Veelgestelde vragen

Ja, Goedhuis bouwt woningen in heel Nederland.

Ja, dat kan, de woning wordt geplaatst op de kavel zoals u het wil.

Benieuwd naar het materiaalgebruik van jouw vrijstaande woning? In onze showroom kun je dit bekijken en nemen we jouw offerte door. Daarna maken we samen je offerte definitief. Je kan Goedhuis op afspraak bezoeken in Hendrik-Ido-Ambacht.

Wij bouwen je droomhuis in 2 tot 3 maanden. Uiteraard heeft het formaat en de gekozen extra’s (zoals bijvoorbeeld een berging) invloed op de exacte planning.

Het gehele traject hebben wij in 7 overzichtelijke stappen opgesplitst.

Goedhuis verzorgd de aanvraag van de aansluitingen. De offertekosten kunnen per locatie fors verschillen en zijn hierom niet inbegrepen. De facturen sturen wij transparant 1-op-1 naar je door, deze kan je rechtstreeks aan de desbetreffende partij voldoen.

Nee, de getoonde prijs is de woningprijs. We bouwen waar je wilt.

Ja, een uitbouw is mogelijk, maar is op dit moment nog niet zichtbaar op de website. Wij zijn dit momenteel aan het uitwerken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

In de configurator kan je de optie casco aanklikken. Diverse afwerkingen in de woning vervallen, zijnde:

  • De wanden worden niet met gipsplaten afgewerkt.
  • Binnenwanden en binnendeuren vervallen (behoudens de wand bij de technische installaties).
  • Geheel zonder sanitair, tegelwerk en afwerkingen uitgevoerd.
  • Aansluitingen worden op standaard locaties afgedopt aangebracht.

De woning wordt nog steeds volledig wind-en waterdicht afgewerkt. Inclusief de gekozen gevelbekleding (buiten). Ook de installaties worden aangebracht, elektra (welk in binnenwanden zat) komt uit wand, plafond of vloer zodat u dit in de binnenwanden kunt opnemen.

Nee bij Goedhuis heb je de keuze uit één van de samengestelde ontwerpen, hierbij pas je de binnen- en buitenkant aan. Binnen vijf minuten ontvang je een complete offerte voor jouw geconfigureerde woning. Liever een maatwerk woning? Goedhuis is onderdeel van Welstand Bouw, een jonge en innovatieve woningbouwer. Met een vooruitstrevend bouwproces, vernieuwende toepassing van traditionele materialen en een vakbekwaam team worden prachtige maatwerk woningen gerealiseerd.

Nee, het voordeel van een Goedhuis-woning is er bij een complete woning. Overigens kan een woning wel casco uitgevoerd worden. Deze optie kan in de configurator gekozen worden.

Goedhuis onderzoekt of de woning op de kavel gebouwd mag en kan worden. We bezoeken de locatie en beoordelen of de grond geschikt is voor bebouwing. Het onderzoek kost 1.850,- en wordt bij opdracht verrekend met de aanneemsom. Wat we precies doen en welke uitgangspunten er gelden kan je hier terugvinden.

Een Goedhuis woning voldoet aan een energiezuinigheid (EPC) van 0,4.

Goedhuis is een label van Welstand Bouw B.V. Welstand Bouw is één van de meest innovatieve Nederlandse woningbouwers en bouwde afgelopen jaren tientallen vrijstaande villa’s boven de 500.000 euro. De slimme bouwtechniek is nu ook beschikbaar voor voordelige Goedhuis-woningen.

Prefab bouwen is het proces waarbij wij materialen vooraf in de fabriek tot elementen maken. Met deze elementen kan jouw vrijstaande woning sneller en met constantere kwaliteit gemaakt worden.

De woning is compleet zoals getoond. Wij houden niet van verrekeningen, de gehele constructie incl. kosten voor omgevingsvergunning en heiwerk zijn inclusief.
Alle uitgangspunten zijn voor je opgesomd, om je een volledig beeld te geven in de bijkomende kosten.

Type Alblas

Type Waal

Type Merwede

Type Linge

Ja. Zowel de vergunningsaanvraag als de betaling van de leges zijn inclusief.

Ja, het plaatsten van een airco na oplevering vormt geen probleem.