Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Prefab woning bouwen

Een prefab woning bouwen? Pre-fabricage heeft veel voordelen ten opzichte van traditioneel bouwen. Ontdek de drie belangrijkste voordelen van een prefab woning. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of start vandaag nog met configureren. We helpen je graag bij het vinden van jouw droomhuis.

Logo Goedhuis

Prefab woning bouwen

Een prefab woning bouwen is praktisch, scheelt tijd en is voordelig. De woningen zijn gemaakt van elementen die vooraf in een fabriek worden gemaakt. Later wordt het huis als een puzzel in elkaar gezet. Bij traditioneel bouwen worden alle bouwmaterialen eerst op de bouwplaats gebracht, waarna muren steen voor steen worden opgebouwd.

Traditioneel of prefab bouwen

Zowel traditioneel bouwen als prefab een woning bouwen heeft zijn charme en er valt voor beide technieken wat te zeggen. Toch zien we dat prefab bouwen traditioneel bouwen heeft ingehaald. De technieken van pre-fabricage zijn de afgelopen decennia enorm ontwikkeld, waardoor alles op maat te maken is. Kies bijvoorbeeld voor een rieten dak of golvende antraciet keramische pannen. Je kunt de woning helemaal zelf uniek maken. En er is meer! Andere voordelen van een prefab woning bouwen zijn onderstaande punten.

Vanaf drie maanden de sleutel

Het grote voordeel van prefab een woning bouwen is dat elementen al in de fabriek worden voorbereid. De kant-en-klare componenten worden vervolgens op de bouwplaats binnen enkele dagen in elkaar gezet. In een week is de woning wind- en waterdicht. De bouw ligt niet snel stil door bijvoorbeeld strenge vorst waardoor de opleverdatum bijna altijd wordt gehaald. Een prefab woning van Goedhuis kan vanaf drie maanden worden gebouwd.

Al vanaf € 211.500

Een prefab woning bouwen is voordeliger dan een volledig traditionele gebouwde woning. Dit komt doordat de materialen op grote schaal worden geproduceerd en er gebruik wordt gemaakt van standaardafmetingen. Een voorbeeld van een goedkope prefab woning is het type Alblas. Deze ruime eengezinswoning is het instapmodel van Goedhuis. Voor dit vrijstaande huis betaal je slechts € 211.500. Dit bedrag is het complete bedrag dat je betaalt. Van bouwaansluiting tot heipalen en van verdiepingsvloeren tot de badkamer.

Energiezuinig en comfortabel

Een prefab woning bouwen met Goedhuis is niet alleen goedkoop, maar de huizen zijn ook uiterst comfortabel. Dit komt omdat onze prefab woningen uitstekend geïsoleerd zijn. Gevel, vloer en dak zijn 30% tot wel 50% beter geïsoleerd dan de bouwregelgeving minimaal vereist. Hierdoor verliest de woning amper warmte en wordt de binnentemperatuur behouden.

Bouwen met Goedhuis

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het bouwen van een prefab woning? Bezoek onze showroom waar we je graag de mogelijkheden laten zien en je wensen kunnen doornemen.