Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Goedkope vrijstaande woning

Ben je op zoek naar een goedkope vrijstaande woning? Wij helpen je graag bij het vinden van een vrijstaande woning die geheel naar jouw wens kan worden samengesteld. Bij Goedhuis heb je keuze uit diverse woningtypen die in prijs variëren. Zo is onze goedkoopste woning al verkrijgbaar vanaf € 211.500. Voor deze prijs krijg je de woning compleet met badkamer.

Logo Goedhuis

Goedkope vrijstaande woning

Doordat wij werken met een uniek systeem van sandwichpanelen, kunnen wij een goedkope vrijstaande woning bouwen. Goedkoper dan wanneer er met standaard materiaal wordt gebouwd. Bij ons krijg je een eerlijke prijs. Dit betekent in dat je niet komt te staan voor onverwachte kosten. Prijs = prijs. 

Supersnel en voordelig bouwen

Onze ervaren architecten en andere vakmensen gaan graag voor jou aan de slag om de goedkope vrijstaande woning op korte termijn voor je te bouwen. Of het nu gaat om het goedkope Alblas model of het duurdere Linge model. Wij streven er altijd naar om de woning vanaf 3 maanden op te leveren, zodat je op korte termijn van jouw nieuwe huis kan genieten. Zo loop je na de start van de bouw al vanaf 3 maanden jouw woning binnen. Hoe fijn is dat? 

Waarom een woning laten bouwen door Goedhuis?

Het laten bouwen van een goedkope vrijstaande woning door Goedhuis brengt veel voordelen met zich mee. Zo zijn wij zoals genoemd niet alleen erg goedkoop en snel in het bouwen van een cataloguswoning, maar wij leveren ook meer woonoppervlak en inhoud en zijn erg transparant en energiezuinig. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat de daken en vloeren extreem zijn geïsoleerd, zodat er zo min mogelijk warmte verloren gaat. Zo vallen de energiekosten lager voor jou uit en je draagt bij aan een beter klimaat. Wat wil je nog meer? 

Een ander voordeel van Goedhuis is dat je je goedkope vrijstaande woning pas hoeft te betalen bij oplevering. Je betaalt de woning in een keer. Hierdoor is er geen gedoe met lopende termijnen en verschillende opties. De financiering kan vaak eenvoudig worden aangevraagd na het ondertekenen van de offerte. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Ben je geïnteresseerd in het laten bouwen van een goedkope vrijstaande woning of wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Kan je nu niet wachten? Begin dan alvast met het samenstellen van jouw woning en bereken de prijs. Start met samenstellen.