Model Linge

Technische omschrijving

Showroom
Om je een goed beeld van de uitstraling en afwerking te geven worden de toegepaste materialen getoond in onze showroom.

Riolering
Gescheiden systeem (hemelwater en vuilwater gescheiden) aangelegd met een polderstuk tot een halve meter uit de gevel. Regenafvoer volgens tekening.

Bouwaansluiting
Benodigde elektriciteit en water tijdens de bouwfase zijn voor rekening van Goedhuis.

Huisaansluiting
Goedhuis verzorgt de juiste mantelbuizen voor elektra, water en data. De aanvraag, communicatie en uitvoering van de daadwerkelijke huisaansluiting wordt verzorgd. De kosten die in dit kader door nutspartijen in rekening worden gebracht, worden transparant één-op-één aan je doorbelast. Let op: CAI (Ziggo), data (KPN) of glasvezel is niet overal beschikbaar. Je kunt zelf de dienstverlener kiezen, hiervoor dien je tijdig een abonnement aan te vragen.

Heipalen
Prefab betonnen heipalen. Mocht uit het locatie-specifieke onderzoek blijken dat de uitgangspunten aangepast moeten worden, dan wordt dit vroegtijdig met je besproken en in de aannemingsovereenkomst meegenomen. Dit kan bijvoorbeeld zijn als er op de locatie geen prefab betonnen palen uitgevoerd mogen/kunnen worden of als de heipalen bovengemiddeld lang dienen te zijn.

Fundering
Ongeïsoleerde betonnen funderingsbalken van gewapend beton. Balken circa 30 x 50 cm.

Kruipruimte
Geen toegankelijke kruipruimte aanwezig.

Begane grondvloer
Geïsoleerde betonnen vloer met een isolatiewaarde (RC-waarde) van 5 m2K/W. Op de vloer wordt een zandcement dekvloer aangebracht. Op deze dekvloer kun je de gewenste afwerkvloer aanbrengen. Wij houden rekening met met een circa 1,5 centimeter dikke afwerkvloer.

Constructieve wanden
Buitenwanden met zowel constructieve als isolerende eigenschappen. Opgebouwd met Kingspan TEK wandelementen. Wanddikte (zonder gevelbekleding) van circa 18 cm dik met een isolatiewaarde van 7 m2K/W. Let op, frezen in deze wanden is niet mogelijk zonder invloed op de constructieve sterkte en isolerende waarde. De buitenwanden van de woning verzorgen de constructie waardoor er in de woning geen dragende wanden nodig zijn. De wanden worden behangklaar afgewerkt.

Verdiepingsvloer
Houten systeemvloer, waar nodig voorzien van installaties (elektra, riolering, waterleidingen en ventilatiekanalen). Aan de onderzijde is houten beplating en nagelgaten worden gedicht. Tussen de vloerelementen is een v-naad aanwezig. Op de verdiepingsvloer wordt een zandcement dekvloer aangebracht waar direct de afwerkvloer op aangebracht kan worden.

Zoldervloer
Houten systeemvloer, waar nodig voorzien van installaties (elektra, riolering, waterleidingen en ventilatiekanalen). Vloerdikte circa 35 cm. Aan de onderzijde is houten beplating en nagelgaten worden gedicht. Tussen de vloerelementen is een v-naad aanwezig.

Dak
Hellend dak bestaande uit geïsoleerde elementen met een isolatiewaarde (RC-waarde) van 8 m2K/W. De elementen zijn wit afgewerkt. Tussen de elementen zit een kunststof overgangsprofiel. Het dak heeft een klein overstek aan de kopgevels. Het overstek heeft een plafond van wit geschilderd multiplex en een boeideel van wit geschilderd western red cedar.

Bijkeuken
De woning voldoet aan de Bouwbesluit 2012 regelgeving voor particulier eigendom. Als je de woning aan de regelgeving voor nieuwbouw wilt laten voldoen, kan je een bergingsdeuroptie kiezen (overigens wordt ook met bijvoorbeeld een tuinberging hieraan voldaan).

Buitenkozijnen/deuren
Houten kozijnen. Ter plaatse van de deuren voorzien van glasvezelversterkte onderdorpel. Ramen draaien naar binnen open, de voordeur ook naar binnen en de achterdeur naar buiten. Kozijnen zijn fabrieksmatig gegrond en afgelakt. Ramen voorzien van drievoudige beglazing.
De kozijnen worden voorzien van wit gegronde MDF-vensterbanken. De vensterbankdiepte van de woonkamerkozijnen (voorgevel) is circa 3 cm dieper dan de overige kozijnen/vensterbanken (deze zijn circa 15 cm breed).

Binnenwanden
Lichte, niet dragende binnenwanden. Lichte schilderijen en dergelijke kunnen direct bevestigd worden, de wanden zijn direct schroefbaar, de wanden worden behangklaar afgewerkt.

Binnenkozijnen en deuren
Kozijn en deuren van hout. De deuren worden als vlakke, stompe designdeuren (met verticale groef) uitgevoerd. Zowel kozijnen als deuren zijn wit gegrond. In verband met de nodige ventilatie is een naad onder de deur aanwezig. Deuren worden voorzien van beslag. De deuren van het toilet en badkamer worden uitgevoerd met een vrij- en bezetslot. De deur van de meterkast is voorzien van een kastslot. De overige binnendeuren worden uitgevoerd met een loopslot.

Trap begane grond naar eerste verdieping
Open vurenhouten trap. De trap wordt voorzien van traphek en balustrade van rechthoekige houten spijlen. Langs de wand komt een rechthoekige houten leuning. De trap inclusief hekwerken/leuningen worden wit gegrond.

Trap eerste verdieping naar zolder
Open vurenhouten trap. De trap wordt voorzien van traphek en balustrade van rechthoekige houten spijlen. Langs de wand komt een rechthoekige houten leuning. De trap inclusief hekwerken/leuningen worden wit gegrond.

Keuken
De woning wordt zonder keuken opgeleverd. De aansluitpunten worden afgedopt. Op de plattegrond is een opstelruimte van de keuken aangegeven. De volgende aansluitpunten zijn opgenomen met bijbehorende plaatsingshoogte.

 • Stopcontacten voor huishoudelijk gebruik (2 keer dubbel) 120 cm;
 • Stopcontact voor de afzuigkap, 230 cm;
 • Dubbel stopcontact voor koelkast en combimagnetron, 10 cm;
 • Stopcontact voor vaatwasser 70 cm;
 • Wateraansluitingen warm en koud voor de keukenkraan, 65 cm;
 • Wateraansluiting koud voor vaatwasmachine;
 • Afvoer van spoelbak en vaatwasmachine;
 • Perilex-aansluiting voor inductiekoken (2 x 230 V) 10 cm.

Toiletten
Wandcloset van Villeroy & Boch, type O´Novo met Grohe Rapid SL inbouwreservoir en bedieningsplaat. Gemonteerd (bovenkant toiletpot op 45 cm).

 

 

Fontein
Keramische fontein van Ink Versus met verchroomde designsifon en verchroomde Hotbath Dude fonteinkraan.

 Dude E001

 

Wastafel
Solid Promo badmeubelset 80 cm met designplug, 2 lades, spiegel en ledverlichting (middels touch schakelaar). Wastafelkraan Hotbath Laddy , verchroomd.

 
wastafel met spiegel                          wastafelkraan

 

Douche
Verchroomde thermostatische douchemengkraan Hotbath Buddy met Hotbath Gringo glijstangset 90 cm met verchroomde 2 standen handdouche. Afvoer middels Aco douchedrain.

 

Tegelwerk
Wandtegels; Sphinx, type Elements, formaat 30 x 60 cm, tot 120 cm hoog (t.p.v. douchehoek 260 cm) en liggend verwerkt (gerectificeerd mat of glans wit).
Vloertegels badkamer; Sphinx, type Main, formaat 60 x 60 cm, niet strokend aangebracht met de wandtegels. Voor de vloertegels is er keuze uit antraciet, grijs, lichtgrijs, crème of wit.

 

Rioolaansluitingen
Binnenriolering uitgevoerd in kunststof. Toiletten, fontein, wastafel, gootsteen (keuken), vaatwasser, wasmachine en douche worden aangesloten.

Koudwaterleidingen
Aangesloten van watermeter tot diverse tappunten. De koudwaterleiding is afsluit- en aftapbaar in meterkast. De volgende tappunten worden aangelegd;

 • toiletten;
 • wastafel;
 • fonteintje;
 • keukenkraan (afgedopt);
 • vaatwasser (afgedopt);
 • wasmachine;
 • douche.

Warmwaterleidingen
Vanuit voorraadvat naar:

 • keukenkraan (afgedopt);
 • wastafel;
 • douche.

Installatie
De woning beschikt over een eigen energiezuinige ‘ventilatie warmtepomp’, welke wordt geplaatst in de bijkeuken.

De ventilatiewarmtepomp is een totaaloplossing voor ventilatie, verwarming, koeling en warm tapwater( 180 liter boiler). Het innovatieve systeem zorgt voor meer comfort in de woning.
In het toestel zit een systeem voor balansventilatie, dit zorgt ervoor dat in jouw woning altijd een gezonde binnenlucht aanwezig is, in combinatie met een optimale luchtvochtigheid. Het systeem haalt ook zoveel mogelijk warmte uit de lucht die uit jouw woning wordt afgevoerd. Met die warmte wordt de verse lucht van buiten weer verwarmd. Hierdoor heb je nooit meer een tochtgevoel in de woning bij koudere periodes, zelfs niet als het vriest.

LEES meer over de installatie

Ventilatie en verwarming
De woning wordt voorzien van gebalanceerde ventilatie. Met dit systeem is zowel de toevoer als de afvoer van lucht mechanisch. De warmte uit afgevoerde lucht wordt hergebruikt middels een warmte-terugwin-systeem. In wanden- en plafonds zijn hiervoor zogenaamde ventielen aanwezig. De lucht wordt per ruimte toegevoerd in de verblijfsruimtes, het toilet, de bijkeuken en in de badkamer. Uniek aan dit systeem is dat de woning verwarmd wordt met ventilatielucht. Dit geeft comfort en is mogelijk doordat de woning enorm goed geïsoleerd is. In warme periodes wordt de warmte-terugwinning omgedraaid. De woning wordt hierdoor licht gekoeld ten gunste van het wooncomfort in de zomer.

Elektra
In de woning is een complete huisinstallatie aangebracht (volgens NEN1010) met schakelaars, lichtpunten en wandcontactdozen op aangegeven posities. Schakelmateriaal wordt in het wit uitgevoerd. De installatie wordt uitgevoerd als inbouw met uitzondering van de rookmelder op zolder. Stopcontacten worden (tenzij anders omschreven) uitgevoerd op 30 cm hoogte. De meterkast wordt voorzien van meterbord en is opgebouwd conform de richtlijnen van de nutsbedrijven. De meterkast heeft 9 groepen in gebruik, te weten:

 • Basis installatie (3 x);
 • Wasmachine;
 • Elektrisch koken;
 • Woninginstallaties;
 • Zonnepanelen;
 • Vaatwasser;
 • Combimagnetron.

Rookmelders
In de hal (begane grond), overloop (eerste verdieping) en indien nodig op zolder.

Belinstallatie
Beldrukker op de gevel en schel boven de meterkastdeur.

Media/communicatie
Vanuit de meterkast wordt een voorbedrade flexibele buis voorzien van een data (UTP) kabel en COAX-kabel naar het aansluitpunt nabij het televisietoestel gemaakt. Hierdoor kun je, ook na oplevering, kiezen of het aansluitpunt wordt  uitgevoerd als een UTP cat. 6 data aansluitpunt of als een COAX aansluiting. Je hebt keuze uit KPN of Ziggo.

Zonnepanelen
Plaatsing en aantal afhankelijk van oriëntatie op de kavel en EPC-berekening. Waar nodig inclusief, situering wordt tijdens het vooronderzoek op situatietekening aangegeven. De omvormer wordt aangebracht in de bijkeuken en de zonnepanelen zijn minimaal 315 WP/paneel.

Kies jouw droomwoning en ontdek direct jouw prijs!

Filters