Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Lagere maandlasten. Wie wil dat nu niet?

Logo Goedhuis

Goedhuis bouwt energie neutrale woningen. Wij streven zelfs naar nul op de meter. Dit is mogelijk door onze duurzame manier van bouwen. Daarnaast wordt er op bouwkosten bespaart door efficiënt te bouwen. Ook kun je rentekorting op je hypotheek krijgen. Ontdek snel meer over deze Goedhuis voordelen.

Nul op de meter 

Dankzij verschillende energiebesparende factoren is het mogelijk om nul op de meter te creëren. Daarnaast zijn de kosten van Goedhuis woningen honderden euro’s per maand voordeliger dan bij traditioneel bouwen. Dit heeft met de volgende factoren te maken:

  • Een hoge isolatiewaarde
  • Geen gebruik van gas
  • Zuinige installaties (zoals een warmte ventilatiesysteem)
  • Vloerverwarming
  • Zonnepanelen
  • Damp-open constructies

Iets voor jou?

Een Goedhuis is dankzij het Nul-Op-De-Meter-concept niet alleen energiezuinig, maar het geeft ook een prettig en comfortabel binnenklimaat. Ben je benieuwd wat jij kwijt zult zijn? Zie dan hier het verschil met een traditionele woning:

Rentekorting op hypotheek

Door onze samenwerking met de Rabobank is het mogelijk rentekorting op jouw hypotheek te krijgen. Heb je al een betaalpas rekening bij de Rabobank? Dan krijg je 0.2% korting op de rente. Daarnaast krijg je 0,5% rentekorting, over de eerste 150.000 euro, bij het nemen van een groen hypotheek. Ook is het mogelijk rentekorting te krijgen vanwege duurzaam bouwen. Doordat Goedhuis duurzaam bouwt met FSC-hout, kun je een duurzaamheidskorting krijgen van 0,15% op de hypotheekrente. Ook kun je direct in contact komen met een nieuwbouwadviseur van de Rabobank.

Efficiënte bouwmethode

Bij Goedhuis bouwen we efficiënt. Hierbij moet je denken aan het feit dat je niet uit zult komen op extra bouwkosten. We zorgen er namelijk voor dat alles rondom de bouw inclusief is en er geen meerwerk bij komt kijken. Bij traditionele nieuwbouw huizen zul je zien dat er aparte kosten worden gerekend. Denk aan architect kosten, constructieberekeningen en vergunningsaanvragen. Of bijvoorbeeld de plaatsing van een dakkapel.

Onder andere deze voorbeelden zitten al in de prijs verwerkt! Daarnaast bespaar je ook nog eens op bouwkosten. Dit komt doordat wij een prefab bouwmethode toepassen waardoor er minder uur nodig zal zijn aan bouwpersoneel. Ook is er minder materiaalverspilling door ons uitgekiende productieproces. Door deze positieve factoren ga je meer ontspannen het aankoopproces in. Wil je met ons om de tafel? Of een oriënterend kijkje in onze showroom? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Contact

Wil jij meer weten over Goedhuis, iets vragen over één of meerdere van onze NOM woningen of bespreken wat de mogelijkheden zijn bij het configureren van jouw droomhuis?

Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze werkwijze, mogelijkheden en woningen.

    Heb je al een offerte? Stel dan hier jouw vraag.