Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Kavel kopen bij een nieuwbouwproject

Logo Goedhuis

Wil je graag zelf een vrijstaand huis bouwen op een eigen kavel? Maar wil je geen gedoe met trage aannemers en vaag meerwerk? Goedhuis pakt het helemaal anders aan en staat voor eerlijke afspraken, scherpe prijzen en vernieuwende technieken. Onze missie: een Goedhuis voor iedereen.

Voor wie een vrijstaande woning wil laten bouwen op een eigen stuk grond zit goed bij Goedhuis. We ontzorgen je graag van A tot Z. We hebben daarom alle nieuwbouwprojecten op een rij gezet waar je een kavel kunt kopen. Handig!

Nieuwbouwproject Sint Willebrord

In het rustige Sint Willebrord in de woonwijk Gagelrijzen Oost aan Den Elshout 11 ontwikkelen we een moderne, zeer ruime en vrijstaande woning met aangebouwde garage. In de woning van 153 m² woonoppervlakte op een perceel van maar liefst 1.006 m² kom je gegarandeerd helemaal tot rust! Ontdek hier meer over het project.

*Sint Willebrord is in verkoop.

Nieuwbouwproject Zuytland

Ben je toe aan het ultieme vakantiegevoel? Je kunt nu een kavel op het vakantiepark Landal Zuytland Buiten reserveren. Dan kun je binnen de kortste keren een dagje, weekendje of een langere periode eruit naar je eigen woning in het groen! De omgeving is namelijk prachtig en is bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers en watersporters. Meer weten? Reserveer hier je kavel.

*Zuytland is in verkoop.

Andere nieuwbouwprojecten in Nederland

Een Goedhuis past op ieder kavel. Op dit moment zijn er verschillende nieuwbouwprojecten waar kavels worden aangeboden, zoals Koningskwartier in Zevenhuizen, Westergouwe in Gouda en Torensteepolder in Numansdorp. Ook zijn er weer nieuwe projecten gestart, zoals Oude Kleiweg in Rotterdam, Waterwijk in Rotterdam, Stationsweg in Hoek van Holland, Parq Waal in Barendrecht, het ‘s-Gravenland in Rotterdam en Ekerschot Noord in Oirschot. Verder zijn er nog lopende nieuwbouwprojecten zoals Park16Hoven en het Wilgenrijk in Maassluis. Koop je een kavel? Dan kunnen wij daarna direct aan de slag! Ook andere nieuwbouwprojecten lenen zich goed, vraag het bij twijfel even na bij ons.

Ik zoek een kavel

Ben jij op zoek naar een kavel in een bepaalde gemeente? Vul hieronder de gewenste locatie in en wij kunnen je helpen met de zoektocht naar een geschikt kavel. Wij hebben veel contact met makelaars en projectontwikkelaars en hebben een grote database met beschikbare kavels. Daarnaast houden we je op de hoogte van projecten in de regio. Dit is 100% vrijblijvend. Als je later besluit om alleen het kavel te kopen (of niet), dan is dat natuurlijk geen punt!

Start met samenstellen

Jouw droomwoning samenstellen? Start met ontwerpen! Kies één van de twaalf samengestelde woningen en pas de binnen- en buitenkant aan. Binnen vijf minuten ontvang je een complete offerte voor jouw geconfigureerde woning.

Ja, ik wil nu starten met ontwerpen

Filters