:

  • De getekende hypotheekofferte is 18 maanden geldig bij plusvoorwaarden*
  • Heb je een betaalpakket bij Rabobank, dan ontvang je een extra korting op je hypotheekrente*
  • Je krijgt het bouwdepot in eigen beheer en kunt hieruit zelf de rekeningen betalen. De rente die je betaalt is gelijk aan de rente die je ontvangt over je bouwdepot*
  • Bij Rabobank hebben we ruime overbruggingsmogelijkheden, zowel voor de looptijd als de hoogte van de overbrugging.*

*kijk voor meer informatie en de voorwaarden op: rabobank.nl/nieuwbouw

Energiezuinig en duurzaam bouwen

 

Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning van Goedhuis? Dan krijg je een extra duurzaamheidskorting.*

*Kijk op de website van Rabobank voor de voorwaarden.

Duurzaam wonen met een Rabobank hypotheek

Een betere woontoekomst betekent verduurzamen. Als coöperatieve bank willen we een actieve bijdrage leveren aan een duurzame woningmarkt. Ieder huis kan energiezuinig zijn, of het nu gaat om een nieuw of bestaand huis. Rabobank heeft meer dan 1.000 hypotheekadviseurs die zijn opgeleid tot ‘Adviseur Duurzaam Wonen’. We helpen je graag bij je duurzame woonwens.

De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Inge Hoogendoorn en Anoushka Ernest, zijn nauw betrokken bij de projecten en woningen van Goedhuis. Ze gaan graag met je in gesprek over jullie woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bij nieuwbouw bespreken zij met jullie de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank lees je op deze webpagina.

Groenverklaring

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland verstrekt een zogenoemde Groenverklaring aan nieuwbouwprojecten die buitengewoon energiezuinig zijn. Rabo Groenhypotheek. Indien je gebruik wilt maken van de extra leencapaciteit en aantrekkelijke rentekorting dan wordt er een zogenoemde groenverklaring aangemaakt voor jullie woning van Goedhuis. Zie voor meer informatie: de Rabo Groenhypotheek

Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen profiteer je van lagere woonlasten in deze woningen. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) extra leenmogelijkheden voor Energiebesparende voorzieningen. Hier helpen we je graag bij.

 

Neem contact op met één van de adviseurs

Neem contact op met één van de Rabobank adviseurs; Inge Hoogendoorn en Anoushka Ernest of stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam. Of vraag hieronder de financiële check direct aan!

Ondersteuning op financieel gebied

Allerlei vragen kunnen bij je opkomen als je overweegt om een woning te kopen van Goedhuis: Wat worden mijn maandlasten? Wat brengt de verkoop van mijn huidige woning op? Hoe wend ik mijn overwaarde aan? Goedhuis werkt samen met Rabobank voor financieel advies.