Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Ons aanbod

Logo Goedhuis

 

Wil je graag zelf een vrijstaand huis bouwen op een eigen kavel of wil je een woning uit een nieuwbouwproject kopen? Maar wil je geen gedoe met trage aannemers en vaag meerwerk? Goedhuis pakt het helemaal anders aan en staat voor eerlijke afspraken, scherpe prijzen en vernieuwende technieken. Onze missie: een Goedhuis voor iedereen.

Voor wie een vrijstaande woning wil laten bouwen op een eigen stuk grond zit goed bij Goedhuis. We ontzorgen je graag van A tot Z. We hebben daarom alle nieuwbouwprojecten op een rij gezet waar je een kavel of woning kunt kopen. Handig!

Nieuwbouwproject Parck Meidoorn

Direct aan de Kaapse Bossen en het Doornse Gat worden 9 prachtige villa’s gerealiseerd. De woningen zijn speels gepositioneerd en liggen in een hof, waardoor er alleen bestemmingsverkeer zal rijden. De villa’s hebben een woonoppervlak van minimaal 211 m² en een zeer riant perceel tot wel 1.365 m². Ontdek hier het wonen op deze unieke locatie.

*Parck Meidoorn is in verkoop.

Nieuwbouwproject Hof Dubbelsteyn

Hof Dubbelsteyn is gelegen in het dorpse Dubbeldam, dicht bij het centrum van Dordrecht. Hier worden vier ruime, vrijstaande woningen op riante percelen ontwikkeld, die zich in een kleinschalig hofje bevinden. De villa’s hebben een woonoppervlak vanaf 169 m² met een perceel van minimaal 547 m². Ontdek hier het woningen in stijl.

*Hof Dubbelsteyn is in verkoop.

Nieuwbouwproject Dordts Buiten

Jouw droomhuis bouwen op een kavel van nieuwbouwproject Dordts Buiten? Ontdek de vele voordelen en mogelijkheden van een Goedhuis woning! Dordts Buiten is een heerlijke plek om te wonen. Zo is er veel openbaar groen en water. Ook blijven veel volwassen bomen staan en zijn er natuurlijke oevers en bloeiende bermen. Dordts Buiten ligt in het hart van Amstelwijck: een moderne wijk van Dordrecht. Nationaal Park De Biesbosch en het centrum van Dordrecht bevinden zich op korte afstand van de wijk. Vindt hier meer over dit project.

*Dordts Buiten gaat binnenkort in verkoop.

Nieuwbouwproject Sint Willebrord

In het rustige Sint Willebrord in de woonwijk Gagelrijzen Oost aan Den Elshout 11 ontwikkelen we een moderne, zeer ruime en vrijstaande woning met aangebouwde garage. In de woning van 153 m² woonoppervlakte op een perceel van maar liefst 1.006 m² kom je gegarandeerd helemaal tot rust! Ontdek hier meer over het project.

*Sint Willebrord is in verkoop.

Andere nieuwbouwprojecten in Nederland

Een Goedhuis past op ieder kavel. Er zijn verschillende nieuwbouwprojecten in heel Nederland waar kavels worden aangeboden. Lopende projecten zijn Parq Waal in Barendrecht, het Wilgenrijk in Maassluis, Unia Friesland , Vrije Watering Poelenburg en Krekenbos Zuidland.

Koop je een kavel? Dan kunnen wij daarna direct aan de slag met de bouw! Ook andere nieuwbouwprojecten lenen zich goed, vraag het bij twijfel even bij ons na.

Ik zoek een kavel

Ben jij op zoek naar een kavel in een bepaalde gemeente? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je helpen met de zoektocht naar een geschikt kavel! Wij hebben veel contact met makelaars en projectontwikkelaars en hebben een grote database met beschikbare kavels. Als je later besluit om alleen het kavel te kopen (of niet), dan is dat natuurlijk geen punt!

Start met samenstellen

Jouw droomwoning samenstellen? Start met ontwerpen! Kies één van de twaalf samengestelde woningen en pas de binnen- en buitenkant aan. Binnen vijf minuten ontvang je een complete offerte voor jouw geconfigureerde woning.

Ja, ik wil nu starten met ontwerpen

Filters