Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Goedkope cataloguswoning

Logo Goedhuis

Bij Goedhuis kun je vooral denken aan betaalbare cataloguswoningen. Het is persoonsgebonden of het goedkoop of betaalbaar is. Het prettige is dat je de woning volledig op jouw budget en wensen af kunt stemmen. Daarnaast kunnen we de woning vanaf drie maanden opleveren. Benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan snel verder.

Hoe kunnen wij goedkope cataloguswoningen opleveren?

Onze kracht ligt vooral bij het aanbieden van een breed scala aan woningontwerpen. Ook wel betaalbare cataloguswoningen. Vanwege onze standaard ontwerpen, die je zelf verder kunt uitbreiden, is het mogelijk om de prijs van de prefab woningen lager te houden. Er wordt namelijk constant met dezelfde materialen gewerkt. Deze materialen worden vooraf gefabriceerd. Hierdoor hoeven de stukken alleen nog gemonteerd te worden. Door deze werkwijze kan de woning al vanaf drie maanden opgeleverd worden. 

Cataloguswoning of liever niet?

Kies je nu wel of niet voor een prefab woning? Dit is over het algemeen een persoonlijke keuze. We geven je wat verschillen tussen een catalogus en traditionele woning mee:

  • Zoals eerder genoemd: de kosten. Deze zijn nu eenmaal een stuk lager in vergelijking met een traditionele woning. Dit geldt vaak ook voor de maandlasten. Je kan de woning zelfs nul-op-de-meter maken!
  • Een vast ontwerp. Vaak denkt men dat je gebonden bent aan een bepaald ontwerp. Enerzijds is dit ook wel zo. Goedhuis biedt bijvoorbeeld verschillende ‘standaard’ modellen aan. Echter zijn deze naar wens uit te breiden. Zie het ook als een opstapje naar jouw nieuwe woning. 
  • De bouwtijd is korter. Zoals aangegeven woon jij al in jouw Goedhuis vanaf drie maanden. Vaak zie je dat het bij een traditionele woning gemiddeld minimaal een jaar duurt. 
  • Tot slot: een prefab woning is duurzamer. Minder afval op locatie door het prefabriceren en we werken veel energie-efficiënter. 

Een Goedhuis voor iedereen

Dat is onze missie. Door middel van eerlijke afspraken, scherpe prijzen en transparantie maken wij het voor veel mensen mogelijk om vrijstaand te wonen. Gebruik de configurator en je krijgt direct een duidelijk beeld van de kosten voor jouw nieuwe woning. Die prijs die je ziet, is ook echt de prijs die je betaalt. Bij vragen kun je contact met ons opnemen.