Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Geïnteresseerd in een prefab woning?

Logo Goedhuis

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het bouwen van een prefab woning? Bij Goedhuis helpen we je graag verder en bespreken we alle mogelijkheden. Meer weten? Lees dan verder.

Wat is een prefab woning precies?

Prefab is een bouwmethode en betekend letterlijk ‘prefabricated’. Dit houdt in dat alle componenten van de woning vooraf worden gefabriceerd in de fabriek en niet op de bouwplaats zelf. De woning ‘arriveert’ dus in verschillende delen op de bouwplaats en wordt in een aantal stappen compleet opgebouwd.

Wat zijn de voordelen van een prefab huis?

Naast het feit dat de prefab woning al in delen aankomt op locatie zijn er nog een hoop andere voordelen. Omdat er minder werk op de bouwplaats zelf verricht hoeft te worden, ontstaat er minder overlast voor buurtbewoners en zo ook voor de gehele omgeving van de bouwplaats.

In tegenstelling tot een traditioneel gebouwd huis, gaat de bouw van een prefab woning razendsnel. De bouwtijd is korter wat resulteert in een snellere bouw. De prefab componenten zijn gemakkelijk en snel te plaatsen en de bouw kan daardoor vrijwel altijd doorgaan, in tegensteling tot traditionele gebouwde woningen die vaak vertraging oplopen door de weersomstandigheden. Daarnaast is het bouwen van een prefab woning voordeliger omdat er minder personeel nodig is. Op onze website kun je hier alles over lezen. Zie hier alle voordelen nog op een rijtje:

  • Bouwproces zonder overlast
  • Efficiënt bouwproces
  • Kortere bouwperiode
  • Duurzaam en energiezuinig
  • Voordeliger dan traditionele huizen

Een woning bij Goedhuis

Bij Goedhuis kan je een prefab woning laten bouwen en het zo gek maken als je zelf wilt. Je hebt keuze uit verschillende stijlen woningen. Nadat je een woning hebt uitgekozen kun je deze samenstellen naar je eigen wensen. Een prefab woning betekent dus niet dat er niets te kiezen valt. Alvast een kijkje nemen naar de woningen? Bekijk hier woning Alblas, woning Linge en woning IJssel.

Geïnteresseerd in onze prefab woningen?

Ben je benieuwd geworden naar onze prefab woningen? Stel dan snel je favoriete woning samen via deze link. Heb je je droomhuis samengesteld? Vraag dan de offerte aan en ontvang deze geheel vrijblijvend binnen 5 minuten. Heb je vragen over de mogelijkheden van een prefab woning? Neem dan contact op. Onze adviseurs beantwoorden je vragen graag!