Veelgestelde vragen

Logo Goedhuis

Ja, Goedhuis bouwt woningen in heel Nederland.

Ja, dat kan, de woning wordt geplaatst op de kavel zoals u het wil.

Benieuwd naar het materiaalgebruik van jouw vrijstaande woning? In onze showroom kun je dit bekijken en nemen we jouw offerte door. Daarna maken we samen je offerte definitief. Je kan Goedhuis op afspraak bezoeken in Hendrik-Ido-Ambacht.

Wij bouwen je droomhuis vanaf ca. 3 maanden. Uiteraard heeft het formaat en de gekozen extra’s (zoals bijvoorbeeld een berging) invloed op de exacte planning.

Het gehele traject hebben wij in 7 overzichtelijke stappen opgesplitst.

Goedhuis verzorgd de aanvraag van de aansluitingen. De offertekosten kunnen per locatie fors verschillen en zijn hierom niet inbegrepen. De facturen sturen wij transparant 1-op-1 naar je door, deze kan je rechtstreeks aan de desbetreffende partij voldoen.

Nee, de getoonde prijs is de woningprijs. We bouwen waar je wilt.

Ja, een uitbouw is mogelijk, maar is op dit moment nog niet zichtbaar op de website. Wij zijn dit momenteel aan het uitwerken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

In de configurator kan je de optie casco aanklikken. Diverse afwerkingen in de woning vervallen, zijnde:

  • De wanden worden niet met gipsplaten afgewerkt.
  • Binnenwanden en binnendeuren vervallen (behoudens de wand bij de technische installaties).
  • Geheel zonder sanitair, tegelwerk en afwerkingen uitgevoerd.
  • Aansluitingen worden op standaard locaties afgedopt aangebracht.

De woning wordt nog steeds volledig wind-en waterdicht afgewerkt. Inclusief de gekozen gevelbekleding (buiten). Ook de installaties worden aangebracht, elektra (welk in binnenwanden zat) komt uit wand, plafond of vloer zodat u dit in de binnenwanden kunt opnemen.

Nee bij Goedhuis heb je de keuze uit één van de samengestelde ontwerpen, hierbij pas je de binnen- en buitenkant aan. Binnen vijf minuten ontvang je een complete offerte voor jouw geconfigureerde woning. Liever een maatwerk woning? Goedhuis is onderdeel van Welstand Bouw, een jonge en innovatieve woningbouwer. Met een vooruitstrevend bouwproces, vernieuwende toepassing van traditionele materialen en een vakbekwaam team worden prachtige maatwerk woningen gerealiseerd.

Nee, het voordeel van een Goedhuis-woning is er bij een complete woning. Overigens kan een woning wel casco uitgevoerd worden. Deze optie kan in de configurator gekozen worden.

Goedhuis onderzoekt of de woning op de kavel gebouwd mag en kan worden. We bezoeken de locatie en beoordelen of de grond geschikt is voor bebouwing. Het onderzoek bestaat uit 2 delen: het bestemmingsplan onderzoek en sonderingen/locatie onderzoek. Dit wordt vooraf gefactureerd en bij opdracht verrekend met de aanneemsom. Wat we precies doen en welke uitgangspunten er gelden kan je hier terugvinden.

Een Goedhuis woning voldoet aan een energiezuinigheid (EPC) van 0,4.

Goedhuis is een label van Welstand Bouw B.V. Welstand Bouw is één van de meest innovatieve Nederlandse woningbouwers en bouwde afgelopen jaren tientallen vrijstaande villa’s boven de 500.000 euro. De slimme bouwtechniek is nu ook beschikbaar voor voordelige Goedhuis-woningen.

Prefab bouwen is het proces waarbij wij materialen vooraf in de fabriek tot elementen maken. Met deze elementen kan jouw vrijstaande woning sneller en met constantere kwaliteit gemaakt worden.

De woning is compleet zoals getoond. Wij houden niet van verrekeningen, de gehele constructie en heiwerk zijn inclusief. De legekosten worden één op één doorbelast.
In je eigen Mijn Goedhuis omgeving kun je via de functie ‘kosten invullen’ het gehele financiele plaatje compleet maken, inclusief raming van de koperskeuzes en/of de woningborgfee.

Type Alblas

Type Waal

Type Merwede

Type Linge

Nee. Wij verzorgen de aanvraag van de omgevingsvergunning voor u, de gemeentelijke leges worden daarbij één-op- één aan u doorbelast. U kunt om een beeld de krijgen van deze kosten, een berekening doen van de ongeveer te verwachte legeskosten op bouwleges.nl

Ja, het plaatsten van een airco na oplevering vormt geen probleem.

Eind december maakten we in onze nieuwsbrief bekend dat de prijzen omhoog gaan. Per 1 februari zijn de woningen op Goedhuis.nl vijf procent duurder geworden. Dit komt o.a. door stijgende loonkosten en schaarse bouwmaterialen. Bij Goedhuis.nl stijgen de prijzen minder hard dan bij andere bouwbedrijven, omdat we efficiënter en duurzamer bouwen. We zijn daarom blij dat we ook in 2021 de beste prijs/kwaliteitsverhouding bieden.

Daarnaast zijn de woningen op Goedhuis.nl vanaf 1 februari rijker uitgevoerd. Zo hebben alle woningen (excl. Alblas) standaard vloerverwarming op de begane grond. Woningkopers kunnen deze optie uitzetten. De totaalprijs van de woning daalt dan en de vloerverwarming wordt vervangen door elektrische radiatoren.

Vragen over de prijsverhoging? Bel of mail het team van Goedhuis.

Tijdens het tweede deel van het vooronderzoek werken wij aan de tekeningen en plattegrond van jullie geconfigureerde woning. Eventueel extra gekozen raampartijen in het keukengedeelte staan dan ook vast. Met deze tekening en plattegrond kunnen jullie een keuken laten intekenen. De aansluitingen kunnen op iedere gewenste positie worden aangelegd, zolang je maar binnen het op de plattegrond aangegeven keukendeel blijft.
Let op: er kan alleen een recirculatie afzuigkap worden toegepast. Een afzuiging met buis naar buiten is na uitvoering van de tekening en plattegrond niet meer mogelijk.

Goedhuis hanteert de garantiebepalingen voor Bouwend Nederland. Je kunt hier meer over deze algemene garantiebepalingen terugvinden. Dit zijn de algemene richtlijnen.

Optioneel kun je ervoor kiezen om Goedhuis te laten bouwen onder Woningborg garantie.
De fee van woningborg is 0.465% van de aanneemsom incl btw + 21% btw op deze fee. Echter, woningborg hanteert vaste betalingstermijnen terwijl Goedhuis standaard een betaling na oplevering hanteert. Op verzoek kunnen wij meer informatie toesturen van Woningborg.