Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Een eigen huis bouwen: ontvang de brochure

Logo Goedhuis

Wil je een eigen huis laten bouwen? Dit is in enkele stappen gebeurd bij Goedhuis. Je hebt de keus uit verschillende stijlen en kan deze helemaal aanpassen naar wens. Wil je de brochure ontvangen? zodra je de offerte hebt ingevuld sturen we je de brochure op. Meer weten? Lees dan verder.

Een eigen huis bouwen, hoe werkt dit?

Het bouwen van een eigen huis is nog nooit zo simpel geweest als bij Goedhuis. Je begint met het kiezen uit de vele verschillende woningen. Hierna pas je jouw woning helemaal aan naar wens binnen enkele stappen. Wil je zwarte kozijnen of liever witte? Aan jou de keus. 

Zodra het samenstellen van je woning is afgerond, kan je de offerte aanvragen. Hierin staat alle informatie betreft kosten van de woning. De prijs die je hier te zien krijgt is de daadwerkelijke prijs, deze verandert niet. Ook ontvang je de brochure. Hier vind je alle details na het bouwen van je eigen huis. Na ontvangst van de brochure kan je je woning nog aanpassen.

Een eigen huis bouwen: voordelen

Een eigen huis bouwen bij Goedhuis levert je veel voordelen op. Door het Kingspan Tek systeem zijn de wanden van je huis erg dun, maar dit is geen nadeel. De innovatieve sandwichpanelen die gebruikt worden hebben een dragende én isolerende functie. Je woning verliest nauwelijks warmte. Daarnaast blijft er een stuk meer woonoppervlak over dan bij traditionele woningen. Je houdt dus meer ruimte over op het kavel voor een grote tuin.

Ook zijn de woningen bij Goedhuis demontabel door de gebruikte bouwelementen. De afwerking kan beperkt worden door maatvaste en strakke plafonds. Je woning heeft dus niet alleen een mooi design, maar is ook duurzaam door de gebruikte bouwelementen. Wil je meer weten over de voordelen van het bouwen van een eigen huis? Bekijk de brochure.

Woningen bij Goedhuis

Bij Goedhuis kan je al een eigen huis laten bouwen vanaf € 211.500 . Dit is de voordeligste vrijstaande eengezinswoning op de markt. Heb je liever een meer opvallende woning, dan heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een notariswoning, schuurwoning of bungalow. Deze woningen zijn een stuk groter. Daarnaast worden de woningen allemaal opgeleverd met badkamer. Je kan meer lezen over de specificaties in onze brochure.

De bouw van je woning, ongeacht welke woning je kiest, is razendsnel. De bouw van een traditioneel nieuwbouw huis duur gemiddeld een jaar (minimaal). Goedhuis heeft een korte voorbereidingstijd waardoor jouw huis gebouwd wordt binnen maar liefst zes tot acht weken. Je krijgt de sleutels van je gloednieuwe huis dus al vanaf 3 maanden!

Ontvang de brochure voor het bouwen van een eigen huis

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Zodra je de offerte hebt aangevraagd voor het bouwen van een eigen huis, ontvang je de brochure per mail. Wil je gelijk beginnen met het samenstellen van jouw droomwoning? Dat is mogelijk via deze link.

Wil je meer weten of de mogelijkheden of heb je vragen? Neem contact op. Onze specialisten helpen je graag verder.