Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Goedkope prefab woningen

Logo Goedhuis

Tegenwoordig is een huis bouwen onder de 3 ton niet meer zo vanzelfsprekend. Goedkoop is een relatief begrip, maar een huis bouwen onder de 250.000 kan bij Goedhuis! Met een speciaal prefab bouwsysteem kun jij je droom uit laten komen. Goedhuis houdt van vrijheid en dit zie je ook terug in de mogelijkheden. Jij kunt jouw gewenste woning namelijk achter je computerscherm ontwerpen! En what you see is what you get: de prijs die uit de configurator rolt is ook de volledige prijs.

Prefab geeft meer

Wil je een bouwproject graag uitbesteden maar moet het wel betaalbaar blijven? Dan is een prefab bouw-traject echt iets voor jou. Door het voorbereidende werk in de fabriek en de vaste ontwerpen kunnen we het betaalbaar houden. Ondanks de vaste ontwerpen heb je nog genoeg vrijheid om de woning eigen te maken.

Een ander voordeel van prefab bouw is dat de woning sneller klaar is dan een traditioneel gebouwd huis. Je kunt al binnen 3 maanden bewoner van jouw nieuwe woning zijn!

Zelf het standaard ontwerp aanpassen

Goedkope prefab woningen laten bouwen? Bij een prefab woning kun je het zo gek maken als je zelf wil. Zo zijn er diverse standaardstijlen waarin een prefab woning gebouwd kan worden. Er is voor ieder wat wils. Kies voor een klassieke of juist moderne stijl, een kleine prefab woning of juist een zeer riante vrijstaande villa.

Ontdek welke stijl jouw favoriet is, open de configurator en pas de woning helemaal aan naar jouw smaak. Kies bijvoorbeeld een ander dak of een andere gevelafwerking. Je ziet de prijs realtime veranderen. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent. Wil je enkele maatwerkaanpassingen? Ook dat kan met ons nieuwe concept!

Meer woonoppervlak en goed geïsoleerd

Onze goedkope prefab woningen hebben niet alleen hun scherpe prijs als voordeel. Ze bieden namelijk ook nog eens meer woonoppervlak en inhoud. De wanden van een Goedhuis woning zijn extra slank en van speciaal materiaal gemaakt. Hierdoor heeft een woning per kuub meer woonoppervlak. De zogeheten sandwichpanelen hebben een dragende én isolerende functie. Jouw toekomstige huis is dus niet alleen groter door de flinterdunne, sterke wanden, maar ook nog eens energiezuinig en comfortabel.

Wist je dat je een Goedhuis woning wel 30% tot 50% beter geïsoleerd is dan de bouwregelgeving minimaal vereist? Meer voordelen ontdekken? Ontdek ze door zelf een woning te ontwerpen.

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Start met configureren

Wil jij ook een van onze goedkope prefab woningen wel tot jouw huis maken? Dat kan al voor minder dan €250.000,-. Laat jouw droomwoning bouwen en stap binnen slechts 3 maanden jouw nieuwe huis binnen. Start met configureren of neem vrijblijvend contact met ons op. Eén van onze adviseurs beantwoordt graag je vragen of neemt de offerte met je door.