Prefab woning kopen

Logo Goedhuis

Ben jij geïnteresseerd in een prefab woning? Bij Goedhuis kun je jouw eigen prefab woning ontwerpen vanaf €226.900. Deze prijs is all-in. Alle elementen van jouw woningen worden in onze fabriek in Hendrik-Ido-Ambacht gemaakt. Daarna rijden we naar jouw kavel om jouw droomwoning in één keer op te bouwen.

Ben je benieuwd wat een prefab huis precies is? En wat de voordelen zijn van prefabricatie? Wij zetten in dit artikel een aantal belangrijke punten voor jou op een rij. Zo kun je een goede keuze maken. Neem daarna gerust contact met ons op als je vragen hebt. We helpen je graag verder.

Wat is een prefab woning?

Een prefab woning is een huis waarvan de meeste elementen of onderdelen in een fabriek worden vervaardigd. De muren, het dak en andere elementen worden later in één keer naar de bouwlocatie gebracht. Vaak staat het casco er binnen enkele weken, omdat de meeste prefab woningen gebruik maken van kant en klare panelen die makkelijk aan elkaar worden bevestigd.

Er zijn een paar grote voordelen van deze bouwwijze. De bouw van een woning kan niet vertraagd worden door slecht weer of winterse omstandigheden. Daarnaast wordt een prefab huis sneller en efficiënter gebouwd dan een traditionele woning. Er zijn minder mensen nodig om een woning te bouwen, er is minder afval en de buren hebben minder overlast. Al deze voordelen zorgen ervoor dat een prefab huis goedkoper is dan een traditioneel gebouwd huis. Daarnaast is het ook beter voor het milieu.

Goedhuis gelooft in prefabricatie

Wij van Goedhuis zien prefabricatie als de toekomst van wonen. De kosten van vakkundig personeel en bouwmaterialen nemen de laatste jaren hard toe, dus er moet een efficiëntieslag gemaakt worden in de bouw. Daarom werken wij met kant en klare sandwichpanelen van Kingspan TEK. De panelen lijken op wafelijsjes: twee vezelplaten met daartussen een isolerende QuadCore-polyurethaankern. Deze panelen isoleren én dragen en worden op maat gemaakt in onze fabriek. Zijn alle panelen klaar, dan gaat er een bouwpakket naar het kavel. Binnen één week wordt de woning in elkaar gezet en is het huis wind- en waterdicht. Daarna moet de binnenkant nog worden afgewerkt, maar deze werkzaamheden duren niet langer dan twee a drie maanden. Hoe fijn is dat?

Goedhuis is de enige prefab woningbouwer met all-in prijzen. De prijzen die je op de website ziet staan zijn all-in. Zelfs inclusief badkamer. Wij nemen het hele bouwproces voor jou uit handen nemen. Van het regelen van de vergunningen tot de overdracht van de sleutel en de plaatsing van de badkamer. Wij leveren je prefab woning zo volledig mogelijk af, waardoor je nog sneller kunt genieten van jouw droomwoning.

Welke prefab woning past bij jou?

Op onze website vind je een ruim aanbod aan verschillende modellen prefab woningen. Het goedkoopste model Alblas is al verkrijgbaar vanaf €226.900 euro. Deze ruime eengezinswoning is dankzij de innovatieve materialen en systemen erg energiezuinig. Als je toch liever een duurdere, luxere prefab woning wilt kopen, die van nog meer gemakken is voorzien, kun je natuurlijk ook gaan voor onze ruimste prefab villa Linge. Voor een prijs vanaf €409.020 en een woonoppervlakte van 239 m² is het een van de meest voordeligste vrijstaande villa’s op de markt. De keus is aan jou!

Hieronder zie je vier populaire Goedhuis-modellen. Bekijk alle prefab woningen op deze pagina.

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Vragen? Wij staan voor jou klaar!

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een prefab woning? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundige specialisten staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je een advies te geven welke woning het beste bij jouw wensen past. Ben je er al helemaal uit? Kies dan jouw model!