Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Een Goedhuis voor iedereen

Logo Goedhuis

Eerlijke afspraken. Scherpe prijzen. Vernieuwende technieken. Hoogstaande architectuur. Vrijstaand wonen voor iedere hardwerkende Nederlander. Geen droom, maar de nieuwe werkelijkheid dankzij Goedhuis.

Onze missie: een Goedhuis voor iedereen. We hebben oog voor de toekomst en willen we onze planeet zo min mogelijk belasten. Daarom zijn onze ontwerpen tijdloos, energiezuinig, gasloos en modulair opgebouwd. Ontdek of een Goedhuis iets voor jou is!

Goedhuis is bekend van Radio & TV!

 

Waarom Goedhuis?

Een vrijstaande woning bouwen, dat is je droom. Zelf het ontwerp kiezen, je eigen beslissingen nemen en uiteindelijk genieten van een nieuw thuis. Een plek waar je hart ligt. Toch kijk je op tegen het proces. Trage aannemers, dubieus meerwerk, verborgen gebreken, afspraken worden niet nagekomen, geen transparantie…

Goedhuis pakt het helemaal anders aan. Onze tijdloze woningen zijn ontworpen door de beste Nederlandse architecten. We gebruiken een uniek systeem van sandwichpanelen, waardoor we sneller én duurzamer bouwen dan traditionele bouwbedrijven. Daarnaast geldt: prijs = prijs. We rekenen geen meerwerk. Je betaalt je woning pas bij oplevering.

Ontdek alle voordelen

Wat is Goedhuis?

Goedhuis is een label van Welstand Bouw. Welstand Bouw is één van de meest innovatieve Nederlandse bouwbedrijven en bouwde de afgelopen jaren tientallen vrijstaande villa’s boven de 500.000 euro. De slimme bouwtechniek van villa’s is nu ook beschikbaar voor voordelige Goedhuis-woningen.

  • Tevreden ambassadeurs (o.a. Thomas Verhoef, bekend van Eigen huis en Tuin)
  • Hoogstaande architectuur
  • Iedere week een woning

Lees alles over Goedhuis of bekijk hieronder onlangs gerealiseerde woningen.

Hoe het werkt?

Start met het samenstellen van jouw droomhuis met onze configurator. Kies een van onze uitvoeringen en voeg zelf alle extra’s toe zoals een (dak)raam, deur of dakkapel. Lees hier alle voordelen en eigenschappen van de verschillende typen woningen. Kies voor bijvoorbeeld een rieten dak of golvende antraciet keramische pannen, een wit gekeimd metselwerk of zwarte, houten rabatdelen.

Stap 1/7 in een Goedhuis-traject

Start met samenstellen van jouw droomhuis!
Stel jouw unieke en gepersonaliseerde droomwoning samen. Begin met één van de standaard configuraties en pas deze naar wens aan. Kies andere gevelbekleding, een extra dakkapel of één van de andere tientallen opties. Tijdens het configureren zie je direct de bijbehorende prijs. Klaar met samenstellen? Maak een Goedhuis-account aan, zodat jouw woning wordt opgeslagen. Je kunt dan ook gemakkelijk de offerte downloaden.

Is je interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak in onze showroom in Hendrik-Ido-Ambacht! Stuur voor de afspraak alvast informatie over de bouwlocatie op, zoals tekeningen en (indien beschikbaar) het kavelpaspoort.

In ons Experience Center krijg je verschillende materialen van je toekomstige woning te zien. Een adviseur neemt samen met jou de offerte door, bekijkt het kavelpaspoort en bestemmingsplan.

 

 

Stap 2/7 in een Goedhuis-traject

Vooronderzoek om locatie specifieke onzekerheden uit te sluiten
Met de offerte kun je besluiten een vooronderzoek te starten. Let op; voor dit onderzoek maken wij tekeningen aan de hand van de gemaakte configuratie. Als het onderzoek is gestart kan de configuratie niet meer aangepast worden.

Het vooronderzoek bestaat uit twee delen die samen 12 weken duren, namelijk een vooronderzoek ‘Wet en regelgeving’ en een vooronderzoek ‘Locatie’. Eerst wordt er een tekeningenset gemaakt. Deze set wordt ingediend bij de gemeente en dit duurt circa zes weken. Let op; dit is nog niet het vergunningstraject! De gemeente beoordeelt in deze fase eerst het bouwplan; er wordt gekeken of dit past binnen het bestemmingsplan en of het voldoet aan de welstandseis. Daarna voeren we een onderzoek uit of er locatie specifieke bijzonderheden zijn. De toegankelijkheid van het kavel wordt getoetst en er vindt een bodemonderzoek plaats.

Stap 3/7 in een Goedhuis-traject

Het maken van de koperskeuzes
In deze fase gaan we in de showroom de koperskeuzes vaststellen zodat  jouw woning helemaal naar wens wordt opgeleverd. Je maakt keuzes met betrekking tot de binnendeuren, elektra, de afwerking van de trap en meer. Deze lijst met alle mogelijkheden ontvang je vooraf van ons, evenals de plattegrond van de keuken.

In deze stap ontvangen wij dan ook graag jouw keukentekening. Let op: Goedhuis kan alleen werken met een recirculatie afzuigkap.

Stap 4/7 in een Goedhuis-traject

Eindelijk, de echte ondertekening
Nu alle gegevens over jouw woning bekend zijn gaan we eindelijk de handtekening zetten onder de aannemingsovereenkomst. De start van de bouw komt in zicht!

Stap 5/7 in een Goedhuis-traject

Nu alleen nog een vergunning…
De gemeente neemt binnen 8 weken een beslissing over je vergunningsaanvraag. Deze termijn kunnen zij nog verlengen met 6 weken. Na het vergeven van de vergunning geldt een wettelijke bezwaartermijn van 6 weken.

Zodra de gemeente groen licht geeft, mogen wij starten met de bouw van jouw huis. Tijdens de bezwaartermijn starten wij wel alvast de prefabricage van jouw woning in onze fabriek.

Stap 6/7 in een Goedhuis-traject

En dan starten we met bouwen!
We starten met de bouw vanaf 3 maanden nadat de vergunning onherroepelijk is. Jouw woning bouwen wij razendsnel! Daarbij maken we gebruik van sandwichpanelen, die we al op maat hebben gemaakt in onze fabriek in Hendrik-Ido-Ambacht. Zo besparen we veel CO2 en belasten we de bouwplaats niet.

Op jouw kavel monteren we de elementen aan elkaar en wordt de gevelbekleding opgemetseld en/of afgetimmerd. Hierdoor zijn we vaak binnen een week klaar met het casco!

Stap 7/7 in een Goedhuis-traject

Jouw unieke Goedhuis is helemaal klaar!
Gefeliciteerd, de sleutel is nu van jou. Richt jouw woning helemaal naar wens in, maak kennis met de buren en geniet van jouw gloednieuwe Goedhuis. Namens het hele team van Goedhuis wensen we je veel woonplezier!

Start met samenstellen

Jouw droomwoning samenstellen? Start met ontwerpen! Kies één van de twaalf samengestelde woningen en pas de binnen- en buitenkant aan. Binnen vijf minuten ontvang je een complete offerte voor jouw geconfigureerde woning.

Ja, ik wil nu starten met ontwerpen

Kies jouw stijl en begin!

Filters

Contact

Wil jij meer weten over Goedhuis, iets vragen over één of meerdere van onze typen woningen of bespreken wat de mogelijkheden zijn bij het configureren van jouw droomhuis?

Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze werkwijze, mogelijkheden en woningen.

    Heb je al een offerte? Stel dan hier jouw vraag.