Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

2 onder 1 kap bouwen

Logo Goedhuis

Heb je plannen om een 2 onder 1 kap te laten bouwen? Dat is mogelijk bij Goedhuis. Onze worden prefab gebouwd. Dit betekent dat je binnen no-time je woning binnenwandelt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een dubbelwoning? We vertellen je graag meer over woning Maas.

Wat houdt een 2 onder 1 kap woning in?

Een twee onder één kap woning of dubbelwoning is een woning waarbij twee huizen als het ware een geheel vormen maar gescheiden worden door een tussenmuur. Het is bijna de luxe van een vrijstaande woning en is ook wat prijziger dan een rijtjeshuis. Vaak wordt een 1 onder 1 kap ook gebouwd met een carport of garage naast de woning. Ze kunnen in een straat staan met andere huizen of panden waar ze niet fysiek mee verbonden zijn.

Wist je ook dat er maar weinig bouwbedrijven zijn die twee-onder-een-kapwoningen realiseren? Dit komt omdat de vergunningsaanvraag lastiger is te verkrijgen dan bij een vrijstaande woning. In dit geval zijn er (vaak) twee kopers, waardoor er sprake is van andere regelgeving. Goedhuis is bekend met de regels en neemt het volledige traject voor jou uit handen. Zo word je helemaal ontzorgd.

Onze modellen

Met Goedhuis heb je de mogelijkheid om uit drie modellen te kiezen. Elk model verschilt van materialen, uiterlijk en prijs. De afmetingen van de woning blijven echter hetzelfde. We zetten onze drie modellen op een rijtje:

  • Maas landelijk: Dit model heeft een rieten kap, wit keimwerk en zwarte rabatdelen. Het speelse contrast tussen verschillende kleuren en diverse materialen geven deze woning een warm en uitnodigend karakter.
  • Maas modern: De luxe woning heeft een klassieke uitstraling door de bordeaux rode en witte stenen. Aan de onderkant van de gevel is antraciet metselwerk aangebracht.
  • Maas jaren 30: De luxe woning heeft een klassieke uitstraling door de bordeauxrode en witte stenen. Aan de onderkant van de gevel is antraciet metselwerk aangebracht.

De standaard uitvoering van onze twee-onder-een-kap cataloguswoning ‘Maas’ heeft een woonoppervlak van 148 m2 per woning. Het is een fijne ruime woning met drie lagen. Zo zijn er drie slaapkamers aanwezig en is het mogelijk om uit te breiden. Type ‘Maas’ is ontworpen door de beste Nederlandse architecten.

Waarom kiezen voor dit woningtype?

Een twee-onder-een-kapwoning is vaak erg voordelig voor je energierekening. Een ruimte met één of twee buitenmuren verwarmen maakt namelijk een groot verschil in het totale kostenplaatje. Via de buitenmuren en ramen ontsnapt warmte uit je woning en dringt koude lucht binnen. Met maar één buitenmuur is je woning veel beter ge├»soleerd. Ook profiteer je natuurlijk ook van de warmte die je buurman produceert. Daarnaast zijn de woningen van Goedhuis ook zeer energiezuinig en zorgen ze voor optimaal wooncomfort.

De daken en vloeren zijn extreem namelijk geïsoleerd. Dit komt omdat we werken met een damp-open constructie, zodat het gebouw natuurlijk ademend is en je niet het gevoel hebt dat je leeft in een plastic zak. Je woning verliest nauwelijks warmte, je bespaart flink en draagt bij aan een beter klimaat. Er ontstaat een ademend binnenklimaat met een natuurlijke vocht- en warmteregulering. Meer weten over het bouwen van een energiezuinig huis? Lees hier verder.

Een 2 onder 1 kap laten bouwen?

Wil je een 2 onder 1 kap laten bouwen door Goedhuis? We spreken samen graag de mogelijkheden. Neem contact op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom. Hier kunnen we je alle materialen laten zien en vertellen we je graag meer.