Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Duurzame bungalow bouwen bij Goedhuis

Logo Goedhuis

De meeste mensen kiezen voor een bungalow omdat ze meer toegankelijkheid willen in hun woning. Denk bijvoorbeeld aan mensen die slecht ter been zijn. Het kan ook zo zijn dat men gewoon niet veel ruimte nodig heeft of wilt. Daarnaast is het een stuk goedkoper dan een ‘normale’ woning. Bij Goedhuis kies je voor een prefab woning die ook nog eens duurzaam gebouwd is. Ontdek nu meer over een duurzame bungalow bouwen bij Goedhuis. 

Wat maakt een Goedhuis duurzaam?  

Goedhuis staat voor duurzaamheid. Dit begint al bij het prefab bouwen van onze woningen. De bouw wordt gerealiseerd in de fabriek. Vervolgens hoeft alleen de montage, het metsel- en timmerwerk nog gedaan te worden. Dat gebeurt op locatie waardoor het casco zelfs binnen een week klaar kan zijn. Een razendsnel proces dus! Tot slot is alleen de afwerking nog van toepassing. Dit zijn natuurlijk alleen nog maar elementen rondom de bouw. Echter is een Goedhuis van binnen ook erg duurzaam. Dit is kenmerkend door het volgende:

✅Sterke isolatie

✅Warmtepomp

✅Een ademend binnenklimaat

✅Vrije keuze zoals zonnepanelen

Hierdoor draag jij je steentje bij aan een beter milieu. Maar, vergeet ook niet: het is een stuk beter voor je portemonnee! Zowel de bouw als de maandelijkse kosten.

Een duurzame bungalow van Goedhuis

Deze voordelen gelden ook voor het bouwen van een bungalow. Misschien heb jij wel een bepaald beeld in je hoofd van een bungalow. Bijvoorbeeld het welbekende ‘stoffige’ vakantiehuisje. Hier hoef je bij Goedhuis niet bang voor te zijn! Wij bouwen namelijk gloednieuwe bungalow woningen. Zo kun je kiezen voor verschillende typen van de modelwoning ‘Rijn’. Dit gaat om Rijn 1, Rijn 2 en Rijn 3. Er zijn talloze voordelen voor het wonen in een bungalow. Denk bijvoorbeeld aan het makkelijker schoonhouden, snel herinrichten en minder onderhoud. 

Ga je liever voor een ruimere woning in plaats van een bungalow? Dat kan natuurlijk ook! We bieden woningen aan vanaf € 211.500 zoals het model Alblas tot €448.370 zoals het model Linge. Neem gerust een kijkje in onze configurator zodat jij jouw modelwoning uit kan kiezen met extra opties. Je kunt meteen de bijbehorende prijs zien! Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op en onze specialisten helpen je graag verder.