Maandbedragen

Cataloguswoning prijslijst

Logo Goedhuis

Wil je een prijslijst van onze cataloguswoningen ontvangen? Bij Goedhuis zijn we graag open en transparant, dus kun je de prijzen direct online bekijken. Dus als je denkt over het laten bouwen van een cataloguswoning maar eerst meer wil weten over het bijbehorende kostenplaatje, dan zit je goed bij Goedhuis.

Start direct met het configureren van jouw favoriete woningtype en pas het huis helemaal naar jouw smaak aan. Omdat de prijs realtime verandert met de aanpassingen die je doet aan de woning kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. We werken dan ook met één all-in prijs. Losse kostenposten voor een sondering, architect, constructeur en meer zijn verleden tijd. Meer weten? Lees verder en ontdek zelf de mogelijkheden.

Ontdek onze scherpe prijzen

Heb je een kavel op het oog en zoek je een cataloguswoning? Ontdek de fraaie woningen van Goedhuis.nl. De goedkoopste woning kost € 243.000 volgens onze prijslijst. Deze prijs voor woningtype Alblas is een all-in prijs. De woning wordt opgeleverd inclusief badkamer en zonder meerwerk. De all-in prijs is inclusief constructieberekeningen, sonderingen en vergunningaanvragen. Deze betaal je doorgaans wel bij andere aannemers. Bij Goedhuis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Je betaalt alleen nog voor je kavel. De rest is inbegrepen.

Binnen slechts drie maanden woonklaar

Bekijk hieronder de cataloguswoning prijslijst. Onze goedkoopste cataloguswoning heeft een prijs van € 243.000. De grotere woningtypes hebben een prijs van € 318.770 tot € 416.800. Het duurste woningtype is Linge. Je betaalt € 460.470 voor een vrijstaande villa met 239 vierkante meter vloeroppervlak en een rieten kap. Zowel het goedkoopste als het duurste type wordt vanaf drie maanden gebouwd. Je betaalt de complete woning pas bij oplevering. Bekijk alle cataloguswoningen en kies jouw favoriet.

De verschillende typen zijn:

 • Alblas (97 m²) vanaf € 243.000 all-in
 • Waal (150 m²) vanaf € 318.770 all-in
 • Merwede (107 m²) vanaf € 299.000 all-in
 • Linge (239 m²) vanaf € 377.000 all-in
 • IJssel (153 m²) vanaf € 315.000 all-in
 • Vecht (153 m²) vanaf € 329.000 all-in
 • Wiericke (153 m²) vanaf € 328.000 all-in
 • Giessen (97 m²) vanaf € 260.000 all-in
 • Vliet (239 m²) vanaf € 416.800 all-in
 • Rijn (84 m²) vanaf € 293.320 all-in
 • Maas (184 m²) vanaf € 333.000 all-in

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor het laten bouwen van jouw droomwoning? Neem gerust contact met ons op. De cataloguswoning prijslijst kun je alvast online checken, maar uiteraard lichten we die graag verder toe bij een afspraak. We denken graag met je mee.

Voordelen van Goedhuis

De cataloguswoningen van Goedhuis kun je geheel naar wens aanpassen. Wil je een extra dakkapel of een ander soort gevel? Geen probleem! Daarnaast is onze korte bouwtijd uiteraard een groot voordeel. Normaal gesproken kost het laten bouwen van een huis al gauw meer dan een half jaar, maar bij ons kun je vanaf drie maanden al de sleutel van jouw nieuw gebouwde woning ontvangen. Verder zijn onze prijzen inclusief bijna alles. Zo nemen we zelfs de badkamer en de aanschaf voor een brandalarm voor onze rekening. Alleen het bouwkavel is niet inbegrepen.

Een van de grootste voordelen is dat je de cataloguswoning pas hoeft te betalen wanneer de woning wordt opgeleverd. Wij hanteren geen verschillende termijnen of bouwdepot. Geen gedoe en in één keer betalen.

Volledige prijzen

De cataloguswoning prijslijst is heel compleet. Zo hebben we aan de hand van een uitgebreide berekening alle kosten van benodigde materialen bij elkaar opgeteld en een scherpe prijs voor jou samengesteld. Exact weten wat er bij jouw favoriete model inbegrepen is? Bekijk de technische omschrijvingen van de woningen, zoals die van het ‘Alblas’ type.

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Stel jouw woning zelf samen

Wil je meer weten over de cataloguswoning prijslijst, een van de typen woningen, hoe alles gefinancierd kan worden of heb je een andere vraag? We helpen je graag bij het vinden van de woning die het beste bij jou past. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies. Ben je er al helemaal uit? Begin dan alvast met het samenstellen van jouw woning. Aan de hand van onze configurator wordt na het samenstellen een vrijblijvende prijs voor jou berekent.