Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Gelijkvloerse woning bouwen

Logo Goedhuis

Ben jij op zoek naar jouw droomhuis en wil je een gelijkvloerse woning laten bouwen? De woningen van Goedhuis worden allemaal gebouwd met innovatieve materialen waardoor ze erg duurzaam gebouwd worden. Wil je meer weten over Goedhuis en onze werkwijze? Lees dan verder.

Een gelijkvloerse woning laten bouwen

Overweeg je om een gelijkvloerse woning te laten bouwen? Goed idee. Een gelijkvloerse woning is zeer geschikt om in te blijven wonen als er rekening gehouden moet worden met ouderdom, ziekte of handicap. Een gelijkvloerse woning is comfortabel en veilig. Veel woningen zijn helaas niet gelijkvloers, daarom helpt Goedhuis je graag verder met Bungalow Rijn. Deze woning is levensloopbestendig waardoor je geen moeilijkheden ervaart met het bezoeken van toilet of kamers. Alles is binnen handbereik.

Waarom kiezen voor Goedhuis?

Een gelijkvloerse woning laten bouwen door Goedhuis is niet alleen voordelig en snel, maar ook nog eens duurzaam. Een Goedhuis woning is namelijk enorm goed geïsoleerd. Dit komt omdat we werken met een damp-open instructie, hierdoor ontstaat er een ademend binnenklimaat met een natuurlijke vocht- en warmteregulering. Daarnaast verliest de woning nauwelijks warmte.

De gevel, vloer en het dak zijn 30 tot 50% beter geïsoleerd dan de bouwregelgeving minimaal vereist. Mede hierdoor is een woning van Goedhuis energiezuinig, duurzaam en circulair. Je bespaart flink en draagt dus bij aan een beter klimaat. Voor extra verduurzaming zijn zonnepanelen op de woning aanwezig. Deze zijn standaard aanwezig op iedere Goedhuis-woning. Daarnaast zijn al onze woningen gasloos.

Configureer je eigen gelijkvloerse woning

Wist je ook al dat je bij Goedhuis heel je woning zelf kunt samenstellen? Het bouwen van een gelijkvloerse woning is nog nooit zo simpel geweest. Woning Rijn is een moderne, luxe bungalow met alle gemakken van een nieuwbouwwoning. Deze levensloopbestendige woning heeft twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Er valt veel licht binnen, maar het is mogelijk om de woning binnen de mogelijkheden aan te passen en meer ramen toe te voegen. Wil je de kleur van de gevel of kozijnen aanpassen? Dit is allemaal mogelijk. Je stelt je eigen droomhuis helemaal samen. 

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem contact op. Wij helpen je graag verder.