Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Een Goedhuis is inclusief…

Logo Goedhuis

Architect

Onze woningen zijn ontworpen door de beste architecten van Nederland. Op Goedhuis.nl kun je jouw eigen woning samenstellen, waardoor er in theorie tienduizenden verschillende uitvoeringen van één huis te maken zijn. En al deze uitvoeringen en variaties zijn al uitgewerkt door onze architecten. Hierdoor bespaar je duizenden euro’s die de schetsen en tekeningen anders zouden kosten. Lees hier meer tips hoe je bespaart bij het kopen van een nieuwbouwwoning.

Constructeur

Naast een architect heb je een constructeur nodig, die een constructieberekening uitvoert. Deze constructieberekening heb je nodig als je een vergunning aanvraagt. Maar goed nieuws, de constructieberekening zit in de prijs van jouw Goedhuis-woning! Hiermee bespaar je ook minimaal enkele duizenden euro’s.

Vergunningsaanvraag

Je mag niet zomaar beginnen met bouwen. Je hebt eerst een vergunning nodig. Dat betekent dat je een vergunningsaanvraag moet doen. Alle puntjes moeten op de i staan. Dat doen wij voor jou. Wij regelen de aanvraag van A tot Z zonder meerkosten. Een Goedhuis-woning is altijd inclusief vergunningsaanvraag.

Bouwbesluitberekeningen

Komt er voldoende daglicht binnen? Is de woning goed geventileerd? Hoe duurzaam is het gebouw? Voldoen bepaalde verblijfsgebieden aan de juiste eisen? Al deze vragen vallen onder de bouwbesluitberekening. Zo weet je zeker dat je woning duurzaam, gezond, functioneel en veilig is. Normaal betaal je al snel €500 voor zo’n berekening, maar bij Goedhuis zit deze berekening in de all-in prijs.

Aanvraag en inplannen van huisaansluiting

Op een gloednieuw kavel moet je een aanvraag indienen voor aansluiting van elektriciteit, water, internet en evt. gas en riool. Dit kun je zelf doen via Mijnaansluiting.nl, maar wij kunnen dit kosteloos voor je overnemen. Je wordt hier door ons in ontzorgd. Wij schakelen met de netbeheerders en zorgen dat de planning on point is. De kosten voor een huisaansluiting vallen buiten de totale woningprijs. We zetten de facturen van de netbeheerders één op één door. De kosten zijn sterk afhankelijk van locatie specifieke omstandigheden, maar houd rekening met minimaal €3.400.

Legeskosten

Als je een omgevingsvergunning aanvraagt bij de gemeente betaal je legeskosten. De gemiddelde legeskosten verschillen per gemeente. Wij verzorgen de aanvraag van de omgevingsvergunning (het bouwen van de woning) voor u. De gemeentelijke leges worden één-op- één aan u doorbelast. U kunt om een beeld de krijgen een berekening doen van de ongeveer te verwachten legeskosten op bouwleges.nl Dus let er op dat de totaalprijs exclusief de legeskosten is.

Start met samenstellen

Jouw droomwoning samenstellen? Start met ontwerpen! Kies één van de twaalf samengestelde woningen en pas de binnen- en buitenkant aan. Binnen vijf minuten ontvang je een complete offerte voor jouw geconfigureerde woning.

Ja, ik wil nu starten met ontwerpen