Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Prefab huis prijzen

Logo Goedhuis

Voordat je een prefab huis gaat kopen is het altijd goed om eerst de prijs in overweging te nemen. Zo is het bijvoorbeeld handig om te kijken naar wat je budget is en welke overige kosten er bij het laten bouwen van een prefab woning komen kijken. Bij Goedhuis zijn we erg transparant en vinden we het belangrijk dat je het gehele proces goed op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen.

Ben je benieuwd wat een prefab huis precies is? En wat de voordelen zijn van prefabricatie? Wij zetten in dit artikel een aantal belangrijke punten voor jou op een rij. Zo kun je een goede keuze maken. 

Wat zijn de prefab huis prijzen?

Bij Goedhuis geldt, prijs = prijs. We communiceren duidelijk de prijs vooraf. Je krijgt daarom niet te maken met onverwachte bijkomende kosten. Daarnaast is het grote voordeel dat je het huis pas hoeft betalen wanneer het wordt opgeleverd. Deze oplevering kan al vanaf drie maanden worden gerealiseerd dankzij onze snelle bouwmethode. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en wat de prefab huis prijzen zijn voor jouw droomwoning? Neem een kijkje op onze modellenpagina, of neem contact met ons op.

Een duurzaam prefab huis tegen een scherpe prijs

Zou je graag wat groter en in luxe willen wonen? Dan is het model Linge wellicht wat voor jou! Dit type woning beschikt over 4 kamers en is verkrijgbaar vanaf € 377.000. De woning is sterk, slank en extreem geïsoleerd waardoor je van nóg meer woonoppervlak geniet.

Mede dankzij de kortere bouwtijd vallen de prefab huis prijzen bij Goedhuis een stuk voordeliger uit. Zo kun je al genieten van een vrijstaande woning vanaf € 243.000. Na de aankoop stopt het niet, want doordat Goedhuis duurzaamheid ademt, zul je ook bij normaal verbruik voor nul op de meter gaan!

Een compleet huis inclusief bijkomende kosten

Wanneer je een Goedhuis huis koopt zal deze zo inclusief mogelijk voor je worden gebouwd. Zo hoef je bijvoorbeeld niet extra te betalen voor de architectkosten. Onze type woningen zijn door de beste architecten vooraf voor jou samengesteld. Daarnaast bespaar je duizenden euro’s omdat de constructeur kosten, evenals de sondering kosten, funderingskosten en legeskosten inclusief zijn. Hoe fijn is dat? 

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Interesse in Goedhuis?

Hebben we je geïnspireerd? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ook geven we je graag advies over de woning die het best aansluit op jouw wensen en behoeften. Ben je er al helemaal uit? Kies dan jouw model!