Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Prefab woning kopen

Logo Goedhuis

Ben jij geïnteresseerd in een prefab woning? Bij Goedhuis kun je jouw eigen prefab woning ontwerpen, met een all-in prijs. Alle elementen van jouw woningen worden in onze fabriek in Hendrik-Ido-Ambacht gemaakt. Daarna rijden we naar jouw kavel om jouw droomwoning in één keer op te bouwen.

Ben je benieuwd wat een prefab huis precies is? En wat de voordelen zijn van prefabricatie? Wij zetten in dit artikel een aantal belangrijke punten voor jou op een rij. Zo kun je een goede keuze maken.  Ook komen de USP’s van Goedhuis aan bod. Neem daarna gerust contact met ons op als je vragen hebt. Wij helpen je graag verder.

Wat is een prefab woning?

Een prefab woning is een huis waarvan de meeste elementen of onderdelen in een fabriek worden vervaardigd. De muren, het dak en andere elementen worden op het laatst in één keer naar de bouwlocatie gebracht. Het casco kan er binnen enkele weken staan. In de meeste gevallen wordt er namelijk gebouwd met kant-en-klare panelen. Deze kant-en-klare panelen hoeven enkel nog aan elkaar bevestigd te worden, op locatie. Er zijn een paar grote voordelen van deze bouwwijze. Hierbij een vergelijking met traditioneel bouwen:

  • De bouw van een prefab woning is niet afhankelijk van slecht weer of winterse omstandigheden. 
  • Er is minder bouwpersoneel nodig om een woning te bouwen door het voorbereidend werk. 
  • Een prefab woning wordt sneller en efficiënter gebouwd dan een traditionele woning. 
  • Er is minder afval. 
  • De buren hebben minder overlast omdat alles op locatie wordt geproduceerd.

Al deze voordelen zorgen ervoor dat je met een prefab woning kopen, je voordeliger uit bent dan een traditionele woning. Daarnaast worden ze erg duurzaam gebouwd en is het daarom ook nog eens beter voor het milieu! Ook voor je verbruikskosten natuurlijk.

Goedhuis gelooft in prefabricatie

Wij van Goedhuis zien prefabricatie als de toekomst van wonen. De kosten van vakkundig personeel en bouwmaterialen nemen de laatste jaren hard toe, dus er moet een efficiëntieslag gemaakt worden in de bouw. Daarom werken wij met kant-en-klare sandwichpanelen van Kingspan TEK. De panelen lijken op wafelijsjes: twee vezelplaten met daartussen een isolerende QuadCore-polyurethaan kern. Deze panelen isoleren én dragen en worden op maat gemaakt in onze fabriek. Zijn alle panelen klaar, dan gaat er een bouwpakket naar het kavel. Binnen één week wordt de woning in elkaar gezet en is het huis wind- en waterdicht. Daarna moet de binnenkant nog worden afgewerkt, maar deze werkzaamheden duren niet langer dan twee à drie maanden. Dit is ook meteen één van onze USP’s: namelijk een korte bouwtijd.

Prijs = prijs bij Goedhuis

Goedhuis is de enige prefab woningbouwer met all-in prijzen. De prijzen die je op de website ziet staan zijn all-in. Zelfs inclusief badkamer. Een van onze pijlers is ook ‘transparantie’. Wij vinden ‘prijs – prijs’ en spreken daarom vooraf een prijs af, geen meerwerk achteraf. Wij nemen het hele bouwproces voor jou uit handen. Van het regelen van de vergunningen tot de overdracht van de sleutel en de plaatsing van de badkamer. Wij leveren je prefab woning zo volledig mogelijk af, waardoor je nog sneller kunt genieten van jouw droomwoning.

Nul op de meter

En last but not least, onze laatste USP: lagere maandlasten. In een Goedhuis woon je al snel €250,- per maand goedkoper dan in een traditionele woning. Door de duurzame woningen van Goedhuis streven we naar nul op de meter. Bij doorgaans gebruik moet dit te behalen zijn. In ons rekenvoorbeeld kun je berekenen of dit ook in jouw situatie geldt. 

Welke prefab woning past bij jou?

Op onze website vind je een ruim aanbod aan verschillende modellen prefab woningen. Het goedkoopste model is Alblas deze woning is al te koop vanaf € 243.000. Deze ruime eengezinswoning is dankzij de innovatieve materialen en systemen erg energiezuinig. Als je toch liever een duurdere, luxere prefab woning wilt kopen, die van nog meer gemakken is voorzien, kun je natuurlijk ook gaan voor onze ruimste prefab villa Linge met een prijs tot € 460.470. De keuze is aan jou! Hieronder zie je vier populaire Goedhuis-modellen. Bekijk alle prefab woningen op deze pagina.

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Vragen? Wij staan voor jou klaar

Ben je geïnteresseerd in een prefab woning kopen? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je een advies te geven welke woning het beste bij jouw wensen past. Ben je er al helemaal uit? Kies dan jouw model!