Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Goedkope vrijstaande woning bouwen

Heb je een kavel gekocht en wil je een goedkope vrijstaande woning bouwen? Het bouwen met een prefab systeem gaat enorm snel, is efficiënt en levert minder bouwfouten op dan traditionele bouw. Deze factoren zorgen ervoor dat het totale kostenplaatje van een nieuwe woning erg laag is. Jouw droomhuis komt hiermee binnen handbereik.

Logo Goedhuis

Goedkope vrijstaande woning bouwen

Bij een goedkope vrijstaande woning bouwen kun je ervoor kiezen om de woning vrij simpel en strak te houden, zodat de kosten lager uitvallen. Je kunt er ook voor kiezen om een goedkope woning te kiezen en dit uit te breiden met extra’s. Deze keuze is geheel aan jou. In ons online configuratie systeem kun je kiezen voor bijvoorbeeld een andere kleur kozijn, een extra deur of de soort gevelbewerking aanpassen. Hoe ziet jouw droomwoning eruit? Goedkope vrijstaande woning bouwen.

Goedkoop bouwen doe je zo

De keuze is gemaakt. Je kiest liever voor een goedkope vrijstaande woningen bouwen in plaats van kopen. Wist je dat je bij Goedhuis.nl al direct €10.000 bespaart, omdat wij geen meerwerk, architect en constructieberekeningen rekenen? De prijs op Goedhuis.nl is de totaalprijs voor je woning. Je betaalt straks alleen nog extra voor de badkamer, het toilet, een keuken en voor de vloerafwerking. En ook daar kun je slimme keuzes maken. Kies bijvoorbeeld voor laminaat in plaats van een duur parket. Of maak een afspraak in onze showroom en bekijk welke mogelijkheden wij je kunnen bieden voor het complete sanitair tegen zeer voordelige tarieven. Bekijk alle andere voordelen van bouwen met Goedhuis.

Voordelen van Goedhuis

Een goedkope vrijstaande woning bouwen binnen jouw budget? Dan is Goedhuis de perfecte match voor jou! Een aantal voordelen van een goedkope vrijstaande woning bij Goedhuis:

  • In vergelijking met traditionele bouw houden we snelheid in het bouwproces, omdat veel materialen vooraf worden gemaakt in de fabriek. Bovendien hebben we daarbij geen last van het weer.
  • Bij prefab bouwen zijn de buitenmuren volledig dragend. Het voordeel is dus dat jij zelf de binnenzijde kan indelen naar eigen voorkeur.
  • Geen verrekeningen, stelposten en meerwerk: prijs = prijs
  • Extreem korte bouwtijd: vanaf drie maanden van heipaal naar sleuteloverdracht.

Spannende, maar mooie ervaring

Een goedkope vrijstaande woning bouwen is niet alleen een hele spannende maar ook een hele mooie ervaring. Goedhuis heeft veel ervaring in de bouw en wij hebben de kennis om jou optimaal van dienst te kunnen zijn.

Is een goedkope vrijstaande woning bouwen iets voor jou? Ontdek onze typen woningen allemaal online of kom langs in de showroom. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken die passen bij jouw wensen en budget.