Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Een modern herenhuis

Logo Goedhuis

Ben je gek op de statige kenmerken van een typisch herenhuis, maar wil je deze om laten toveren tot een herenhuis in deze tijd? Goedhuis krijgt het voor elkaar. Binnen 3 maanden bouwen we jouw droomwoning en krijg je de sleutel van een modern herenhuis. Wil je meer weten over hoe we te werk gaan en wat de voordelen zijn van Goedhuis? Lees dan verder.

Wat is een herenhuis precies?

Een herenhuis werd vroeger bewoond door ‘rijke heren’. Daar dankt het herenhuis zijn naam aan. Tegenwoordig zie je het herenhuis steeds vaker terug. Het herenhuis kenmerkt zich vooral door een royale woonruimte, ze bieden vaak erg veel ruimte, hoge plafonds, en minimaal twee volledige woonlagen + een zolder. Daarnaast hebben ze een chique, statige look.

Vaak hebben mensen in gedachte dat een herenhuis ingeklemd is tussen andere herenhuizen. Denk hierbij aan de prachtige herenhuizen langs de Amsterdamse grachten. Vaak is dit ook het geval, maar ze kunnen ook gebouwd worden als vrijstaande woningen.

Een modern herenhuis

Het herenhuis van Goedhuis heeft de kenmerken van een typisch herenhuis maar dan modern. Het herenhuis heeft een begane grond met een eerste verdieping en een zolder. Ook dit herenhuis biedt een hoop ruimte met circa 95 vierkante meter per verdieping. Het herenhuis is ontworpen door een architect en heeft prachtige uiterlijke kenmerken.

Maar wist je dat je de woning ook aan kan passen naar wens? Goedhuis biedt de mogelijkheid om je woning compleet te configureren naar wens. Wil je de kozijnen een ander kleurtje geven of wil je een ander dak? Je kan de woning samenstellen naar jouw droomwoning.

De voordelen van een Goedhuis woning

Laat je je woning bouwen door Goedhuis? Dan heb je gegarandeerd een hoop voordelen. We zullen ze op een rijtje zetten voor je.

  • Goedhuis heeft een zeer korte voorbereidingstijd. Daarom is het mogelijk om je woning al vanaf 3 maanden te laten bouwen.
  • De wanden van onze woningen zijn extra slank en van speciaal materiaal. Hierdoor heb je niet alleen meer woonoppervlak, maar deze wanden hebben ook een isolerende functie.
  • De woning dient in één keer betaald te worden. Op deze manier heb je geen gedoe met verschillende termijnen.

Wonen in een modern herenhuis?

Ben je benieuwd geworden naar het wonen in een modern herenhuis? Dat kunnen we ons voorstellen! Zie hier alle informatie over woning Vliet.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op, we helpen je graag verder.