Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Huis bouwen voor 250.000 euro

Logo Goedhuis

Een huis bouwen tegen een betaalbare prijs. Het lijkt anno nu onmogelijk. De prijzen voor materialen zijn in enkele jaren tijd omhoog geschoten. Daarnaast is er zoveel werk dat bouwvakkers hoge tarieven moeten rekenen. Toch is het mogelijk om een vrijstaand huis te laten bouwen tegen een scherpe prijs. Hoe dat kan zul je in dit artikel te weten komen.

Als je een huis wilt bouwen voor een schappelijk bedrag, moet je bepaalde concessies doen. Zo is een bedrag van onder de drie ton haalbaar als je kiest voor een cataloguswoning. Een cataloguswoning is een woning die vaker wordt gebouwd. Het voordeel hiervan is dat bepaalde eenmalige kosten, zoals de kosten voor een architect of bouwkundig tekenaar, gedeeld zullen worden. Daarom zal de prijs uiteindelijk lager uitvallen. Ook is het zo dat een cataloguswoning voor een aannemer geen verrassingen kent. De bouw is daarom een stuk efficiënter.

Geen verborgen kosten: één all-in prijs!

Bij Goedhuis bieden we complete woningen aan onder de drie ton. Het is een all-in prijs. Dat wil zeggen dat er dus geen meerwerk bij komt. De woningen worden sleutelklaar opgeleverd, of indien gewenst casco. Je betaalt alleen nog voor de inrichting, zoals meubels, een keuken en de vloeren. Dit betekent dat wij anders werken dan andere aannemers. De meeste aannemers rekenen namelijk constructieberekeningen, sonderingen, funderingsadvies, vergunningsaanvraag en bouwbesluitberekeningen door. Dit doet Goedhuis niet. Alles is inbegrepen in de vooraf gegeven prijs.

Betaalbare Goedhuis woningen

De goedkoopste woning van Goedhuis is het type Alblas. Deze woning is namelijk al te koop vanaf € 230.000. Je krijgt daarvoor een woning met een inhoud van 350 m³ en 97 m² woonoppervlak. In totaal heeft de Alblas drie slaapkamers. Alblas is ook verkrijgbaar in een luxe uitvoering met rieten kap. Liever iets meer ruimte? Kies dan voor Waal voor € 230.000 met 150 m² woonoppervlak en 510 m³ aan inhoud. De IJssel voor € 298.000 heeft drie kamers en 107 m² woonoppervlak. Met andere woorden: voor ieder wat wils! Een huis bouwen onder de drie ton moet namelijk voor iedereen mogelijk zijn, vinden we bij Goedhuis.

Ruim en energiezuinig wonen

Een huis bouwen onder de drie ton is niet alleen leuk wat betreft de kosten. Deze woningen bieden namelijk ook nog eens meer woonoppervlak en inhoud. De wanden van een Goedhuis woning zijn extra slank en van speciaal materiaal gemaakt. Hierdoor heeft een woning per kuub meer woonoppervlak. De zogeheten sandwichpanelen hebben een dragende én isolerende functie. Jouw toekomstige huis is dus niet alleen groter door de flinterdunne, sterke wanden, maar ook nog eens energiezuinig en comfortabel. Wist je dat je een Goedhuis woning wel 30% tot 50% beter geïsoleerd is dan de bouwregelgeving minimaal vereist? Wij streven ook naar lagere maandlasten zoals nul op de meter. Bij duurzaam verbruik is dit zeker mogelijk! 

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Stel jouw droomwoning samen

Uniek aan Goedhuis is dat je jouw woning helemaal naar wens kan aanpassen. Wil je liever zwarte stenen in plaats van rode bakstenen? Of wil je een aanbouw, zodat je een slaapkamer en badkamer op de begane grond kan realiseren? Of misschien wel twee dakkapellen extra? Geen enkel probleem. Bekijk onze modellen en stel zelf je huis samen! Liever eerst contact voor vrijblijvend advies? Neem contact met ons op. Onze adviseurs kijken graag met je mee.