Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Prefab huis bouwen: welke stappen?

Logo Goedhuis

Een prefab huis: ook wel een geprefabriceerde woning genoemd. Dit wordt niet op locatie gebouwd maar in een fabriek. Dit bespaart tijd en als materiaal wordt er veelal hout gebruikt. Goedhuis staat bekend om zijn prefab woningen van duurzaam materiaal. Lees hier waarom deze bouwmethode zo efficiënt is.

Allereerst kun je jouw woning uitzoeken in de configurator. Hier staan verschillende typen weergegeven met een prijs tot 250.000 en daar boven. Wij willen graag voor iedere prijscategorie iets te bieden hebben. Vervolgens werk je naar de prijsopgave toe. Zodra deze binnen is bij Goedhuis kunnen we alle wensen en behoeften bespreken. Bij akkoord kan het prefab huis bouwen beginnen! De componenten van de woning worden vooraf geprefabriceerd en zo arriveert de woning in verschillende delen op de bouwplaats. Uiteindelijk wordt de woning in verschillende stappen afgeleverd. Jij profiteert door deze efficiënte en duurzame manier van bouwen van de volgende voordelen:

  1. Een bouwproces zonder overlast 
  2. Een efficiënt bouwproces 
  3. Een kortere bouwperiode
  4. Duurzaam en energiezuinig
  5. Voordeliger dan traditionele huizen 

Prefab huis bouwen vs. traditioneel huis bouwen 

We kennen allemaal wel de traditionele manier van bouwen. Je laat het huis ontwerpen door een architect, zorgt voor een goede aannemer en het huis wordt op locatie gebouwd. Hierin ben je onder andere afhankelijk van de weersomstandigheden en de bouw duurt gemiddeld 1.5 jaar. Goedhuis bundelt deze krachten in één product met een hogere bouwsnelheid. Zie de onderstaande tabel voor de exacte verschillen.

Goedhuis prefab huis bouwenTraditioneel huis bouwen
Een bouwsnelheid van 3 maandenEen bouwsnelheid van gemiddeld 1.5 jaar
Alle werkzaamheden zijn inclusief Verschillende vakmensen regelen voor de klus
Sterke isolatie door het gebruik van hout, isolatiemateriaal en een damp-open constructie met Kingspan Tek sandwichpanelenMinder geïsoleerd door enkel gebruik van isolatiemateriaal
Verschillen prefab en traditioneel bouwen

Laat jij jouw prefab huis bouwen door Goedhuis?

Lijkt het jou wel wat om in een prefab woning van Goedhuis te wonen? Wij kunnen jouw prefab huis bouwen. Neem een kijkje in onze configurator zodat jouw eerste stap wordt gezet. Liever eerst contact opnemen? Ook dat kan.