Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Seniorenwoning bouwen

Logo Goedhuis

Wil je een seniorenwoning laten bouwen? Goedhuis heeft een prachtige catalogus bungalowwoning die je helemaal naar wens aan kunt passen. Daarnaast is deze woning zeer gebruiksvriendelijk en ideaal voor senioren. Wil je meer weten over woning Rijn? Lees dan verder.

Woning Rijn

Wanneer je op zoek bent naar een levensloopbestendige woning met alle gemakken van een nieuwbouwwoning, dan is Rijn een fijne ruime oplossing waar je elke dag van zult genieten. Het gebruiksoppervlak van de woning bestaat enkel uit één laag, met een woonoppervlakte van wel 80,2 m² en een inhoud van 208,5 m³. Deze levensloopbestendige woning wordt standaard gebouwd met een badkamer en twee ruime slaapkamers. Wil je graag een prachtige veranda, berging of uitbouw laten bouwen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk!

Hoe zit de seniorenwoning in elkaar?

Rijn is een moderne en luxe bungalow en biedt enorm veel ruimte. De innovatieve materialen en systemen waar deze woning mee gebouwd wordt, maken woning Rijn erg duurzaam. Deze ruime woning heeft meerdere ramen aan de voorzijde en aan de zijkanten, wat zorgt voor een fijne lichtinval. Ook heeft deze levensloopbestendige bungalow twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Uiteraard is het ook mogelijk om deze woning compleet te configureren naar wens.

Goedhuis zorgt voor comfort en gemak

Vraag je je misschien af waarom je je seniorenwoning moet laten bouwen door Goedhuis? Wij beantwoorden je vraag graag. Goedhuis biedt namelijk een hoop voordelen die het je keuze een stuk makkelijker maakt. Wist je bijvoorbeeld dat een Goedhuis razendsnel gebouwd wordt? Binnen maar liefst 3 maanden staat jouw huis en ontvang je de sleutel. Daarnaast hebben onze woningen gemiddeld vijf tot tien procent meer woonoppervlak dan traditionele of houtskeletbouw woningen met hetzelfde volume. En zo zijn er nog vele andere voordelen.

Laat ons jouw seniorenwoning bouwen

Klaar om te beginnen met het bouwen van jouw seniorenwoning? Wij ook! Maak een afspraak, we gaan graag met jou zitten om alle mogelijkheden uitgebreid te bespreken. Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem contact op.