Prefab huis prijzen

Logo Goedhuis

Voordat je een prefab huis gaat kopen is het altijd goed om eerst de prijs in overweging te nemen. Zo is het bijvoorbeeld handig om te kijken naar wat je budget is en welke overige kosten er bij het laten bouwen van een prefab woning komen kijken. Bij Goedhuis zijn we erg transparant en vinden we het belangrijk dat je het gehele proces goed op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen.

Ben je benieuwd wat een prefab huis precies is? En wat de voordelen zijn van prefabricatie? Wij zetten in dit artikel een aantal belangrijke punten voor jou op een rij. Zo kun je een goede keuze maken. Neem daarna gerust contact met ons op als je vragen hebt. We helpen je graag verder.

Wat zijn de prijzen van prefab huizen?

Bij Goedhuis geldt, prijs = prijs. Je krijgt niet te maken met onverwachte bijkomende kosten. Daarnaast is het grote voordeel dat je het huis pas hoeft betalen wanneer het wordt opgeleverd. Deze oplevering kan al vanaf 3 maanden worden gerealiseerd dankzij onze snelle bouwmethode. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en wat de prefab huis prijzen zijn voor jouw droomwoning? Wij helpen je graag, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Een vrijstaand prefab huis vanaf slechts € 226.900

Wanneer je voor een luxere droomwoning wilt gaan met alles erop en eraan zullen de kosten hoger uitvallen. Een voorbeeld zo’n soort woning is het Linge type, de woning beschikt over 4 kamers en is verkrijgbaar vanaf € 448.370. De woning is sterk, slank en extreem geïsoleerd waardoor je van nog meer woonoppervlak geniet.

Mede dankzij het feit dat wij jouw huis erg snel kunnen bouwen vallen de prijzen voor een prefab huis bij Goedhuis een stuk voordeliger uit. Zo kun je al genieten van een vrijstaande woning vanaf € 226.900. Het Alblas type woning zal zo compleet mogelijk aan je worden afgeleverd inclusief een complete badkamer. Het huis beschikt over een woonoppervlakte van 97m².

Een compleet huis inclusief bijkomende kosten

Wanneer je een Goedhuis huis koopt zal deze zo inclusief mogelijk voor je worden gebouwd. Zo hoef je bijvoorbeeld niet extra te betalen voor de architect kosten. Onze type woningen zijn door de beste architecten vooraf voor je samengesteld. Daarnaast bespaar je duizenden euro’s omdat de constructeur kosten die de constructieberekening uitvoert inclusief zijn bij de totaalprijs, net als de sondering kosten, funderingskosten en legeskosten. Hoe fijn is dat?!

Bekijk hieronder onze meest populaire modellen of check al onze prefab woningen.

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Jouw huis zelf samenstellen

Wij vertellen je graag meer over onze typen woningen, werkwijze en alle mogelijkheden. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of maak een afspraak. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw prefab huis waar je al jaren van droomt, tegen scherpe prijzen!