Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

2-onder-1-kap cataloguswoning prijzen

Logo Goedhuis

Goedhuis biedt als een van de weinige bouwbedrijven in Nederland een 2-onder-1-kap cataloguswoning aan. Ons Goedhuis ‘Maas’ kan volledig aangepast worden. Rieten dak of pannen? Witte of rode stenen? Jij bepaalt het!

Niet ieder bouwbedrijf realiseert twee-onder-een-kap-woningen. Dit heeft ermee te maken dat het vergunningstraject ingewikkelder is dan bij een vrijstaande woning. In dit geval zijn er (vaak) twee kopers, waardoor er sprake is van andere regelgeving. Goedhuis is bekend met de regels en neemt het volledige traject voor jou uit handen. Zo word je helemaal ontzorgd.

De standaard uitvoering van onze twee-onder-een-kap cataloguswoning ‘Maas’ heeft een woonoppervlak van 148 m2 per woning. Het is een fijne ruime woning met drie lagen. Zo zijn er drie slaapkamers aanwezig en is het mogelijk om uit te breiden. Type ‘Maas’ is ontworpen door de beste Nederlandse architecten. Er zijn standaard drie uitvoeringen: jaren 30, landelijk en modern.

Geen gasrekening en ook nog eens een lage elektriciteitsrekening. Wij maken het waar. Wist je dat onze gasloze woningen 50% beter geïsoleerd zijn dan de wettelijke norm? Door de damp-open Kingspan Tek-constructie is er sprake van een prettig binnenklimaat. Daarnaast zijn de gebruikte prefab sandwichpanelen sterk en flinterdun, waardoor een woning vijf tot tien procent meer woonoppervlak heeft dan traditionele of houtskeletbouwwoningen. Daarnaast kunnen woningen snel gebouwd worden: soms zelfs al vanaf 3 maanden.

Ga direct aan de slag en kies hieronder jouw favoriete Maas-woning. Kom langs in de showroom van Goedhuis om een van onze woningen van binnen te bekijken. Hopelijk tot snel!

Bekijk onze twee-onder-een-kap woningen

Filters