Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Meer woonoppervlak en inhoud

Logo Goedhuis

Het wonen in een Goedhuis zorgt voor diverse voordelen. Zo ook voor meer woonoppervlak en inhoud. Maar, hoe kunnen wij dat eigenlijk realiseren? Lees snel verder.

Bij Goedhuis werken we met het slimste bouwsysteem ter wereld. Zo maken we gebruik van unieke sandwichpanelen. Het woonoppervlak is hierdoor tien procent groter dan bij traditionele woningen met hetzelfde volume. De Kingspan TEK panelen zijn relatief dun, waardoor er meer bruikbare ruimte ontstaat. Daarnaast zijn de sandwichpanelen geïsoleerd en wordt er geen ruimte meer in beslag genomen door overig isolatiemateriaal.

Meer woningoppervlak per kubieke meter heeft een bijkomend voordeel: er blijft meer kavel over. Zo is er nog genoeg ruimte voor een grote tuin. Ook is het zo mogelijk om meer vloeroppervlakte te creëren op de begane grond, bijvoorbeeld ideaal in het geval van seniorenwoningen. Daarnaast past een Goedhuis woning perfect op kleinere kavels. Er is dan nog ruimte genoeg voor een ruime oprit of een achtertuin. Meer weten over de mogelijkheden? Lees snel verder.

Kingspan TEK

Het slimme bouwsysteem heet Kingspan TEK. De Structural Insulated Panels hebben een dragende én isolerende functie. Ze vormen het skelet van jouw woning. De wanden zijn hierdoor tien tot vijftien centimeter minder dik dan bij andere nieuwbouwwoningen. Dit resulteert in meer woonoppervlakte met dezelfde hoge isolatiewaarde.

Ervaar de voordelen

Naast het feit dat je je droomhuis creëert heeft het bouwen met Goedhuis ook een aantal voordelen. Bij Goedhuis weet jij bijvoorbeeld precies wanneer jouw woning opgeleverd wordt. Noodweer of een ijskoude winter? Het heeft geen invloed op de realisatie van jouw woning. Alle elementen worden namelijk prefab gemaakt. Dit betekent dat jij alvast afspraken kunt maken met een woonwinkel om je nieuwe meubelen te leveren. Wil je meer weten over alle voordelen? Lees verder.

Kies Goedhuis

Goedhuis pakt het helemaal anders aan dan andere bouwbedrijven. Onze tijdloze woningen zijn ontworpen door de beste Nederlandse architecten. We gebruiken een uniek systeem van sandwichpanelen, waardoor we sneller én duurzamer bouwen dan traditionele bouwbedrijven. Daarnaast geldt: prijs = prijs. We rekenen geen meerwerk. Je betaalt je woning pas bij oplevering. Ideaal, toch?

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Een huis bouwen met meer woonoppervlak?

Wil jij beginnen aan het bouwen van jouw droomhuis met meer woonoppervlak en heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op. Wij helpen jou graag verder met de bouw van jouw woning.