Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Moderne schuurwoning bouwen? Ontdek Wiericke!

Logo Goedhuis

Steeds meer mensen willen een schuurwoning bouwen. Een schuurwoning heeft een rustiek karakter door het gebruik van donkere accenten. Goedhuis.nl heeft een moderne schuurwoning ontwikkeld met de typische landelijke sfeer en prachtige houten palen. Een schuurwoning van nu met de charme van vroeger.

Onze missie: een Goedhuis voor iedereen. We hebben oog voor de toekomst en willen we onze planeet zo min mogelijk belasten. Daarom zijn onze ontwerpen tijdloos, energiezuinig, gasloos en modulair opgebouwd. Ontdek of een Goedhuis iets voor je is

Moderne schuurwoning

Schuurwoningen komen we niet alleen tegen op het platteland. Er worden steeds vaker schuurwoningen gebouwd in nieuwbouwwijken. Het contrast is mooi om te zien. Schuurwoningen op het platteland zijn vaak oude schuren die zijn omgebouwd tot woningen. Deze schuurwoningen bevatten nog oude details, zoals de oude gebinten. De nieuwe woningen bevatten vaker hedendaagse details, waardoor ze beter in het straatbeeld van een (nieuwbouw)wijk passen.

Meer voordelen van een schuurwoning

Woning Wiericke

Wiericke is een unieke, moderne schuurwoning. Achter de kolossale houten balken schuilt een strakke gevel. Hierdoor valt er veel licht naar binnen. Doordat de kap iets uitsteekt, geniet je van meer privacy. Dit heeft ook een zonwerende functie. Schuurwoning Wiericke is ontworpen door één van de bekendste architecten van Nederland. De woning heeft twee woonlagen en 143 vierkante meter vloeroppervlak.

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Begin met configureren

Schuurwoning Wiericke bieden we voor een scherpe all-in-prijs aan. Je betaalt alleen nog voor het kavel en (eventueel) de aansluitkosten. Daarnaast kun je de schuurwoning naar wens aanpassen. Een extra slaapkamer op de begane grond of een andere gevelafwerking? Stel de woning hier online samen.