Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen
€408.000
€ 408.000

Vliet

Logo Goedhuis

Dit prachtige herenhuis is een van de grootste woningen van Goedhuis en een van de meest voordelige vrijstaande woningen op de markt. Deze kwalitatieve en complete woning kan vanaf drie maanden gebouwd worden, al vanaf € 408.000. Door innovatieve materialen en systemen is deze woning ook nog eens duurzaam.

Het is mogelijk om de gevel van deze ruime gezinswoning aan te passen naar wens.  De gevel van Vliet klassiek bestaat uit zwarte bakstenen. Dit geeft de woning een moderne en nette uitstraling. Vliet heeft meerdere ramen aan de voorzijde en aan de zijkanten, dit maakt de woning erg ruimtelijk en zorgt voor een fijne lichtval. De deur zit in het midden van de woning, dit geeft de woning een zeer symmetrische look. De toepasbare dakkappelen voor woning Vliet zijn 1 meter breed of 1.80 m breed binnenwerks.

Start met zelf samenstellen <- Hier staan ook alle technische specificaties

Specificaties

Prijs € 408.000
Aantal slaapkamers 3
Woonoppervlakte 239 m2
Inhoud 767 m3
Goothoogte 6 meter
Nokhoogte 10.6 meter
Alle technische informatie

Maak kennis met Vliet

Vliet is een extreem ruime woning, waar je jarenlang van zult genieten. De hiernaast getoonde plattegrond en onderstaande gegevens zijn gebaseerd op het basismodel Vliet en niet op de door u samengestelde woning. Het gebruiksoppervlak van de de woning bestaat uit drie keer (begane grond, eerste verdieping en zolder) 8,3 m x 11,5 m. Een ruime 95 vierkante meter per verdieping dus. De woonkamer is 7,7 m x  4,3 m. De keuken is 4,2 m x 5,2 m. Daarnaast bevinden zich een berging, WC, kast, technische kast (incl. meterkast). Op de eerste verdieping zijn standaard een badkamer en drie ruime slaapkamers aanwezig. Op de overloop zit de trap naar de zolder. De nokhoogte van de woning is 10 m en de goothoogte is circa 6 m.

Geen verrekeningen, stelposten en meerwerk: prijs = prijs

Betaal de woning pas bij oplevering. Geen termijnen of bouwdepot.

Tien procent meer woonoppervlak per kuub dan andere nieuwbouwhuizen door slim bouwsysteem.

Enorm goed geïsoleerd, gasloos en prettig binnenklimaat door damp-open constructie.

Extreem korte bouwtijd: vanaf drie maanden van heipaal naar sleuteloverdracht.

Duurzaam en circulair: demontabel bouwen met bouwelementen.

Sterk, slank en extreem geïsoleerd

De wanden van een Goedhuis woning zijn extra dun en van speciaal materiaal. Hierdoor heeft een woning per kuub veel meer inhoud. De zogeheten sandwichpanelen hebben een dragende én isolerende functie. Aangezien het skelet van jouw woning sterk en flinterdun is, blijft er meer vloeroppervlak over. Goedhuis woningen hebben gemiddeld vijf tot tien procent meer woonoppervlak dan traditionele of houtskeletbouw woningen . Een Goedhuis-dak is daarnaast standaard extreem geïsoleerd (RC = 8) ten opzichte van een vereiste isolatiewaarde (RC = 6). Uiteraard zijn er nog meer voordelen.

Slimmer bouwen met Kingspan Tek

Het Kingspan TEK bouwsysteem is één van de meest innovatieve bouwsystemen op de markt. Goedhuis bouwt inmiddels tientallen nieuwe woningen per jaar met dit unieke bouwsysteem. Het bouwsysteem bestaat uit hoogwaardig geïsoleerde sandwichpanelen. Dit worden ook wel Structural Insulated Panels genoemd. De panelen lijken op wafelijsjes: twee vezelplaten met daartussen een isolerende QuadCore-polyurethaankern.

ontdek alle voordelen van Kingspan Tek

Ipad

Verschillende uitvoeringen

Bij Goedhuis hebben we drie uitvoeringen van deze luxe Goedhuis woning samengesteld.

Vliet klassiek heeft een gevel van zwarte bakstenen met witte kozijnen. Dit zorgt voor een fraaie combinatie.

Vliet rood bestaat uit een combinatie van zwarte en rode gemêleerde bakstenen met zwarte rabbatdelen.

Vliet wit is de derde uitvoering en bestaat uit keimwerk met bijzondere zwarte accenten aan de zijkanten. Deze accenten komen ook terug in de deur en kozijnen.

Je kunt de woning verder samenstellen door een trap naar de zolder, extra kozijn of (dak)raam toe te voegen of door de slaapkamer op de eerste verdieping te vergroten. Tevens kun je voor een rond kozijn in plaats van een gewoon kozijn kiezen in de topgevel.

bekijk alle uitvoeringen

Kies jouw droomwoning en ontdek direct jouw prijs!

Filters