Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Huis bouwen met een klein budget

Logo Goedhuis

Wil je een huis laten bouwen met een klein budget? Dan ben je bij Goedhuis aan het juiste adres. Je kunt bij Goedhuis namelijk al een vrijstaande woning laten bouwen vanaf € 211.500. Daarbij geldt dat de prijs altijd inzichtelijk is en jij je geen zorgen hoeft te maken over meerwerk. Dat rekenen wij namelijk niet waardoor jij nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder.

Waarom Goedhuis?

Een vrijstaand huis bouwen met een klein budget is een droom voor veel mensen. Wij vinden dat dit mogelijk moet zijn voor iedereen. Goedhuis bouwt de voordeligste vrijstaande woningen met een hoge kwaliteit en luxe afwerking. Bij Goedhuis zitten er geen addertjes onder het gras. Ook staat de opleveringsdatum vast, wat betekent dat er geen uitstel is.

Binnen drie maanden na de start van de bouw ontvang je jouw sleutel en is de woning klaar voor verdere afwerking. Bij Goedhuis ontvang je daarnaast gemiddeld vijf tot tien procent meer woonoppervlak dan traditionele of houtskeletbouw woningen met hetzelfde volume. Zo houdt je meer ruimte over voor je tuin. Zo kun je des te voordeliger een huis laten bouwen met een klein budget.

Huis bouwen met een klein budget

Bij Goedhuis is het bouwen van een huis met een klein budget geen enkel probleem. Wij bouwen al vrijstaande woningen vanaf € 211.500. En we zorgen ervoor dat je van tevoren weet wat je mag verwachten en krijgt voor de afgesproken prijs. Wanneer je jouw droomhuis hebt samengesteld en akkoord bent gegaan met de offerte, leveren wij binnen drie maanden na de start van de bouw jouw huissleutel. Zo kun je des te sneller genieten van jouw droomwoning. Ben je benieuwd naar de verschillende ontwerpen en stijlen? Klik hier voor onze cataloguslijst.

Betalen bij oplevering: geen betalingstermijnen

Bij traditionele nieuwbouw is het gebruikelijk om je woning te betalen in termijnen. Dit gebeurt middels een bouwdepot. De termijnen die je betaalt zijn vastgelegd in het koopcontract en bestaan uit allerlei fases zoals de start van de bouw, het gereedkomen van de ruwe vloer van de begane grond, het waterdicht maken van het dak en de oplevering. Goedhuis doet het compleet anders. Bij Goedhuis betaal je jouw woning pas bij oplevering waardoor je geen gedoe hebt met termijnen.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in het laten bouwen van een huis met een klein budget? Goedhuis helpt je graag verder. Door middel van onze configurator kun je jouw droomwoning volledig samenstellen om vervolgens een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen.

Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak in onze showroom. Een van onze adviseurs zal je verschillende materialen van jouw toekomstige woning laten zien en de offerte uitgebreid met je doornemen. Pas als je zeker bent van al jouw keuzes is het tijd voor de handtekening en maken we de offerte definitief.