Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Een eigen huis vanaf 3 maanden bouwen met Goedhuis

Logo Goedhuis

Ben je jezelf aan het oriënteren op het bouwen van een huis? Zoek niet verder als je het jezelf zo eenvoudig mogelijk wilt maken. Bij Goedhuis wordt het proces van top tot teen voor je geregeld. Ook heb je de mogelijkheid om je eigen huis naar wens samen te stellen. Een eigen huis bouwen is nooit zo simpel geweest! Meer weten? Lees verder

Een eigen huis bouwen: hoe werkt dit?

Het bouwen van je eigen huis is vaak een eeuwenlang en frustrerend proces. Denk aan de trage aannemers, onafgemaakte afspraken en onverwachts meerwerk. Goedhuis pakt dit anders aan. Je kiest zelf uit een van de vele unieke woningen ontworpen door de beste Nederlandse architecten en stelt deze vervolgens zelf samen. Het proces bij Goedhuis is erg transparant waardoor je precies weet waar je aan toe bent.

Wat zijn de voordelen van Goedhuis?

Een eigen huis bouwen lijkt een complex proces. Goedhuis zorgt ervoor dat je geen moeilijkheden ondervindt in zowel het proces als de bouw zelf. Wil je weten wat de vele voordelen zijn van Goedhuis? We zetten de voordelen voor je op een rij:

 • Te allen tijde transparant en voordelig!
  Goedhuis laat je de prijs betalen die je ziet, geen onverwachte kosten. Je betaald niet voor bijvoorbeeld de tekeningen van de architect, constructieberekeningen of de vergunningsaanvraag. We zijn de voordeligste in de markt voor het bouwen van jouw vrijstaande woning.
 • Goedhuis bouwt razendsnel
  Normaal gesproken duurt het bouwen van een eigen huis minimaal een jaar. Maar door de innovatieve bouwmethode van Goedhuis staat jouw huis al binnen zes tot acht weken! Lang wachten is dus niet meer nodig.
 • Meer woonoppervlak
  Bij het bouwen van een Goedhuis woning worden er slanke wanden gebruikt van speciaal materiaal. Dit zorgt ervoor dat de woning veel meer woonoppervlakte heeft per kuub. Dus ook onze kleine prefab woningen bieden veel woonruimte. Daarnaast hebben de panelen die gebruikt worden een dragende en isolerende functie.
 • Energiezuinige woningen
  De woningen van Goedhuis zorgen ook voor optimaal wooncomfort door de damp-open instructie. De daken en vloeren zijn extreem geïsoleerd en je woning verliest nauwelijks warmte. Jouw woning is dus duurzaam, energiezuinig en circulair.
 • Betaling bij oplevering
  De woning dient pas betaald te worden bij oplevering. Daarnaast betaal je de woning in één keer waardoor je geen gedoe hebt met termijnen voor de woning en kopers opties.

Voor welke woning kies jij?

Bij Goedhuis kun je helemaal zelf kiezen wat voor woning je wilt laten bouwen. Zo kun je kiezen uit de notariswoning, schuurwoning, bungalow en nog veel meer. Je past de woning helemaal zelf aan naar wens en stelt zo jouw eigen droomwoning samen. Vervolgens kun je de vrijblijvende offerte bekijken en vind je alle configuraties terug. Een eigen huis bouwen is nog nooit zo simpel geweest!

Beginnen met het bouwen van een eigen huis?

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor het bouwen van een eigen huis of wil je meer informatie? Neem contact op, wij helpen je graag verder.