Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Prefab woning kopen

Logo Goedhuis

Ben jij geïnteresseerd in een prefab woning? Bij Goedhuis kun je jouw eigen prefab woning zelf ontwerpen. Met als grootste voordeel dat hij binnen no-time gebouwd is en je een all-in prijs voorgeschoteld krijgt. Alle elementen van jouw woning worden in onze fabriek in Hendrik-Ido-Ambacht voorbereid. Daarna rijden we naar jouw kavel om jouw droomwoning in één keer op te bouwen. In dit artikel zetten we voor jou de belangrijkste kenmerken omtrent een prefab woning op een rij. Zo kun jij een onderbouwde keuze maken. Lees snel verder.

Wat is een prefab woning?

Een prefab woning is een huis waarvan de meeste elementen of onderdelen in een fabriek worden geproduceerd. De muren, het dak en andere elementen worden uiteindelijk in één keer naar de bouwlocatie gebracht en gemonteerd. Het casco kan er binnen enkele weken staan. Er zijn een aantal grote voordelen van deze bouwwijze. Hierbij een vergelijking met traditioneel bouwen:

  • De bouw van een prefab woning is niet afhankelijk van slecht weer of winterse omstandigheden.
  • Er is minder bouwpersoneel nodig om een woning te bouwen door het voorbereidend werk.
  • Een prefab woning wordt sneller en efficiënter gebouwd dan een traditionele woning.
  • Er is minder afvalproductie.
  • De buren ervaren minder overlast omdat alles al in de fabriek wordt geproduceerd.

Deze voordelen zorgen ervoor dat een prefab woning kopen voordeliger is dan een traditionele woning kopen. Daarnaast is de bouw en uiteindelijk de leefwijze veel duurzamer. Prefab woningen zijn een populaire keuze vanwege de kosteneffectiviteit, snelle bouwtijd en flexibiliteit.

Goedhuis en prefab wonen

Wij van Goedhuis zien prefab wonen als toekomstgericht wonen. De kosten van vakkundig personeel en bouwmaterialen nemen de laatste jaren hard toe. Wij vinden daarom dat er een efficiëntieslag gemaakt moet worden in de bouw.

Daarom werken wij onder andere met kant-en-klare sandwichpanelen van Kingspan TEK. Deze panelen lijken op wafelijsjes: twee vezelplaten met daartussen een isolerende QuadCore-polyurethaan kern. Deze panelen isoleren én dragen en worden op maat gemaakt in onze fabriek. Zijn alle panelen klaar? Dan gaat er een bouwpakket naar de kavel.

Binnen één week wordt de woning in elkaar gezet en is het huis wind- en waterdicht. Daarna moet de binnenkant nog worden afgewerkt, maar deze werkzaamheden duren niet langer dan twee à drie maanden. Dit is ook meteen één van onze USP’s: namelijk een zeer korte bouwtijd.

Wij werken transparant

Goedhuis is de enige prefab woningbouwer met all-in prijzen. De prijzen die je op de website ziet staan zijn all-in. Zelfs inclusief badkamer. Een van onze pijlers is ook ‘transparantie’. Wij vinden ‘afspraak = afspraak’ en spreken daarom vooraf een prijs af. Dit betekent dat wij meerwerk niet verrekenen.

Wij nemen het hele bouwproces voor jou uit handen. Van het regelen van de vergunningen tot de overdracht van de sleutel en de plaatsing van de badkamer. Wij leveren je prefab woning zo volledig mogelijk af, waardoor je nog sneller kunt genieten van jouw droomwoning.

En last but not least, onze laatste USP: lagere maandlasten. In een Goedhuis woon je al snel stukken goedkoper dan in een traditionele woning. Door de duurzame woningen van Goedhuis streven we naar A++++. Dit is bij normaal verbruik ook zeker te behalen.

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Welke prefab woning past bij jou?

Op onze website vind je een ruim aanbod aan verschillende modellen prefab woningen. Het goedkoopste model is Alblas. Deze ruime eengezinswoning is dankzij de innovatieve materialen en systemen erg energiezuinig.

Wil je liever een luxere prefab woning kopen? Dan kun je natuurlijk ook voor onze ruimste prefab villa Linge gaan. De keuze is aan jou! Hieronder zie je vier populaire Goedhuis-modellen. Bekijk alle prefab woningen op deze pagina.

Ben je geïnteresseerd in een prefab woning kopen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar om je een advies te geven over welke woning het beste bij jou past. Ben je er al helemaal uit? Ontwerp dan meteen jouw modelwoning.