Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Betalen bij oplevering

Logo Goedhuis

In één keer betalen en extra opties

Een woning is misschien wel de grootste aankoop in je leven. Bij Goedhuis betaal je daarom pas bij oplevering van je vrijstaande woning.

Bij ons betaal je jouw woning niet in termijnen. Je betaalt de woning in één keer op het moment dat we klaar zijn. Een fijn gevoel, want je weet zeker dat alles naar wens is. Ook eventuele opties, zoals een extra dakraam of een derde slaapkamer op de eerste verdieping, betaal je pas bij oplevering.

Voordeliger

In één keer betalen bij oplevering is voordeliger dan in termijnen betalen. Veel mensen sluiten een overbruggingshypotheek af als ze een nieuwe woning bouwen. Bij Goedhuis is een eventuele periode met dubbele woonlasten erg kort. Dit komt door de korte bouwtijd én het betalen bij oplevering.

Ruim, duurzaam en energiezuinig

Goedhuis woningen zijn niet alleen mooi, maar zorgen ook voor optimaal wooncomfort door de extreem geïsoleerde daken en vloeren. Dit maakt de woningen bovendien energiezuinig. Het gebruik van speciale wanden zorgt ervoor dat er meer woonoppervlak overblijft. Terwijl de woning dus wel heel goed geïsoleerd is. De zogenoemde sandwichpanelen waaruit de woning wordt opgebouwd hebben als bijkomend voordeel dat onze woningen demontabel zijn. Dit maakt onze huizen ook nog eens heel duurzaam en toekomstgericht.

Ontdek meer voordelen van een GoedHuis-woning of start direct met het samenstellen van jouw vrijstaande woning.