Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Prefab huis prijzen

Logo Goedhuis

Voordat je een prefab huis gaat kopen is het altijd goed om eerst de prijs in overweging te nemen. Je doet onderzoek naar het kostenplaatje en bepaalt je budget. Bij Goedhuis vinden we transparantie belangrijk en daarom houden we je goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het gehele proces. Ben je benieuwd wat een prefab huis precies is? En wat zijn de voordelen van deze bouwmethode? Wij zetten in dit artikel een aantal belangrijke punten voor jou op een rij.

Wat zijn de prefab huis prijzen?

Bij Goedhuis geldt, afspraak = afspraak. We communiceren de prijs duidelijk voorafgaand aan het bouwproces. Je krijgt daarom niet te maken met onverwachte bijkomende kosten. Daarnaast is het grote voordeel dat je het huis pas hoeft te betalen als het wordt opgeleverd. Dit kan al vanaf 3 maanden dankzij onze snelle bouwmethode. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en wat de prefab huisprijzen van jouw droomwoning zijn? Neem dan een kijkje binnen onze woningtypes.

Welke prefab woning past bij mij?

Zou je graag wat groter en luxueuzer willen wonen? Dan is het model Linge wellicht wat voor jou! De woning is sterk, slank en extreem geïsoleerd waardoor je van nóg meer woonoppervlak geniet.

Mede dankzij de kortere bouwtijd vallen de prefab huisprijzen van een vrijstaande woning bij Goedhuis een stuk voordeliger uit. Na de aankoop stopt het niet, want doordat Goedhuis duurzaamheid ademt, zul je ook bij normaal verbruik voor A++++ gaan.

Een compleet huis inclusief bijkomende kosten

Wanneer je een Goedhuis huis koopt zal deze zo inclusief mogelijk voor je worden gebouwd. Zo hoef je bijvoorbeeld niet extra te betalen voor de architectkosten. Onze type woningen zijn vooraf samengesteld door de beste architecten.

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Interesse in Goedhuis?

Hebben we je geïnspireerd? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ook geven we je graag advies over de woning die het best aansluit op jouw wensen en behoeften. Ontdek onze configurator zelf en start direct met jouw ontwerp.