Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Goedkope cataloguswoning

Een goedkope cataloguswoning laten bouwen? Het kan! Bij Goedhuis zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van cataloguswoningen. Cataloguswoningen zijn woningen met een standaard ontwerp en er wordt gewerkt met dezelfde materialen. Hierdoor leveren we jou huis vanaf drie maanden op en blijven de kosten laag. Wie wil dat nou niet?

Logo Goedhuis

Goedkope cataloguswoning van Goedhuis

Een goedkope cataloguswoning laten bouwen? Standaardafmetingen, -afwerking en -materialen: catalogusbouw wordt al snel geassocieerd met simpele woningen. Woningen die doorontwikkeld zijn en waar je geen enkele invloed hebt op de indeling en uitstraling. Echter, niets is minder waar, want Goedhuis heeft online een interactief systeem waarmee een standaardmodel cataloguswoning gepersonaliseerd kan worden. Het beeld van een standaardwoning uit een boekje waar je niets aan kunt veranderen is hierdoor voorgoed verleden tijd. Een extra raam, overkapping of een ander kozijn is geen enkel probleem. Je profiteert van het gemak en de scherpe prijzen van een goedkope cataloguswoning én kan de woning volledig samenstellen naar aanleiding van je unieke wensen.

Al vanaf € 230.000

Een goedkope cataloguswoning kun je helemaal zelf aanpassen aan je wensen en eisen. Zo kun je bij Goedhuis kiezen uit diverse formaten, je kunt het aantal slaapkamers aanpassen en de stijl van de gevel personaliseren. Van klassiek tot strak: voor ieder wat wils. De bouw van een ‘normaal’ vrijstaande nieuwbouwwoning kost al gauw minimaal €350.000,-. De prijzen van onze cataloguswoningen zijn er al vanaf € 230.000.

Slimme woning in een compact jasje

Onze goedkope cataloguswoning Alblas is een slimme woning in een compact jasje. Zo heeft het huis standaard isolerende, dubbele beglazing, keramische dakpannen en is de gevel in hout, keimwerk en steen verkrijgbaar. Daarnaast bevat het huis behangklare muren en plafonds met een Kingspan Tek systeem voor een hoge isolatiewaarde en meer kavel.

Bovendien is de goedkope cataloguswoning enorm goed geïsoleerd, gasloos en met prettig binnenklimaat door damp-open constructie. Je hebt maar liefst 10% meer woonoppervlak per kuub dan andere nieuwbouwhuizen door het slimme bouwsysteem. Bekijk alle technische aspecten.

Voordelen van Goedhuis

Met Goedhuis weet je waar je aan toe bent. De prijs die je op de offerte ziet, is daadwerkelijk de prijs die je betaald. Zo kom je nooit voor onaangename verassingen te staan. En het grootste voordeel is dat je dit bedrag pas bij oplevering hoeft te betalen. Goedhuis staat voor een goedkope cataloguswoning van kwaliteit.

  • Vroegtijdig inzicht in de kosten
  • Personaliseer het standaardontwerp
  • Snelle bouw door het prefab bouwsysteem
  • Eén aanspreekpunt gedurende de bouw van uw droomhuis
  • Keuze uit 16 standaard stijlen
  • Cataloguswoningen ontworpen door de beste architecten

Meer informatie

Een goedkope cataloguswoning is qua zowel kosten als snelheid erg aantrekkelijk. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. Onze adviseurs bespreken graag de offerte met je en laten alvast een aantal materialen zien. Bezoek onze showroom.