Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Goedkoop huis bouwen

Een goedkoop huis bouwen, maar wel jouw droomwoning verwezenlijken? Dan is een Goedhuis-woning wat voor jou. Je kiest uit een van onze basisontwerpen en kan deze helemaal configureren naar jouw wensen en eisen. Tegen een scherpe prijs heb jij de woning van je dromen.

Logo Goedhuis

Goedkoop een huis bouwen

Goedkoop een huis bouwen? Een cataloguswoning is de oplossing. Dit zijn namelijk woningen ontworpen door de beste architecten, maar waarbij het ontwerp vaker verkocht kan worden. Hoewel het basisontwerp standaard is, is een Goedhuis-woning uniek. Je kunt namelijk jouw cataloguswoning helemaal aanpassen aan je eigen wensen en eisen. Gebruik onze configurator om jouw droomwoning aan te passen en bekijk de standaard modellen.

Al vanaf € 211.500

Goedkoop een huis bouwen lijkt te mooi om waar te zijn. De prijzen van de basisontwerpen van Goedhuis zijn erg uiteenlopend. Zo is onze goedkoopste woning al verkrijgbaar vanaf € 211.500 De duurste woning is verkrijgbaar vanaf € 428.470. Je kunt het zo gek maken als je wilt. We hebben voor iedere portemonnee een geschikt ontwerp.

Vanaf drie maanden de sleutel

Goedkoop een huis bouwen kan bij Goedhuis ook nog eens snel. Goedhuis-woningen kunnen vaak binnen enkele maanden gebouwd worden. Normaal duurt het wel een half jaar of langer om een nieuwbouwhuis te bouwen. Doordat we de woningtypen al meermaals hebben gebouwd, hebben we veel ervaring opgedaan en worden de woningen foutloos en snel gebouwd. Daarnaast werken we samen met diverse partijen en kopen we materialen gecombineerd in. Zo kunnen wij goedkoop een huis bouwen.

Klaar in 7 stappen

Goedhuis regelt de bouw van een goedkope woning van het begin tot het eind. In 7 stappen zorgen wij ervoor dat jouw droomhuis snel en vakkundig gebouwd wordt op jouw kavel.

  1. Kies een stijl en start met het samenstellen van jouw droomwoning op Goedhuis.nl.
  2. Ontvang vrijblijvend een overzichtelijke offerte en kom langs in de showroom. Een adviseur neemt samen met jou de offerte door.
  3. Het vooronderzoek op locatie wordt gestart. Dit onderzoek wijst uit of we voor jou goedkoop een huis kunnen bouwen op jouw kavel.
  4. We tekenen de aannemingsovereenkomst.
  5. Als iedereen heeft getekend, kunnen vergunningen worden aangevraagd. Tijdens dit proces starten we bij Goedhuis met de pre-fabricage van jouw woning in onze fabriek.
  6. We gaan starten met bouwen.
  7. Ein-de-lijk is het zover. Na enkele maanden kun je de sleutel van jouw woning in ontvangst nemen. Veel woonplezier!

Voordelig en transparant

Bij Goedhuis heb je het gehele project één aanspreekpunt. Wij zijn voordelig en transparant. Prijs = prijs. Dus geen extra kosten voor architecten, constructeur, vergunningen en sondering. Zelfs een complete badkamer is bij de prijs inbegrepen.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor het goedkoop laten bouwen van jouw huis? Neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met je mee over de samenstelling en het kostenoverzicht voor jouw woning.