Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Prefab woningen prijzen

Logo Goedhuis

Prefab woningen prijzen: bij Goedhuis stel je je jouw droomhuis al samen vanaf € 230.000. Voordelig vrijstaand wonen wordt werkelijkheid. Geen verrekeningen, stelposten en meerwerk. Prijs = prijs. Bovendien betaal je de woning pas bij oplevering. Geen gedoe met termijnen of bouwdepot dus. Daarnaast hanteren we een extreem korte bouwtijd bij Goedhuis. Vanaf drie maanden van heipaal naar sleuteloverdracht.

Snel bouwen, een steentje bijdragen aan het thema duurzaamheid en wonen in een goed geïsoleerde, ruime woning is gevolg van het slimme Kingspan TEK bouwsysteem. Meer weten? Lees verder.

Al vanaf € 230.000

Prefab woningen prijzen zijn bij Goedhuis altijd voordelig. We werken met een aantal basisontwerpen. Deze zijn ontworpen door gerenommeerde Nederlandse architecten. Deze ontwerpen kun je vervolgens helemaal aanpassen aan jouw wensen in de online configurator. Kies bijvoorbeeld voor andere kozijn, ander materiaal voor de buitengevel of een extra dakkapel of dakraam. Het is allemaal mogelijk. Het goedkoopste model is Alblas voor € 230.000. Wil je hier nog wat aan veranderen, dan komt er per aanpassing een meerprijs bovenop. De prijs kun je realtime zien terwijl je aan het samenstellen bent. Zo weet je constant waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Het duurste model is momenteel Linge voor € 439.470.

Geen gedoe

De prefab woningen prijzen vallen dus mee, maar niet alleen de prijs kan een hoop gedoe veroorzaken. Zo zijn trage aannemers, dubieus meerwerk, verborgen gebreken, afspraken die niet worden nagekomen en geen transparantie niet van toepassing op Goedhuis. We werken met eerlijke afspraken, scherpe prijzen, vernieuwende technieken en hoogstaande architectuur. Geen droom, maar de nieuwe werkelijkheid dankzij Goedhuis. Goedhuis pakt het helemaal anders aan. Onze tijdloze, gaslozen, energiezuinige en modulair opgebouwde woningen zijn voor iedereen. Bovendien zijn we de voordeligste in de markt voor de geleverde kwaliteit.

Vrijstaand wonen voor iedereen

We kunnen jouw droomhuis tegen scherpe prefab woningen prijzen supersnel bouwen. De bouw van een traditioneel nieuwbouwhuis duurt gemiddeld minimaal een jaar. Wij hebben, doordat alle materialen en onderdelen in onze fabriek geproduceerd worden, een korte voorbereidingstijd en kunnen dus jouw huis vanaf drie maanden opleveren, inclusief badkamer. We werken met het sandwichpanelen op basis van het Kingspan Tek systeem. Deze panelen vormen het skelet van jouw woning. De wanden zijn extra slank, dragend en isolerend. Omdat de wanden zo dun zijn, houd je gemiddeld 5 tot 10% meer woonoppervlak over dan bij traditionele nieuwbouwhuizen. Zo hou je ook meer ruimte over op je kavel voor een grote achtertuin of royale oprit.

Natuurlijk ademend en standaard gasloos

Scherpe prefab woningen prijzen zijn dus niet het enige voordeel van Goedhuis. Naast dat we snel bouwen en je meer ruimte overhoud, is jouw huis ook nog eens energiezuinig en comfortabel. Door de extreem geïsoleerde vloeren, daken en wanden verspil je nauwelijks warmte. Daarnaast werken we met een dampopen constructie, zodat het gebouw natuurlijk ademend is en je niet het gevoel hebt alsof je in een plastic zak leeft. Je bespaart dus op energiekosten en draagt je steentje bij aan een beter klimaat. Wist je dat Goedhuis-woningen 30% tot wel 50% beter geïsoleerd zijn dan de bouwregelgeving minimaal vereist? Mede hierdoor is een prefab woning van Goedhuis energiezuinig, duurzaam en circulair. Ook zijn al onze woningen standaard gasloos.

Met oog voor de toekomst

Goedhuis-woningen zijn opgebouwd uit bouwelementen. Dit zorgt ervoor dat de prefab woningen ook demontabel zijn. De afwerking kunnen we beperken door maatvaste, strakke plafonds. Handig voor in de toekomst mocht het huis een keer plek moeten maken voor een nieuwe bestemming. Dat hopen we natuurlijk niet. We gaan voor een fijn, betaalbaar en ruim huis voor iedereen.

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Start met ontwerpen

Jouw droomwoning samenstellen? Start met ontwerpen! Kies één van de twaalf samengestelde woningen en pas de binnen- en buitenkant aan. Binnen vijf minuten ontvang je een complete offerte voor jouw geconfigureerde woning. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder tegen scherpe prefab woningen prijzen.