Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Maak Nederland waardevoller met Goedhuis

Logo Goedhuis

Goedhuis bouwt op een duurzame en toekomstbestendige manier aan een mooier Nederland. Daarom werken wij in een sterk en flexibel team aan nieuwbouwwoningen die op de behoefte van de betrokkenen kan worden aangepast.

Snel bouwen

Wij bouwen onze woningen met een zeer snel bouwproces. Dit is mogelijk, omdat wij alle woningen vergaand prefabriceren en gebruik maken van het Kingspan TEK bouwsysteem. Hét nieuwe bouwen met een zeer energiezuinig en slank bouwsysteem. Doordat het grootste gedeelte van de woning in onze fabriek wordt gemaakt is er sprake van zeer beperkt bouwverkeer en weinig geluidsoverlast voor de omgeving.

Duurzaamheid

Goedhuis heeft de duurzaamheid van de woningen hoog in het vaandel staan. Een Goedhuis woning is standaard enorm goed geïsoleerd. Doordat we een snel bouwproces en weinig transport hebben is de CO2 footprint zeer minimaal. Gevel, vloer en dak zijn 30% tot 50% beter geïsoleerd dan de bouwregelgeving minimaal vereist. Hierdoor zijn onze woningen energiezuinig, duurzaam en circulair.

Flexibiliteit

Ieder project begint met het vormen van een plan dat aansluit op de identiteit van de omgeving. Dit geven wij vorm door onze Goedhuiswoningen aan te passen op de gewenste stijl van de betrokkenen in het proces. Omdat wij conceptwoningen bouwen, liggen de tekeningen direct klaar en kan er sneller worden bepaald of het project haalbaar is en wordt het ontwikkelproces sneller gestart. Dit brengt flexibiliteit met zich mee en hierdoor kan er snel geschakeld worden tot de verkoop.

Woningbouw

De krapte op de woningmarkt neemt toe en de prijzen stijgen. Wij, als lokale onderneming, willen bijdragen aan de doorstroming op de woningmarkt door onze mooie en betaalbare woningen aan te bieden aan gemeenten, ontwikkelaars, particulieren en andere geïnteresseerden. Wij zijn daarom ook altijd op zoek naar grondposities om zoveel mogelijk woningen aan de markt toe te voegen.

Interesse

Heeft u (toekomstige) bouwgronden in uw beheer of bezit en wilt u gebruik maken van onze expertise? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!