Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Energiezuinig en comfortabel

Logo Goedhuis

Innovatief ventileren

Een extreem geïsoleerde woning betekent dat een Goedhuis-woning goed zijn warmte kan vasthouden. De geringe warmtevraag wordt met verwarmde ventilatielucht voorzien. Dit systeem is enorm energiezuinig. Voor extra verduurzaming zijn zonnepanelen op de woning aanwezig. Deze zijn standaard aanwezig op iedere Goedhuis-woning. Sowieso zijn al onze woningen gasloos.

Perfecte Rc-waarde

Een Goedhuis-woning is extreem geïsoleerd. Dit is te danken aan de sandwichpanelen met een kern van het isolatiemateriaal ‘polyurethaan’. Dit bouwsysteem haalt een Rc-waarde van 5,5 wat veel beter is dan de eis van een Rc-waarde van 4,7 in het Bouwbesluit.

Ook de vloer van een Goedhuis-woning haalt een Rc-waarde van 5,0 in plaats van een 3,5. Daarnaast heeft het dak een Rc-waarde van 8,0 in plaats van 6,0. Met een duurzame woning bespaar je maandelijks fors op je energiekosten.

Prettig binnenklimaat

De meeste nieuwbouwwoningen zijn goed geïsoleerd, maar hebben geen fijn binnenklimaat. Vaak kan vocht slecht weg door een dampdichte constructie. Een Goedhuis-woning heeft echter een damp-open constructie. Hierdoor ontstaat er een ademend binnenklimaat met een natuurlijke vocht- en warmteregulering. 

Mooie woningen

Daarnaast is een Goedhuis-woning fraai om te zien en is gebouwd onder architectuur. Bij Goedhuis combineren we het beste van beide werelden: energiezuinig én esthetisch een genot om in te wonen.

Ontdek meer voordelen van een GoedHuis-woning of start direct met het samenstellen van jouw vrijstaande woning.