Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Kleine prefab woning

Logo Goedhuis

Wil je een kleine prefab woning laten bouwen? Dan ben je bij Goedhuis aan het juiste adres. Wij bouwen een vrijstaande woning al vanaf € 211.500. Daarnaast kan je de woning helemaal configureren naar jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Meer weten over de mogelijkheden? Wij vertellen je graag meer.

Kennis maken met woning Alblas

Alblas is een slimme woning met veel oppervlak in een compact jasje. Het gebruiksoppervlak van de de woning bestaat uit twee keer (begane grond en eerste verdieping) 6,7 m x 9,1 m. Dit betekent een ruime 60 vierkante meter per verdieping dus. In ongeveer dezelfde afmetingen van de keuken bevinden zich een berging, WC, kast, technische kast (incl. meterkast). Op de eerste verdieping zijn standaard twee slaapkamers, een badkamer en bergingsruimte. De nokhoogte van de woning is 7 m en de goothoogte is 3 m.

Onze modellen

Alblas hout heeft horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout. De mastgoot is van zink en de kozijnen zijn wit en zonder roedes. De onderste plint is ongeveer 30 centimeter boven peil. Het dak is van golvende antraciet betonpannen.

Alblas keimwerk heeft een fraaie combinatie van horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout en wit gekeimd metselwerk. De plint is van antraciet vezelcementplaat. De kozijnen zijn zwart en met roedes. Het dak is van riet, daarbij zit geen dakgoot.

Alblas steen is de derde uitvoering en bestaat uit horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout, gecombineerd met rood gemêleerd metselwerk. De plint is van rood gemêleerd metselwerk. De mastgoot is standaard van zink, maar is hier als kunststof bakgoot uitgevoerd. De kozijnen zijn wit en met roedes. Het dak is van golvende keramische antraciet betonpannen.

Een kleine prefab woning met veel ruimte

Alhoewel Alblas een kleine prefab woning is, ontbreekt het aan ruimte niet. De wanden van onze Goedhuis woningen worden namelijk gemaakt van een speciaal materiaal, extra slank. Dit betekent dat een woning veel meer woonoppervlak heeft per kuub. Goedhuis woningen hebben gemiddeld vijf tot tien procent meer woonoppervlak dan traditionele of houtskeletbouw woningen met hetzelfde volume. De zogeheten sandwichpanelen die gebruikt worden voor de bouw, hebben een dragende én isolerende functie.

Geïnteresseerd in een kleine prefab woning?

Wil je meer weten over de bouw van een kleine prefab woning door Goedhuis na dit artikel? Dat snappen we! Deze ruime eengezinswoning is het instapmodel van Goedhuis en is de voordeligste vrijstaande woning op de markt. Deze kwalitatieve en complete woning kan vanaf drie maanden gebouwd worden, al vanaf € 211.500.

Neem contact op, we helpen je graag verder. Je kunt ook bezoekje langsbrengen in onze showroom, samen bespreken we alle mogelijkheden voor uw droomhuis.