Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Energiezuinig huis laten bouwen

Logo Goedhuis

Hecht je veel waarde aan duurzaamheid en wil je daarom graag een energiezuinig huis laten bouwen? Dat kan! Goedhuis bouwt niet alleen razendsnel, maar ook duurzaam. Wil je meer weten over de bouw van een Goedhuis en over de voordelen van een energiezuinig huis? Lees dan verder.

Waarom laat je een energiezuinig huis bouwen?

Het bouwen van een energiezuinig huis heeft een aantal voordelen. Ten eerste bespaart u op de maandelijkse energiekosten en verbruikt u een stuk minder energie. Daarnaast bent u ook niet zo afhankelijk van de prijsschommelingen in brandstoffen. Je hoeft je dus niet constant bezig te houden met de (internationale) energiemarkt. Maar een energiezuinige woning is natuurlijk ook een stuk beter voor het milieu, dit zorgt ervoor dat de verkoopwaarde van je huis ook stijgt.

Hoe energiezuinig is een Goedhuis?

De woningen van Goedhuis zijn niet alleen mooi, ze zorgen ook nog eens voor optimaal wooncomfort. De daken en vloeren zijn namelijk extreem geïsoleerd. De gevel, het dak en de vloer zijn 30 tot 50% beter geïsoleerd dan de minimale vereising van de bouwregelgeving. Daarnaast bouwen we met veel hout, er is dus sprake van weinig CO2-uitstoot. Beton wordt alleen gebruikt op de begane grond.

Wist je ook dat de wanden van een woning bij Goedhuis worden gebouwd met extra slank, speciaal materiaal? De gebruikte sandwichpanelen hebben een isolerende en dragende functie. En omdat het skelet van de woning zowel sterk als dun is, blijft er een stuk meer woonoppervlak over. Goedhuis woningen hebben dus gemiddeld vijf tot tien procent meer woonoppervlak dan traditionele woningen. Het transport van de de fabriek naar jouw kavel is ook minder vanwege de vele geprefabriceerde onderdelen.

Doordat de woningen van Goedhuis opgebouwd zijn uit bouwelementen, zijn ze demontabel. De afwerking kunnen we beperken door maatvaste, strakke plafonds. Een Goedhuis woning is dus niet alleen erg mooi, maar ook duurzaam door de demontabele bouwelementen. Saai zijn de woningen evenmin. Je hebt de keuze uit een groot aantal verschillende typen woningen, o.a. herenhuizen, schuurwoningen en bungalows.

Voordelen van een Goedhuis

Een energiezuinig huis laten bouwen door Goedhuis heeft een hoop voordelen. Ze zijn mooi duurzaam en snel gebouwd. Meer weten over alle voordelen? Lees verder!

  • De prijs die je ziet, is de daadwerkelijke prijs. We zijn de voordeligste in de markt voor de geleverde kwaliteit.
  • Jouw Goedhuis wordt compleet gebouwd met badkamer, exclusief afwerking en keuken.
  • Een Goedhuis woning ademt natuurlijk waardoor je niet het gevoel krijgt dat je in een plastic zak woont. Dit komt omdat we werken met een damp-open constructie.
  • Goed geïsoleerde woningen zijn een stuk fijner dan niet-geïsoleerde woningen. Ze zijn warmer in de winter en koeler in de zomer. Hierdoor bespaar je een hoop. Je hebt geen last meer van vochtige lucht en condens wat ook beter is voor de gezondheid. Ook heeft u geen tocht meer langs uw benen en geen koud straling meer door de raampartijen. Ook geluid van buiten klinkt niet meer door.
  • Onze voorbereidingstijd is zeer kort, wij bouwen jouw Goedhuis binnen zes tot acht weken. Je hoeft dus niet meer lang te wachten!
  • De woning dient pas betaalt te worden bij oplevering. Je hebt dus geen gedoe met verschillende termijnen voor de woning en kopersopties.

Meer informatie over een energiezuinig Goedhuis?

Klaar om jouw energiezuinige huis te laten bouwen? Of wil je graag meer weten over alle diverse mogelijkheden? Neem contact op. We helpen je graag verder!