Waarom Goedhuis?

Logo Goedhuis

Een vrijstaande woning bouwen, dat is je droom. Zelf het ontwerp kiezen, je eigen beslissingen nemen en uiteindelijk genieten van een nieuw thuis. Een plek waar je hart ligt. Toch kijk je op tegen het proces. Trage aannemers, dubieus meerwerk, verborgen gebreken, afspraken worden niet nagekomen, geen transparantie…

Goedhuis pakt het helemaal anders aan. Onze tijdloze woningen zijn ontworpen door de beste Nederlandse architecten. We gebruiken een uniek systeem van sandwichpanelen, waardoor we sneller én duurzamer bouwer dan traditionele bouwbedrijven. Daarnaast geldt: prijs = prijs. We rekenen geen meerwerk. Je betaalt je woning pas bij oplevering.

Voordeel 1: Voordelig en transparant

Bij Goedhuis heb je geen gedoe met stelposten en aannames. De prijs die je ziet, is ook echt de prijs. We zijn de voordeligste in de markt voor de geleverde kwaliteit en onze opleveringsdatum staat vast. Je krijgt de woning compleet met badkamer, exclusief afwerking en keuken.

 • Prijs = prijs.
 • Voordeligste in de markt voor de geleverde kwaliteit.
 • Woning compleet met badkamer.
 • Je betaalt niet voor de architect, constructieberekeningen, sonderingen, vergunningsaanvraag, leges en veel meer.
 • We vragen de huisaansluiting aan (voor o.a. elektriciteit en internet) en plannen deze in.

Voordeel 1: voordelig en transparant

Voordeel 2: Supersnel bouwen

We kunnen jouw droomhuis razendsnel bouwen. Het bouwen van een nieuwbouwhuis duurt gemiddeld minimaal een jaar. Wij hebben echter een korte voorbereidingstijd en kunnen dus snel beginnen. Je hoeft dus niet meer lang te wachten en kunt binnen vaak in drie maanden na de start van de bouw al jouw woning binnenlopen.

 • Korte voorbereidingstijd.
 • Snel bouwen.

Voordeel 2: supersnel bouwen

Voordeel 3: Meer woonoppervlak en inhoud

De wanden van een Goedhuis woning zijn extra slank en van speciaal materiaal. Hierdoor heeft een woning per kuub veel meer woonoppervlak. De zogeheten sandwichpanelen hebben een dragende én isolerende functie. Aangezien het skelet van jouw woning sterk en flinterdun is, blijft er meer woonoppervlak over. Goedhuis woningen hebben gemiddeld vijf tot tien procent meer woonoppervlak dan traditionele of houtskeletbouw woningen met hetzelfde volume. Zo hou je meer ruimte op je kavel over voor een grote tuin.

Voordeel 3: meer woonoppervlak

Voordeel 4: Energiezuinig en comfortabel

Goedhuis woningen zijn niet alleen mooi, maar zorgen ook voor optimaal wooncomfort door de extreem geïsoleerde daken en vloeren. We werken met een damp-open constructie, zodat het gebouw natuurlijk ademend is en je niet het gevoel hebt dat je leeft in een plastic zak. Je woning verliest nauwelijks warmte. Je bespaart flink en draagt bij aan een beter klimaat.

Een Goedhuis woning is standaard enorm goed geïsoleerd. Gevel, vloer en dak zijn 30 tot 50% beter geïsoleerd dan de bouwregelgeving minimaal vereist. Mede hierdoor is een woning van Goedhuis energiezuinig, duurzaam en circulair.

 • Enorm geïsoleerd.
 • Zuinige installaties.
 • Gasloze woning.
 • Prettig binnenklimaat door de damp-open constructie.

Voordeel 4: energiezuinig en comfortabel

Voordeel 5: Betalen bij oplevering

Je betaalt de woning pas bij oplevering. De compleet samengestelde woning betaal je in één keer. Zo heb je geen gedoe met verschillende termijnen voor de woning en kopersopties. Met een getekende offerte kan de financiering snel opgevraagd worden.

 • Geen gedoe met verschillende termijnen voor de woning en kopersopties.
 • Samengestelde woning in één keer betalen.

Voordeel 5: betalen bij oplevering

Voordeel 6: Duurzaam en circulair

Doordat de woningen van Goedhuis opgebouwd zijn uit bouwelementen, zijn ze demontabel. De afwerking kunnen we beperken door maatvaste, strakke plafonds. Een Goedhuis woning is dus niet alleen erg mooi, maar ook duurzaam door de demontabele bouwelementen.

 • Demontabel bouwen met bouwelementen.
 • Afwerking beperken door maatvaste strakke plafond.
 • Weinig warmteverlies door goede isolatie.

Voordeel 6: duurzaam en circulair

Start met samenstellen

Jouw droomwoning samenstellen? Start met ontwerpen! Kies één van de twaalf samengestelde woningen en pas de binnen- en buitenkant aan. Binnen vijf minuten ontvang je een complete offerte voor jouw geconfigureerde woning.

Ja, ik wil nu starten met ontwerpen