Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Een moderne bungalow bouwen kan Goedhuis als de beste

Logo Goedhuis

Wil je een moderne bungalow laten bouwen? Bij Goedhuis is het zo geregeld! Je stelt de woning geheel samen naar wens. Binnen no-time heb je de bungalow van je dromen. Ben je benieuwd hoe? Lees dan verder.

Hoe begin je met de bouw van een moderne bungalow?

Als je een moderne bungalow wilt laten bouwen bij Goedhuis begin je met het kiezen van woningtype Rijn. Vanuit hier kan je de bungalow helemaal aanpassen naar wens. Je krijgt de keus uit verschillende gevels: houten bekleding of liever bordeaux metselwerk? Zwarte of witte kozijnen? Het is allemaal mogelijk. Ook zie je direct wat een aanpassing als gevolg heeft voor de kosten van de woning.

Wat is de bouwtijd voor een moderne bungalow?

Normaal gesproken duurt het minimaal een jaar voor je woning klaar is met de bouw. Goedhuis kan een moderne bungalow bouwen binnen zes tot acht weken. Door de innovatieve technieken die Goedhuis gebruikt is er een zeer korte voorbereidingstijd. Je hoeft dus niet lang te wachten en ontvangt vanaf drie maanden de sleutels van je bungalow al.

Daarnaast staat de opleveringsdatum vast. Goedhuis werkt door ongeacht de weersomstandigheden. Dit betekent geen vertragingen!

Wat zijn de voordelen van een bungalow bij Goedhuis?

Naast de snelle bouw- en levertijd zijn er nog een hoop andere voordelen als je je woning door Goedhuis laat bouwen. Zie de voordelen hier op een rijtje:

  • De wanden die worden gebruikt voor de bouw van een Goedhuis woning zijn erg dun en van speciaal materiaal. Hierdoor blijft er meer woonoppervlak over en houd je meer ruimte over op je kavel voor een grote tuin.
  • Een Goedhuis woning heeft extreem geïsoleerde daken en vloeren. Door de damp-open constructie is de woning wel ademend. De woning verliest haast geen warmte. Hierdoor is je woning energiezuinig, circulair en duurzaam.
  • De woning dient pas betaald te worden bij oplevering. Je krijgt dus geen moeilijkheden met verschillende termijnen.

De kosten voor een woning

De prijs van je woning bepaal je zelf bij Goedhuis. Een moderne bungalow is bij Goedhuis al verkrijgbaar vanaf € 267.820. Als je de woning hebt aangepast naar wens krijg je de uiteindelijke kosten voor je bungalow. Deze zijn helemaal afhankelijk van jouw wensen. Daarnaast betaal je niet voor de architect, constructieberekeningen en vergunningsaanvraag. Je zult dan ook niet voor onverwachte kosten komen te staan, de prijs die je ziet is de daadwerkelijke prijs.

Geïnteresseerd in de bouw van een moderne bungalow?

De Rijn woning is een moderne bungalow met alle gemakken van een nieuwbouwwoning. Wil je op op de hoogte worden gebracht als de bungalow beschikbaar is? Laat hier je e-mailadres achter en wij sturen je een mail zodra je kan beginnen met samenstellen. Heb je vragen? Neem contact op.