Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen
€308.000
€ 308.000

Maas jaren ´30

Logo Goedhuis

Een twee-onder-een-kap-woning bouwen in een prachtige jaren dertig stijl? Maak kennis met model Maas jaren ’30, één van de drie twee-onder-een-kap-woningen die Goedhuis aanbiedt. Deze woning kan razendsnel gebouwd worden vanaf € 308.000 euro.

Maas jaren ’30 is ontworpen door de beste Nederlandse architecten. De luxe woning heeft een klassieke uitstraling door de bordeauxrode en witte stenen. Aan de onderkant van de gevel is antraciet metselwerk aangebracht. Ook kun je deze woning eenvoudig aanpassen met Goedhuis opties.

 

Specificaties

Prijs € 308.000
Aantal slaapkamers 3
Woonoppervlakte 148 m2
Inhoud 540 m3
Goothoogte 6 meter
Nokhoogte 11 meter
Alle technische informatie

Maak kennis met Maas

Maas is een fijne ruime woning. De hiernaast getoonde plattegrond en onderstaande gegevens zijn gebaseerd op het basismodel Maas en niet op de door u gekozen woning. Het gebruiksoppervlak van de woning bestaat uit drie lagen, met een woonoppervlakte van wel 148 m² en een inhoud van 540 m³. Deze twee-onder-een-kapwoning wordt standaard gebouwd met een badkamer en drie ruime slaapkamers. De nokhoogte van deze woning is 11 meter en de goothoogte 6 meter. Wil je graag een dakkapel laten plaatsen? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Geen verrekeningen, stelposten en meerwerk: prijs = prijs

Betaal de woning pas bij oplevering. Geen termijnen of bouwdepot.

Tien procent meer woonoppervlak per kuub dan andere nieuwbouwhuizen door slim bouwsysteem.

Enorm goed geïsoleerd, gasloos en prettig binnenklimaat door damp-open constructie.

Extreem korte bouwtijd: vanaf drie maanden van heipaal naar sleuteloverdracht.

Duurzaam en circulair: demontabel bouwen met bouwelementen.

Sterk, slank en extreem geïsoleerd

De wanden van een Goedhuis woning zijn extra dun en van speciaal materiaal. Hierdoor heeft een woning per kuub veel meer inhoud. De zogeheten sandwichpanelen hebben een dragende én isolerende functie. Aangezien het skelet van jouw woning sterk en flinterdun is, blijft er meer vloeroppervlak over. Goedhuis woningen hebben gemiddeld vijf tot tien procent meer woonoppervlak dan traditionele of houtskeletbouw woningen . Een Goedhuis-dak is daarnaast standaard extreem geïsoleerd (RC = 8) ten opzichte van een vereiste isolatiewaarde (RC = 6). Uiteraard zijn er nog meer voordelen.

Slimmer bouwen met Kingspan Tek

Het Kingspan TEK bouwsysteem is één van de meest innovatieve bouwsystemen op de markt. Goedhuis bouwt inmiddels tientallen nieuwe woningen per jaar met dit unieke bouwsysteem. Het bouwsysteem bestaat uit hoogwaardig geïsoleerde sandwichpanelen. Dit worden ook wel Structural Insulated Panels genoemd. De panelen lijken op wafelijsjes: twee vezelplaten met daartussen een isolerende QuadCore-polyurethaankern.

ontdek alle voordelen van Kingspan Tek

Ipad

Verschillende uitvoeringen:

Bij Goedhuis hebben we drie uitvoeringen van deze ruime Goedhuis-woning samengesteld.

Maas landelijk heeft een rieten kap, wit keimwerk en zwarte rabatdelen. Het speelse contrast tussen verschillende kleuren en diverse materialen geven deze woning een warm en uitnodigend karakter.

Maas modern bestaat uit witte stenen, antracieten kozijnen en vlakke betonpannen.

Maas jaren ’30 heeft bordeauxrode en witte stenen. Aan de onderkant van de gevel is antraciet metselwerk aangebracht.

Bekijk alle uitvoeringen

Types - Maas

Filters