€371.240
Stel deze woning samen
€ 371.240

Linge

Stel deze woning samen

Deze ruime villa is de grootste woning van Goedhuis. Dit is één van de meest voordelige vrijstaande woningen op de markt. Deze kwalitatieve en complete woning kan in drie maanden gebouwd worden, al vanaf € 371.240. Door innovatieve materialen en systemen is de woning enorm energiezuinig.

De gevel van deze ruime gezinswoning kun je naar wens aanpassen naar horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout, rood gemêleerd metselwerk of wit gekeimd metselwerk. De bovenzijde van de voor- en achtergevel van uitvoering Linge keimwerk bestaat uit horizontaal zwart Zweeds rabat hout. De rest van de gevel bestaat uit wit gekeimd metselwerk. Deze ruime gezinswoning heeft in de basis acht ramen aan de voorzijde, één deur aan de rechter zijgevel, één raam aan de linker zijgevel en twee ramen en een dubbele deur aan de achterzijde. De kap heeft een helling van 45 graden.

Start met zelf samenstellen Bekijk de technische specificaties

Specificaties

Prijs € 371.240
Aantal slaapkamers 4
Woonoppervlakte 239 m2
Inhoud 840 m3
Goothoogte 6 meter
Nokhoogte 10.5 meter
Alle technische informatie

Maak kennis met Linge

Een extreem ruime gezinswoning, waar je jarenlang van geniet. Het gebruiksoppervlak van de de woning bestaat uit drie keer (begane grond, eerste verdieping en zolder) 8,3 m x 11,5 m. Een ruime 95 vierkante meter per verdieping dus. De woonkamer is 7,7 m x  4,3 m. De keuken is 4,2 m x 5,2 m. Daarnaast bevinden zich een berging, WC, kast, technische kast (incl. meterkast). Op de eerste verdieping zijn standaard een badkamer en drie ruime slaapkamers aanwezig. Op de overloop zit de trap naar de zolder. De nokhoogte van de woning is 10 m en de goothoogte is circa 6 m.

Geen verrekeningen, stelposten en meerwerk: prijs = prijs

Betaal de woning pas bij oplevering. Geen termijnen of bouwdepot.

Tien procent meer woonoppervlak per kuub dan andere nieuwbouwhuizen door slim bouwsysteem.

Enorm goed geïsoleerd, gasloos en prettig binnenklimaat door damp-open constructie.

Extreem korte bouwtijd: binnen twee maanden van heipaal naar sleuteloverdracht.

Duurzaam en circulair: demontabel bouwen met bouwelementen.

Sterk, slank en extreem geïsoleerd

De wanden van een Goedhuis woning zijn extra dun en van speciaal materiaal. Hierdoor heeft een woning per kuub veel meer inhoud. De zogeheten sandwichpanelen hebben een dragende én isolerende functie. Aangezien het skelet van jouw woning sterk en flinterdun is, blijft er meer vloeroppervlak over. Goedhuis woningen hebben gemiddeld vijf tot tien procent meer woonoppervlak dan traditionele of houtskeletbouw woningen . Een Goedhuis-dak is daarnaast standaard extreem geïsoleerd (RC = 8) ten opzichte van een vereiste isolatiewaarde (RC = 6). Uiteraard zijn er nog meer voordelen.

Slimmer bouwen met Kingspan Tek

Het Kingspan TEK bouwsysteem is één van de meest innovatieve bouwsystemen op de markt. Goedhuis bouwt inmiddels tientallen nieuwe woningen per jaar met dit unieke bouwsysteem. Het bouwsysteem bestaat uit hoogwaardig geïsoleerde sandwichpanelen. Dit worden ook wel Structural Insulated Panels genoemd. De panelen lijken op wafelijsjes: twee vezelplaten met daartussen een isolerende QuadCore-polyurethaankern.

ontdek alle voordelen van Kingspan Tek

Ipad

Verschillende uitvoeringen

Bij Goedhuis hebben we drie uitvoeringen van deze luxe Goedhuis woning samengesteld.

Linge Hout heeft horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout. De mastgoot is van zink en de kozijnen zijn wit en zonder roedes. De onderste plint is ongeveer 30 centimeter boven peil. Het dak is van golvende antraciet betonpannen.

Linge keimwerk heeft een fraaie combinatie van horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout en wit gekeimd metselwerk. De plint is van antraciet vezelcementplaat. De kozijnen zijn zwart en met roedes. Het dak is van riet, daarbij zit geen dakgoot.

Linge Steen is de derde uitvoering en bestaat uit horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout, gecombineerd met rood gemêleerd metselwerk. De plint is van rood gemêleerd metselwerk. De mastgoot is standaard van zink, maar is hier als kunststof bakgoot uitgevoerd. De kozijnen zijn wit en met roedes. Het dak is van golvende keramische antraciet betonpannen.

Je kunt de woning verder samenstellen door een trap naar de zolder, extra kozijn of (dak)raam toe te voegen of door de slaapkamer op de eerste verdieping te vergroten. Tevens kun je voor een rond kozijn in plaats van een gewoon kozijn kiezen in de topgevel.

bekijk alle uitvoeringen

Kies jouw droomwoning en ontdek direct jouw prijs!

Filters