Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

2 onder 1 kap bouwen bij Goedhuis

Logo Goedhuis

Zou je er graag voor kiezen om 2 onder 1 kap te laten bouwen? Het fijne is dat dit ook bij Goedhuis kan. De woning wordt dan prefab gebouwd. Ook kun jij binnen no time inwoner van de nieuw gebouwde woning zijn. Meer weten over de mogelijkheden van een dubbelwoning? Lees dan snel verder.

Modelwoning: 2 onder 1 kap

Een twee onder één kap woning of dubbelwoning is een woning waarbij twee huizen een geheel vormen.  Ze worden wel gescheiden door een tussenmuur. Bij Goedhuis ervaar je het gevoel van vrijheid. Alle woningen worden vrijstaand gebouwd. Bij een 2 onder 1 kap is dit een ander verhaal. Toch deel je op deze manier het vrijstaande gevoel met iemand die je kent.

Lastigere vergunningsaanvraag

Wist je ook dat er maar weinig bouwbedrijven zijn die twee-onder-een-kapwoningen realiseren? Dit komt doordat de vergunningsaanvraag lastiger is te verkrijgen dan bij een vrijstaande woning. In dit geval zijn er (vaak) twee kopers, waardoor er sprake is van andere regelgeving. Goedhuis is bekend met de regels en neemt het volledige traject voor jou uit handen. Zo word je helemaal ontzorgd.

Onze modellen

Goedhuis biedt drie 2 onder 1 kap modellen aan. Elk model verschilt qua materiaal, uiterlijk en prijs. De afmetingen van de woning blijven echter hetzelfde. We zetten onze drie modellen op een rijtje:

  • Maas landelijk: Dit model heeft een rieten kap, wit keimwerk en zwarte rabatdelen. Het speelse contrast tussen verschillende kleuren en diverse materialen geven deze woning een warm en uitnodigend karakter.
  • Maas modern: De luxe woning heeft een klassieke uitstraling door de bordeaux rode en witte stenen. Aan de onderkant van de gevel is antraciet metselwerk aangebracht.
  • Maas jaren 30: De luxe woning heeft een klassieke uitstraling door de bordeauxrode en witte stenen. Aan de onderkant van de gevel is antraciet metselwerk aangebracht.

De standaard uitvoering van onze twee-onder-een-kap cataloguswoning ‘Maas’ heeft een woonoppervlak van 148 m2 per woning. Het is een fijne ruime woning met drie lagen. Zo zijn er drie slaapkamers aanwezig en is het mogelijk om uit te breiden. Type ‘Maas’ is ontworpen door de beste Nederlandse architecten.

2 onder 1 kap: een verstandige keuze!

Een twee-onder-een-kapwoning is vaak erg voordelig voor je energierekening. Een ruimte met één of twee buitenmuren verwarmen maakt namelijk een groot verschil in het totale kostenplaatje. Via de buitenmuren en ramen ontsnapt warmte uit je woning en dringt koude lucht gemakkelijk binnen. Met maar één buitenmuur is je woning veel beter geïsoleerd. Ook profiteer je natuurlijk ook van de warmte die je buurman produceert. Daarnaast zijn de woningen van Goedhuis ook zeer energiezuinig en zorgen ze voor optimaal wooncomfort.

De krachten van Goedhuis

De daken en vloeren zijn extreem geïsoleerd. Dit komt doordat we met een damp-open constructie werken, hierdoor ontstaat er een natuurlijke vocht- en warmteregulering. De woning verliest nauwelijks warmte, hierdoor bespaar je flink en help je mee aan een beter klimaat. Ontdek hier meer over het bouwen van een energiezuinig huis.

Wil je een 2 onder 1 kap laten bouwen door Goedhuis? We bespreken samen graag de mogelijkheden. Neem contact op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom. Hier kunnen we je alle materialen laten zien en vertellen we je graag meer.