Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Een nieuwbouw herenhuis van Goedhuis

Logo Goedhuis

Altijd al willen wonen in een nieuwbouw herenhuis? Goedhuis maakt dit mogelijk. Zeg gedag tegen het ouderwetse stereotype herenhuis en maak kennis met de moderne twist van Goedhuis. Wil je meer weten over de bouw van jouw herenhuis? Lees dan verder.

Wat is een herenhuis?

Als je aan een herenhuis denkt, denk je al gauw aan een hoog, symmetrisch huis met statige details geplaatst tussen een rij andere herenhuizen. Dit is waar, maar er zijn vele verschillende varianten van het herenhuis. Zo heb je de klassieke herenhuizen maar ook nieuwbouw herenhuizen. 

Ook kunnen deze woningen vrijstaand worden gebouwd. Daarnaast bestaat een herenhuis altijd uit twee volledige woonlagen en zolder en biedt een herenhuis veel ruimte door het strak opgetrokken design.

Hoe ziet een nieuwbouw herenhuis eruit?

Wonen in een nieuwbouw herenhuis van Goedhuis is ideaal. De woning heeft een begane grond, eerste verdieping en zolder. Daarnaast biedt de woning een hoop ruimte met wel 95 vierkante meter per verdieping. Deze woning heeft bijna alle kenmerken van een modern herenhuis. En aan stijl ontbreekt dit herenhuis niet. Het is ontworpen door een van de bekendste architecten van Nederland. Daarnaast heb je natuurlijk de mogelijkheid om je woning samen te stellen naar wens. Dit maakt je woning uniek.

Je nieuwbouw herenhuis laten bouwen door Goedhuis

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor de bouw van jouw vrijstaande herenhuis? Bij Goedhuis is het gehele proces erg eenvoudig en snel geregeld. Je kiest het ontwerp zelf en past deze aan naar wens. Geen sprake van trage aannemers en verborgen gebreken. Goedhuis blijft altijd transparant, je weet waar je staat en komt niet te staan voor onverwachte verrassingen

Daarnaast worden de woningen van goedhuis gebouwd door middel van duurzame materialen. En door het gebruikte systeem van sandwichpanelen bouwen we nog sneller dan de traditionele bouwbedrijven. Als laatst kan je er op rekenen dat er geen extra kosten bijkomen, de prijs is de prijs. Deze dient echter pas bij oplevering betaald te worden.  

Meer informatie 

Wil je beginnen met het samenstellen van jouw unieke herenhuis of een van de andere woningen? Begin direct.

Heb je vragen over een van de woningen of wil je meer informatie? Neem contact op. Wij helpen je graag verder. Samen bouwen we aan jouw droomhuis.