Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Altijd transparant in kosten

Logo Goedhuis

Het is een bekend fenomeen in de woningmarkt: meerwerk. Nadat je denkt alles op een rijtje te hebben voor je nieuwe woning, zie je toch vaak kosten over het hoofd. Goedhuis levert een complete nieuwbouwwoning op.

Kies jouw model uit en maak het compleet naar jouw zin. Het grote Goedhuis voordeel is dat wij deze prijs vastzetten tot en met de oplevering.

Altijd transparant

Duidelijkheid is fijn. Daarom zijn wij graag transparant in de kosten. Het financiële plaatje is een onvermijdelijk onderdeel en erg belangrijk. Daarom maken we het graag overzichtelijk. Je kunt bij ons zelf je eigen financiële overzicht samenstellen. Met het financiële overzicht werk je naar een totaaloverzicht toe. Het totaaloverzicht is een handig hulpmiddel voor de financiële adviseur of hypotheekverstrekker.

Alle bedragen overzichtelijk in één financieel overzicht

Ben je benieuwd naar het financieel overzicht van jouw woning? Stel dan hier jouw woning samen. Jouw financieel overzicht wordt vervolgens bijgewerkt met de woning die je hebt samengesteld. Wat wij jou wel direct mee kunnen geven is dat een Goedhuis woning een stuk voordeliger is qua maandelijkse kosten. Dit kun je zien in onderstaande afbeelding.

Configurator met alle prijzen direct gratis inzichtelijk

Het offerteproces is erg simpel. Allereerst configureer je de gewenste woning. Vervolgens kun je jouw financiële overzicht inzien. Je ontvangt dus direct een gratis offerte! Op deze manier kun je jouw unieke en gepersonaliseerde droomwoning samenstellen. Tot slot zie je tijdens het configureren direct de bijbehorende prijs. Na akkoord is de uiterlijke leverdatum meteen duidelijk. Kom dus direct in actie en stel jouw woning samen.

Afspraak = afspraak met een duidelijke prijs vooraf

Bij Goedhuis weet je precies wat je krijgt en wat je daarvoor betaalt. Wij rekenen geen meerwerk. Bij meerwerk moet je voornamelijk denken aan kosten voor de architect, constructeur of vergunningen. Ook vinden wij: afspraak = afspraak. Alle kosten zitten in de totaalprijs die je uiteindelijk op de offerte ziet staan. Je ziet de prijs zelfs al voordat je start met het configureren van jouw droomwoning. Daarnaast betaal je het bedrag pas bij de oplevering. Wij doen niet aan termijnen! Ook is het mogelijk rentekorting te ontvangen.

Voordeligste op de markt

Uit diverse marktonderzoeken is gebleken dat Goedhuis de voordeligste is op de markt met een gelijkwaardig product. Ben je benieuwd naar onze prefab elementen? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze fabriek. Genoeg overtuigd? Neem dan meteen contact met ons op.

Contact

Wil jij meer weten over Goedhuis, iets vragen over één of meerdere van onze energieneutrale woningen of bespreken wat de mogelijkheden zijn bij het configureren van jouw droomhuis?

Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze werkwijze, mogelijkheden en woningen.

    Heb je al een offerte? Stel dan hier jouw vraag.