Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Een Goedhuis is inclusief…

Logo Goedhuis

Architect

Onze woningen zijn ontworpen door de beste architecten van Nederland. Op Goedhuis.nl kun je jouw eigen woning samenstellen, waardoor er in theorie tienduizenden verschillende uitvoeringen van één woningtype te maken zijn.

De verschillende uitvoeringen en variaties zijn eerder uitgewerkt door onze architecten. Dit zorgt voor een besparing van duizenden euro’s die normaal gesproken naar het schetsen en tekeningen van de individuele woningen zouden gaan. Lees hier de 6 tips om te besparen bij het kopen van een nieuwbouwwoning.

Constructeur

Naast een architect heb je een constructeur nodig. De constructeur voert de constructieberekening uit. Deze constructieberekening heb je nodig als je vergunning aan wilt vragen.

Goed nieuws: de constructieberekening zit in de prijs van jouw Goedhuis-woning! Hiermee bespaar je minimaal enkele duizenden euro’s.

Vergunningsaanvraag

De vergunningsaanvraag kost veel tijd. Wist je dat de vergunningsaanvraag zelfs langer duurt dan de bouw van een Goedhuis?

Het is wel belangrijk dat de aanvraag compleet is. Wij nemen dit voor jou uit handen. We regelen de aanvraag van A tot Z zonder meerkosten. Een Goedhuis-woning is altijd inclusief vergunningsaanvraag.

Bouwbesluitberekeningen

Komt er voldoende daglicht binnen? Is de woning goed geventileerd? Hoe duurzaam is het gebouw? Voldoen bepaalde verblijfsgebieden aan de juiste eisen? Al deze vragen vallen onder de bouwbesluitberekening.

Zo weet je zeker dat je woning duurzaam, gezond, functioneel en veilig is. Normaal betaal je al snel €500 voor zo’n berekening, maar bij Goedhuis zit deze berekening in de all-in prijs.

Aanvraag en inplannen van huisaansluiting

Op een gloednieuw kavel moet je een aanvraag indienen voor aansluiting van elektriciteit, water, internet en eventueel gas en riool. Dit kun je zelf doen via Mijnaansluiting.nl, maar wij kunnen dit ook kosteloos voor je overnemen. We schakelen dan met de netbeheerders en zorgen dat de planning on point is. De kosten voor een huisaansluiting vallen buiten de totale woningprijs. We zetten de facturen van de netbeheerders één op één door. De kosten zijn sterk afhankelijk van locatie specifieke omstandigheden, maar houd rekening met minimaal €3.400.

Legeskosten

Als je een omgevingsvergunning aanvraagt bij de gemeente betaal je legeskosten. De gemiddelde legeskosten verschillen per gemeente. Wij verzorgen de aanvraag van de omgevingsvergunning (het bouwen van de woning) voor jou. De gemeentelijke leges worden één-op-één aan je doorbelast. Om een beeld te krijgen van de ongeveer te verwachten legeskosten raden wij aan om een kijkje te nemen op bouwleges.nl. Let er op dat het de totaalprijs exclusief de legeskosten is.

Start met samenstellen

Jouw droomwoning samenstellen? Start met ontwerpen! Kies één van de twaalf samengestelde woningen en pas de binnen- en buitenkant aan. Binnen vijf minuten ontvang je een complete offerte voor jouw geconfigureerde woning.

Ja, ik wil nu starten met ontwerpen