Een Goedhuis voor iedereen

Eerlijke afspraken. Scherpe prijzen. Vernieuwende technieken. Hoogstaande architectuur. Vrijstaand wonen voor iedere hardwerkende Nederlander. Geen droom, maar de nieuwe werkelijkheid dankzij Goedhuis.

Onze missie: een Goedhuis voor iedereen. We hebben oog voor de toekomst en willen we onze planeet zo min mogelijk belasten. Daarom zijn onze ontwerpen tijdloos, energiezuinig, gasloos en modulair opgebouwd. Ontdek of een Goedhuis iets voor je is!

Waarom Goedhuis?

Een vrijstaande woning bouwen, dat is je droom. Zelf het ontwerp kiezen, je eigen beslissingen nemen en uiteindelijk genieten van een nieuw thuis. Een plek waar je hart ligt. Toch kijk je op tegen het proces. Trage aannemers, dubieus meerwerk, verborgen gebreken, afspraken worden niet nagekomen, geen transparantie…

Goedhuis pakt het helemaal anders aan. Onze tijdloze woningen zijn ontworpen door de beste Nederlandse architecten. We gebruiken een uniek systeem van sandwichpanelen, waardoor we sneller én duurzamer bouwen dan traditionele bouwbedrijven. Daarnaast geldt: prijs = prijs. We rekenen geen meerwerk. Je betaalt je woning pas bij oplevering.

Ontdek alle voordelen

Wat is Goedhuis?

Goedhuis is een label van Welstand Bouw. Welstand Bouw is één van de meest innovatieve Nederlandse bouwbedrijven en bouwde de afgelopen jaren tientallen vrijstaande villa’s boven de 500.000 euro. De slimme bouwtechniek van villa’s is nu ook beschikbaar voor voordelige Goedhuis-woningen.

  • Tevreden ambassadeurs
  • Hoogstaande architectuur
  • Iedere week een woning

Lees alles over Goedhuis of bekijk hieronder onlangs gerealiseerde woningen.

Hoe het werkt?

Start met het samenstellen van jouw droomhuis met onze configurator. Kies een van onze uitvoeringen en voeg zelf alle extra’s toe zoals een (dak)raam, deur of dakkapel. Lees hier alle voordelen en eigenschappen van de verschillende typen woningen. Kies voor bijvoorbeeld een rieten dak of golvende antraciet keramische pannen, een wit gekeimd metselwerk of zwarte, houten rabatdelen.

Stap 1:
Start met samenstellen van jouw woning

Stel jouw unieke en gepersonaliseerde droomwoning samen. Begin met één van de standaard configuraties en pas deze naar wens aan. Kies een andere gevelbekleding, een extra dakkapel of één van de andere tientallen opties. Klaar met samenstellen? Maak een Goedhuis-account aan, zodat jouw woning wordt opgeslagen. Je kunt de woning later altijd nog aanpassen of met ons bespreken.

Stap 2:
Eén overzichtelijke offerte

Na het configureren ontvang je direct vrijblijvend een offerte. Ben je geïnteresseerd? Maak dan een afspraak in onze showroom. Je krijgt de verschillende materialen van je toekomstige woning te zien. Een adviseur neemt samen met jou de offerte door. Daarna is het tijd voor de handtekening en maken we de offerte definitief.

Stap 3:
Vooronderzoek op locatie

Na ontvangst van de offerte kun je ons een vooropdracht geven. We voeren dan een onderzoek uit of er locatiespecifieke bijzonderheden zijn. Dit onderzoek maakt duidelijk of je woning op jouw kavel gebouwd mag worden en of het kavel toegankelijk is. Zo weet je voor de bouw waar je aan toe bent. Na dit onderzoek ontvang je de geschatte opleverdatum van jouw droomwoning.

Stap 4: Eindelijk, de ondertekening

Nu zijn alle gegevens over jouw woning bekend. We gaan eindelijk de handtekening zetten onder de aannemingsovereenkomst. Deze overeenkomst ontvang je digitaal. De start van de bouw komt nu echt in zicht! Samen plannen we een opleverdatum, zodat je precies weet wanneer je de sleutels van je woning krijgt.

Stap 5: Vergunningstraject

Wist je dat het verkrijgen van een vergunning langer duurt dan de bouw van een Goedhuis-woning? De gemeente moet binnen acht weken een beslissing nemen over je vergunningsaanvraag. Daarna kan er nog zes weken bezwaar worden gemaakt. Als de gemeente groen licht geeft, kunnen wij starten met de bouw van jouw huis. Tijdens de bezwaartermijn starten wij de prefabricage van jouw woning in onze fabriek.

Stap 6: Starten met bouwen

We bouwen razendsnel jouw woning. Daarbij maken we gebruik van sandwichpanelen, die we al op maat hebben gemaakt in onze loods in Hendrik-Ido-Ambacht. De wanden worden compleet met gevelbekleding en raamkozijnen gefabriceerd. Zo besparen we veel CO2 en belasten we de bouwplaats niet. Op jouw kavel monteren we de elementen aan elkaar. Hierdoor zijn we vaak binnen een week klaar met het casco. De meeste tijd gaat naar de afwerking. Een Goedhuis-woning wordt namelijk compleet opgeleverd met betegelde badkamer.

Stap 7: Jouw Goedhuis is klaar!

Gefeliciteerd, de sleutel is nu van jou. Richt jouw woning helemaal naar wens in, maak kennis met de buren en geniet van jouw gloednieuwe Goedhuis. Namens het hele team van Goedhuis.nl wensen we je veel woonplezier!

Start met samenstellen

Jouw droomwoning samenstellen? Start met ontwerpen! Kies één van de twaalf samengestelde woningen en pas de binnen- en buitenkant aan. Binnen vijf minuten ontvang je een complete offerte voor jouw geconfigureerde woning.

Ja, ik wil nu starten met ontwerpen

Kies jouw stijl en begin!

Filters

Contact

Wil jij meer weten over Goedhuis, iets vragen over één of meerdere van onze typen woningen of bespreken wat de mogelijkheden zijn bij het configureren van jouw droomhuis?

Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze werkwijze, mogelijkheden en woningen.